Mislis?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zna
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
eno mu švedska ameriika holandija nek se kani nas najjviše mrzim ove dijasporce...
FKS
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nije glup da odbije ugovor.
Ja ga ne bih prodao ni za sta sad..neka truhne godinu bez utakmice u nogama, ako nece produziti.
Ja ga ne bih prodao ni za sta sad..neka truhne godinu bez utakmice u nogama, ako nece produziti.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Ovaj kad na našoj fb stranici, napiše komentar, ljudi što vode stranicu, momentalno mu komentar izbrišu, to sam više puta primjetioTheIvicnjak je napisao/la: ↑11 jul 2020, 17:15Nisu se oni posvadjali sa bivolom nego ih je bivo napadao i vrijedjaobordobijeli je napisao/la: ↑11 jul 2020, 14:52Prije kad igrac nije htio produziti kazu posvadjo se s Husrefom
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Zapamtice oni prezime rundaHistoricar je napisao/la: ↑11 jul 2020, 17:28
Ovaj kad na našoj fb stranici, napiše komentar, ljudi što vode stranicu, momentalno mu komentar izbrišu, to sam više puta primjetio![]()
![]()
Što je najluđe, u komentarima nisu bile psovke, vrijeđanja i slično.Najbolji dokaz, kako ga u klubu gledaju i za šta ga smatraju.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sta uopste pise po komentarimaHistoricar je napisao/la: ↑11 jul 2020, 17:28Ovaj kad na našoj fb stranici, napiše komentar, ljudi što vode stranicu, momentalno mu komentar izbrišu, to sam više puta primjetioTheIvicnjak je napisao/la: ↑11 jul 2020, 17:15Nisu se oni posvadjali sa bivolom nego ih je bivo napadao i vrijedjaobordobijeli je napisao/la: ↑11 jul 2020, 14:52Prije kad igrac nije htio produziti kazu posvadjo se s Husrefom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što je najluđe, u komentarima nisu bile psovke, vrijeđanja i slično.Najbolji dokaz, kako ga u klubu gledaju i za šta ga smatraju.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovaj Duljevinho je kreten
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Navodno ima nekih ponuda iz Turske e sad vidjećemo šta će se dešavat. Ima primjer Hadžića i Veladzica nadam se da ce biti pametni.
Jedini mi fejk Cruza dobiliTrener Borca Vlado Jagodić u nastavku šalje potpuno drugu ekipu, pa sa dva gola njegov tim stiže do potpunog preokreta i pobjede. Ziljkić pola sata prije kraja postiže treći gol za Borac, da bi do kraja meča i Cruz pogodio, glavom lijepo savladavši golmana Spartaka nakon ubačaja iz kornera.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tamo se baš rijetko koji Bosanac usrećio a sa nama ima još skoro godinu dana ugovor. Ok, mogu mu ponuditi više para ali on neće vidjeti terena ako ode tamo.Dobar je napisao/la: ↑11 jul 2020, 17:49Navodno ima nekih ponuda iz Turske e sad vidjećemo šta će se dešavat. Ima primjer Hadžića i Veladzica nadam se da ce biti pametni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma samo nek ide, pa ćemo ga kroz godinu-godinu i pol gledati u Mladosti ili Tuzla Cityju. Kako su paglu ova djeca, smiješno više i za pričati. Neka odluči šta hoće, ima x primjera kako su mu prošle mlade kolege tokom ranijih sezona.
Iskreno rečeno, sigurno će me neko i popljuvati, ali ja i dalje ne vidim tu magiju kod Salčina i Đokanovića o kojoj se toliko priča. Možda je do mene, možda tako vidim stvari, ali malo mi je sve to prenapuhano. Za mene je najbolji Akademac Pidro, bio i ostao.
Iskreno rečeno, sigurno će me neko i popljuvati, ali ja i dalje ne vidim tu magiju kod Salčina i Đokanovića o kojoj se toliko priča. Možda je do mene, možda tako vidim stvari, ali malo mi je sve to prenapuhano. Za mene je najbolji Akademac Pidro, bio i ostao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Neki xy lik napiše post na temi da Salčin neće produžit ugovor i ovdje se sve zapali.
U kojim filmovima vi živite, o pojačanjima nemamo ideje šta se dešava, tako malo informacija curi iz kluba ali nekom anonimusu povjerujete.
U kojim filmovima vi živite, o pojačanjima nemamo ideje šta se dešava, tako malo informacija curi iz kluba ali nekom anonimusu povjerujete.
- AlfredNobel
- Kontakt:
I to što kažeš, ali ne bi me čudilo i da je ovo čista istina.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ti si kao poznat ti nisi xy, ovo za džanija je iz njegovih usta lično.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], Burberry46, PeppermintSA, Posejdon, rimljanin90, Rule_hz, TETRAPAK, ubipara i 91 gost.