FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sad fkt objektivno, u ove tri tekme Stana najbolji bek
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zaim brat da dva gola na derbiju, a najgori pojedinac meča.
G.O.A.T.!
G.O.A.T.!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
@Brko, ono je bio svršen čin, pokušaj da se popravi nešto što je skoro cijeli tim zasrao. Nemoj na silu po Eriću, ok kontam volio bi boljeg golmana, i ja bi, ali treba pošten biti.

1. Niti jedan naš ne stoji gdje treba, nikakvu ulogu nemaju. Dva njihova izbacuju na dupli pas cijeli vezni i navalni red. Šest igrača.

2. Već ovde je Luka morao praviti prekršaj, jer ne stojimo kako treba, jer smo ispali, jer imaju višak i vuku kontru. Takozvani pametni prekršaj po cijenu žutog kartona. Kasnije mu lik izdržao duel i donosi loptu na krilo gdje višak, Meša i Bojo smiješno ispadaju, naša zadnja linija pokrivena njihovim igračima.

3. Prati Sinišu. Ima dobar pregled igre i on mora sužavati odbranu i ući unutra da pomogne stoperima. Mora! Ne, on se vuče kao prebijena mačka i na kraju akcije stoji sa kontra strane liku koga je trebao ispratiti.
Da li je Erić mogao bolje, vjerovatno da, ali da li je krivac, još jedini, apsolutno ne. To je to drug moj, da objasnim ovako detaljno, ne želim da ispadne kako ga branim, samo ne mogu odvajanja na simpatične i ne simpatične.

1. Niti jedan naš ne stoji gdje treba, nikakvu ulogu nemaju. Dva njihova izbacuju na dupli pas cijeli vezni i navalni red. Šest igrača.

2. Već ovde je Luka morao praviti prekršaj, jer ne stojimo kako treba, jer smo ispali, jer imaju višak i vuku kontru. Takozvani pametni prekršaj po cijenu žutog kartona. Kasnije mu lik izdržao duel i donosi loptu na krilo gdje višak, Meša i Bojo smiješno ispadaju, naša zadnja linija pokrivena njihovim igračima.

3. Prati Sinišu. Ima dobar pregled igre i on mora sužavati odbranu i ući unutra da pomogne stoperima. Mora! Ne, on se vuče kao prebijena mačka i na kraju akcije stoji sa kontra strane liku koga je trebao ispratiti.
Da li je Erić mogao bolje, vjerovatno da, ali da li je krivac, još jedini, apsolutno ne. To je to drug moj, da objasnim ovako detaljno, ne želim da ispadne kako ga branim, samo ne mogu odvajanja na simpatične i ne simpatične.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Mislim da je to Blazevic a ne Sinisa
Da, Sinisa je izasao na poluvremenu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Siniša kriv i kad ne igra
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nisam upratio, izvinjavam se. Ko god da je, ovo dijete u pionirima ne smije raditi.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Jedva sam smogo snage da ispravim plavca, kontam nek misle ljudi da je Sinisa ko ga yebe
Navikao je nas Siniša i na gore.
@Ljozee poznajemo li se?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ma ja, samo po mom pulenu. I ovo utakmica što je Blažević odigrao, nije me vala nešto imresionirao, nije neki upgrade.
Subaša najbolji do sada!
Subaša najbolji do sada!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Valjda se i Blaz malo trzne. Nije mi nesto bio danas, tu se slazemo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ma drugo poluvrijeme realno 90% zivi smor 
Jedino vrijedno “desavanje” je sto je Jovanovic osjetio teren i kako je igrati pod maskom i da moze tako fercerati. Kruzili smo oko 16 ko kisa.
Jedino vrijedno “desavanje” je sto je Jovanovic osjetio teren i kako je igrati pod maskom i da moze tako fercerati. Kruzili smo oko 16 ko kisa.
- kontrasviju
- Kontakt:
Po prikazanom do sada, Siniša i Blažević su tu negdje. Možda blaga prednost Blaževiću jer ne ispada tako često kao što to Siniša radi. Uglavnom, ako ništa, dobra stvar je što za razliku od prošle sezone imamo širinu i na toj poziciji, pa se mogu rotirati, zavisno od forme.
1921
Od svega je najbolje sto igramo ove utakmice na glavnom terenu
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Proklet bio ko zaboravi ili oprosti!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.