Krilo ili krila?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Da nam je jedno nafatat pa drugo ako naleti 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nema krila ,bez lazne nade,igra Mujezin krilo 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jedno taman
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
sta ce nam krilo kad imamo veselog jer on donosi u nasu ekipu suživot i demokratiju hahahahah
sve ostale fudbalske stvari manje vise nema , a i treba nam neko koga cemo kuditi ne mogu svi dobri biti
Pogresno ste shvatili. Ja krilo ne trazim za prvih 11 vec rezervu mom pulenu da mu olaksam. Ne sad sad da bude pod naporom citavu sezonu. 
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 11 jul 2020, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nesto slicno, ni ja nisam siguran sta zapravo radi, neka kombinacija gurua, motivational speakera, life coacha itd.
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Za igrače iz Crne Gore se ne palite, jedan BH menadžer je uletio kod njih na tržište, pa ide dizanje cijena.
Zrinjski, Gošk, Tošk, Slaven itd.
Očekujte uskoro "Napadač koji se povezivao sa Željezničarom, ipak potpisuje za _________ "
Da ispada da nam neko krade igrace, jeftino, djetinjasto.
Očekujte uskoro "Napadač koji se povezivao sa Željezničarom, ipak potpisuje za _________ "
Ma nema kod nas do sljedeće godine. Pumpaju se zaraženi, ne bi li se izbori odgodili, tako da će to uticati i na ovu odluku..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Za CG i menadžerima me podsjeti na jednu diskusiju s virtualom prije 3 godine. Tj. zašto mi u BiH nemamo jake menadžerske agencije, a Mogren iz CG lige proda Bakića za tri miliona eura u Fiorentinu, Grbića za preko milion eura u Olimpijakos itd. Imate ovdje, dosta interesantnih stvari pogotovo za CG ligu je napisao @virtual. Dobra tema za obradit:Manijakdolopate je napisao/la: ↑11 jul 2020, 23:18Za igrače iz Crne Gore se ne palite, jedan BH menadžer je uletio kod njih na tržište, pa ide dizanje cijena.
viewtopic.php?f=99&t=85&p=5902664&hilit ... i#p5902664
Vec vidim sutra, Braconi, tvoju analizu menadzera u CG i u BiH. 
Moro bi i sebe analizirat onda
Na kraju ce se otkriti da je Braconi ustvari Profa 
Ima ovako da ti budeRobust je napisao/la: ↑12 jul 2020, 00:01
malo tko ce se upustiti o tome da pise clanak kad se mora dotaci profu jes da nisu ni u srbiji cg il hrvatskoj cvjecke po tom pitanju al profi niko ne moze na crtu gledaj ti garda kaisa pravi modni macak
sad kad mi se javi u pp da mi sve po spisku kaze hahahha![]()

al kad napisa strasljiv sam hahahahha poslije metka u cijevibraco je napisao/la: ↑12 jul 2020, 00:04Ima ovako da ti budeRobust je napisao/la: ↑12 jul 2020, 00:01
malo tko ce se upustiti o tome da pise clanak kad se mora dotaci profu jes da nisu ni u srbiji cg il hrvatskoj cvjecke po tom pitanju al profi niko ne moze na crtu gledaj ti garda kaisa pravi modni macak
sad kad mi se javi u pp da mi sve po spisku kaze hahahha![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.