Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Kockoglavi
Re: Premijer liga BiH - općenito
11.07.2020. 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako je toliki slobodaš naćemo mu mjesto u Slobodi", poručio je Kozlić, a onda otkrio listu pojačanja koje je tražio Nalić kako bi se borio za Evropu.
"Kozić, Marković, Bekić, Rodin, Rustemović, Adukor. Pa vrijednost tih igrača je četiri miliona eura", zaključio je prvi čovjek Slobode.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Veliko postovanje imas. Sve najbolje.UstanikSBII je napisao/la: ↑10 jul 2020, 23:29Ide 11.7. ... Civilizacijski i u spomen na sve nevine žrtve Srebrenice ali i ostalih stratišta gdje su ginuli nevini tijekom zadnjeg rata neka im je pokoj vječni u Božjem kraljevstvu! Nadam se da nisu svoje živote uzalud dali! Dužnost svih nas koji živimo u BiH je graditi bolju državu za sve nas! Neka im je svima vječna slava a posebno nevinim žrtvama Srebrenice! Pokoj vječni daruj im Gospodine! Počivali u miru Božjem!
Pa i sad je Nalic htio dovesti Zeca i Stilica, zvali ih samo logicno nista od toga. Njemu je najbolje da se drzi Nove i one emisije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Skinuo Nala onaj BHTPL patch za FM20 pa se nafurao.
Nala dijagonala i rezantno dodavanje on repeat na Novoj.
Nala dijagonala i rezantno dodavanje on repeat na Novoj.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sve se zna kako ce izgledati tabela slijedece sezone , e sad me zanima ko ce biti ispred Siroki ispred Borca ili Borac ispred Sirokog ?
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Konobar daj meni pivu i pocasti Nalu, moze 2 3 pojacanja
Forzza Velez
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
Nalicu bi izgleda i Realov budzet bilo malo
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
fakat htio Stilica i Zeca dovesti?
Jeste, nudio im Husic sami cifru da napisu za platu i to, ali se oni samo zahvalili i zavrsili sa tom pricom.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nevjerovatno..bas bi Stilic presao u TC,to isto da je Velkoskog pitao da predjeLjoZee je napisao/la: ↑11 jul 2020, 12:12Jeste, nudio im Husic sami cifru da napisu za platu i to, ali se oni samo zahvalili i zavrsili sa tom pricom.
Njegova greska je sto ima solidne igrace,ali loseg trenera
Djaba ti Ubiparip i ekipa,kad su ih vodili smijesni strucnjaci kao Baljic i Nalic
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Taj "projekat" jednostavno ne privlači najbolje igrače, koji igraju glavne uloge u našim najvećim klubovima. Gadili bi se sami sebi.LjoZee je napisao/la: ↑11 jul 2020, 12:12Jeste, nudio im Husic sami cifru da napisu za platu i to, ali se oni samo zahvalili i zavrsili sa tom pricom.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Sve zavisi u kojem kolu će Vice prekinuti prvenstvo!HeraklitMracni je napisao/la: ↑11 jul 2020, 11:29Sve se zna kako ce izgledati tabela slijedece sezone , e sad me zanima ko ce biti ispred Siroki ispred Borca ili Borac ispred Sirokog ?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Po meni najveci problem Husica je sto svako malo hoce da sukne Slobodi pa uzme nekog igraca njihovog, trenera sad ko Nalica i slicno. Ovi pokupe pare, a nikakvu korist nema Husic od njih. Imas pare, brate, nadji nekog iz vana ako nista dobrog. Neko njega bas, bas pogresno savjetuje sto se tice prvog tima ili jednostavno on to sam ima nesto zacrtano u glavi.
Pa, napredak je sigurno ako ima išta u glavi. Zacrtano.
Najgore je kad predsjenik takodjer zeli da bude i trener
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Čitava je priča da je on htio da šukne Imamoviću a ne Slobodi. Lik je navijač Slobode, što je najluđe, bez zajebancije. Pa u svojoj vili u Sarajcu još uvijek preko čitavog zida ima mural Slobode u fazonu "TI SI NAŠA SVETINJA"LjoZee je napisao/la: ↑11 jul 2020, 12:29Po meni najveci problem Husica je sto svako malo hoce da sukne Slobodi pa uzme nekog igraca njihovog, trenera sad ko Nalica i slicno. Ovi pokupe pare, a nikakvu korist nema Husic od njih. Imas pare, brate, nadji nekog iz vana ako nista dobrog. Neko njega bas, bas pogresno savjetuje sto se tice prvog tima ili jednostavno on to sam ima nesto zacrtano u glavi.
Opet, zadnje informacije govore da su se pomirili prije nekoliko sedmica...
- feniksptica
- Kontakt:
Ja ne znam sta covjeka natjera da ulaze tolike pare u nista prakticno. Ne moze bit ni ljubav kad mu je ovo drugi klub. Tesko da moze bit zarada nit igra evropu nit ima mlade igrace za prodat. Idi brate uzmi sebi vilu jahtu helikopter i zivi zivot i uzivaj
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Znači ova igračka iz Simin Hana će završiti ko Đerzelez.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 12:42Čitava je priča da je on htio da šukne Imamoviću a ne Slobodi. Lik je navijač Slobode, što je najluđe, bez zajebancije. Pa u svojoj vili u Sarajcu još uvijek preko čitavog zida ima mural Slobode u fazonu "TI SI NAŠA SVETINJA"LjoZee je napisao/la: ↑11 jul 2020, 12:29Po meni najveci problem Husica je sto svako malo hoce da sukne Slobodi pa uzme nekog igraca njihovog, trenera sad ko Nalica i slicno. Ovi pokupe pare, a nikakvu korist nema Husic od njih. Imas pare, brate, nadji nekog iz vana ako nista dobrog. Neko njega bas, bas pogresno savjetuje sto se tice prvog tima ili jednostavno on to sam ima nesto zacrtano u glavi.Sloboda je bila kolateralna šteta, kako bi ljudi zamrzili Imamovića.
Opet, zadnje informacije govore da su se pomirili prije nekoliko sedmica...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.