Čovjek je jedno 2-3 mjeseca sam igrao i zabijao. Jedini razlog što Juventus večeras ne ganja prvoplasiranog.Romagnoli13 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 22:37Najjači PR tim na planeti čovjek ima. Realno ni u čemu ove sezone nije najbolji, osim možda u potrošnji lopti.IlCapitano je napisao/la: ↑11 jul 2020, 22:36Jedino da osvoje. U suprotnom Ronaldo je to davno završio.Romagnoli13 je napisao/la: ↑11 jul 2020, 22:32Ne budeću li makar 3 igrača Atalanate u timu sezone, te njihov igrač najbolji igrač sezone. Ova liga je čisti marketing.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Serie A
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Najbolji je onaj ko zavrsi prvi. A naljepsi fudbal je nesto drugo. Liga se igra 38. kola.
Atalanta je prelijepa prica i nadam se da ce trajati sto duze.
Atalanta je prelijepa prica i nadam se da ce trajati sto duze.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ova igra Juvea bez Pjanica je uzas.
Ehh Lazio,da dobise ova zadnja dva kola svasta je moglo biti.
Nego rope mi cemo ovu atalantu lako rijesiti,vidis da ove derbije rjesavamo sa lakocom
Ehh Lazio,da dobise ova zadnja dva kola svasta je moglo biti.
Nego rope mi cemo ovu atalantu lako rijesiti,vidis da ove derbije rjesavamo sa lakocom

Pa sistem.
Svi znaju šta rade u kojem momentu.
I igraju sa puno samopuzdanja.
Svi znaju šta rade u kojem momentu.
I igraju sa puno samopuzdanja.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sezona brate traje 9 mjeseci a ne 2-3 mjeseca.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ubise ih ko mraz paprike. Milan cemo brzo preboliti nakon ove katastrofe koja bi se mogla desiti 

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Po difoltu je to tako. Da je Bonucci kojom prilikom bio barem u kadru kod ovog gola, sad bi mu se **** sve po spisku. Al obzirom da je kod gola ispao ovaj drugi zlatni stoper, niko ni rijeci da spomene.
Al nije to ništa neobično. Ovakav trener je gubio i protiv Leccea, Kaljarija i slicnih nizeligasa sa 3-4 komada. Znao naloziti seoskog Napolija da igra dobro u derbijima i to je to.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Ko je rekao da je dobar bio samo 2-3 mjeseca? To je kad ostatak ekipe baš ništa nije mogao, a inače igra odlično i konstantno od početka.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma znam drug,koliko pratim ovaj forum i temu nekako je po inerciji uvijek Bonuci kriv ,ovog malog nekako operavdaju uvijekItalia je napisao/la: ↑11 jul 2020, 22:41Po difoltu je to tako. Da je Bonucci kojom prilikom bio barem u kadru kod ovog gola, sad bi mu se **** sve po spisku. Al obzirom da je kod gola ispao ovaj drugi zlatni stoper, niko ni rijeci da spomene.
Al nije to ništa neobično. Ovakav trener je gubio i protiv Leccea, Kaljarija i slicnih nizeligasa sa 3-4 komada. Znao naloziti seoskog Napolija da igra dobro u derbijima i to je to.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ronaldo igra odlicnu sezonu mnogo bolje nego proslu, ako se neke stvari poklope to bi mogla biti top sezona pa cak ponovo i uzi krug za najboljeg na svijetu.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Zapata je baš fizički jak, tu kad se dobro zagradi apsolutno niko nema šanse, eventualno Kulibali.
Tu je bitnije druge igrače ispratiti da ne dobiju loptu u dubinu.
Tu je bitnije druge igrače ispratiti da ne dobiju loptu u dubinu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Cuj ronaldo igrac sezone
86 datih golova u 32 kola
, hej u italiji
Napoli drzi rekord s 94 i ovim tempom ovi to lagano ruse.
Samo da imaju kakvu klasu u odbrani davno bi ova sezona bila rijesena

86 datih golova u 32 kola

Napoli drzi rekord s 94 i ovim tempom ovi to lagano ruse.
Samo da imaju kakvu klasu u odbrani davno bi ova sezona bila rijesena
- JarnoTrulli
nema to veze s tim. Ne moze ti Italia biti reper, forumas koji ga baca na bonnucia. Bonnuci je kar'na uvijek bio i to je to.delinjo je napisao/la: ↑11 jul 2020, 22:45Ma znam drug,koliko pratim ovaj forum i temu nekako je po inerciji uvijek Bonuci kriv ,ovog malog nekako operavdaju uvijekItalia je napisao/la: ↑11 jul 2020, 22:41Po difoltu je to tako. Da je Bonucci kojom prilikom bio barem u kadru kod ovog gola, sad bi mu se **** sve po spisku. Al obzirom da je kod gola ispao ovaj drugi zlatni stoper, niko ni rijeci da spomene.
Al nije to ništa neobično. Ovakav trener je gubio i protiv Leccea, Kaljarija i slicnih nizeligasa sa 3-4 komada. Znao naloziti seoskog Napolija da igra dobro u derbijima i to je to.![]()
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
I 39 primljeni to je mnogo za Italiju, ljudi igraju drugaciji fudbal.
U prvoi su do 74 vodili pa na kraju 1-3
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Okrenuće ovo Juventus ako uđe Higuain.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Moze uci jedino ako izdominira ovaj mini turnir u LP, ekipa vam je postala podredjena njemu a ne on njoj. Izgledate dosta slabiji s CR nego sto je to bio slucaj bez njeg u predhodnim sezonama.
haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakvi cigani dan te jbo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.