Meni nijedan muškarac nije lijep, ali nijedan.
Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Mario Vrančić
Mora tu biti Vrana da nivelisemo jednog Viscu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Evo mu gotovo idealne prilike da zabije iz slobodnjaka.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Poslije Pjanića, tehnički naš najbolji igrač. Mangup kad je u posjedu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Samo što je rijetko u posjedu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jul 2020, 14:04Poslije Pjanića, tehnički naš najbolji igrač. Mangup kad je u posjedu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma evo gledam ga, bukvalno u slow motion-u trči. Maloprije mu pobježe igrač dok si rekao keks.DrFilgud je napisao/la: ↑11 jul 2020, 14:07Samo što je rijetko u posjedu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jul 2020, 14:04Poslije Pjanića, tehnički naš najbolji igrač. Mangup kad je u posjedu.
Bez posjeda, igrač manje.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 11 jul 2020, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
Rođen u Slavonskom brodu
.
Da je ikakva klasa, zar bi igrao za nas?
Da je ikakva klasa, zar bi igrao za nas?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ali je iz Bosanskog Broda, i izuzetno probosanski orjentisana porodica, za one mladje koji tek od nedavno prate
On i Jajalo dogodine mogu i u Realu zavrsiti, ali daj Boze da ce reprezentacija ikad imati nekog hajra od njih.
Jajalo je bar borben...trci, uklizava, udara se...ovaj nista.
I naravno, Vrančić se i ne moze porediti s Jajalom nesto..
...
Vrancic i kad bi dobio nekim cudom poziv (a nece) on bi mogao igrati protiv Lihtenštajna i sl.reprezentacija.
I naravno, Vrančić se i ne moze porediti s Jajalom nesto..
...
Vrancic i kad bi dobio nekim cudom poziv (a nece) on bi mogao igrati protiv Lihtenštajna i sl.reprezentacija.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Poenta mog posta je da obojica godinama igraju u jakim ligama, ali da ipak nisu neki fudbaleri. Jajalo mozda jeste borbeniji od anemicnog Vrancica, ali daleko je to od onoga sto nama u reprezentaciji treba. Vise borbenosti smo dobili od Sarica, a ja se iskreno nadam da njega vise nikad necemo vidjeti u dresu reprezentaciji.
Jajalo je imao nesrecu da smo tada igrali samo sa 2 vezna igraca, Pjanic i on..tako da je cesto ostajao sam na vjetrometini.
Naravno, ja ga mogu vidjeti kao opciju ako bude standardan u Udineseu.
Ako ga Bajevic ne pozove to mu uopće necu spocitavati kao neki nepozivanje slabijeg Vrancica.
Naravno, ja ga mogu vidjeti kao opciju ako bude standardan u Udineseu.
Ako ga Bajevic ne pozove to mu uopće necu spocitavati kao neki nepozivanje slabijeg Vrancica.
Vrančić realno drugoligaški kalibar, nama može valjat koliko i Gojak , koliko nam je valjao Medunjanin i sl.
Igrač dobar da se prekucaju ekipe poput Estonije.
Jajalo sasvim OK i koristan. Odigrao pristojno sve što je odigrao, izuzev protiv belgijskih amatera.
Ovdje su ga uzeli na zub, a ne bi me začudilo i da je malo nako po nacionalnoj osnovi.
Očekujem da bude na spisku i vjerovatno u prvih 11 reprezentacije, ako nastavi biti standardan u Udineseu.
Igrač dobar da se prekucaju ekipe poput Estonije.
Jajalo sasvim OK i koristan. Odigrao pristojno sve što je odigrao, izuzev protiv belgijskih amatera.
Ovdje su ga uzeli na zub, a ne bi me začudilo i da je malo nako po nacionalnoj osnovi.
Očekujem da bude na spisku i vjerovatno u prvih 11 reprezentacije, ako nastavi biti standardan u Udineseu.
Gojak nam je vec sad vise valjao nego Vrancic i Jajalo zajedno. On se sutra moze vratiti u Olimpik, ali ce reprezentaciji uvijek dati vise nego Jajalo. Nije sve do suhog fudbalskog kvaliteta - ima tu nesto i do srca. 
Bezvezni komentari. Naravno da je Jajalu prva opcija bila Hrvatska ali Vrančić je Bosanac iz probosanske porodice i ponosno govori da mu je Bosna domovina...
- ASD
- Kontakt:
Pa i Vrančiću je prva opcija bila Njemačka, tako da dođe na isto.
Što se tiče kvaliteta. Odlična tehnika, lijepo ga gledati ali je na ovaj nivo blago reći zalutao.
Što se tiče kvaliteta. Odlična tehnika, lijepo ga gledati ali je na ovaj nivo blago reći zalutao.
Evo na Instagramu Story je Vrancic objavio sliku od Srebrenice, on je ponosni Bosno-Hercegovac bez obzir koju vjeru, nije nikadzaboravio izdaklje je takodje i za Daria Dumica! Obadvoje bi ginili za BiH i zasluzuje poziv igracki i karakterski! 
slažem se, pozicija patriote je opala nestankom Anela Hadžića sa lica zemlje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- invincible1921
- Kontakt:
Dokaz da ti za bolju ligu treba menadzer da te probije i onda si tu vrtis se po ocajnim klubovimaGhuraba je napisao/la: ↑11 jul 2020, 15:32Poenta mog posta je da obojica godinama igraju u jakim ligama, ali da ipak nisu neki fudbaleri. Jajalo mozda jeste borbeniji od anemicnog Vrancica, ali daleko je to od onoga sto nama u reprezentaciji treba. Vise borbenosti smo dobili od Sarica, a ja se iskreno nadam da njega vise nikad necemo vidjeti u dresu reprezentaciji.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], StevieG8 i 36 gostiju.