La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Daj prednost napadacu ako ovoliko dugo pregledavas VAR
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- PovratakKralja
- Kontakt:
Cekam samo atl manje od 3 gola za pare.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
U ovom stoljeću samo su dvojica postigli 20 golova i podijeli 20 asistencija u ligaškoj sezoni.
- Thierry Henry 2002/2003
- Leo Messi 2019/2020
Nekako mi ljepše staviti sliku Titija u dresu Barcelone, jer ima simboliku ova sezona kad je nastupao hehe.

- Thierry Henry 2002/2003
- Leo Messi 2019/2020
Nekako mi ljepše staviti sliku Titija u dresu Barcelone, jer ima simboliku ova sezona kad je nastupao hehe.

Imčo evo me u dresu Atletica, 57' minut 0:0, dobro je. Za koliko čekamo ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- PovratakKralja
- Kontakt:
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ma jok to, moram nakucat do kraja mjeseca 1000km. Uzeo skoro kompijuter i stolicu, nema više trošenja na destrukciju.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Kakav je ovo bezvezni crveni za Hermosa?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- anonymousHD
- Kontakt:
Legenda trazi penal.

- Nail for Real
- Kontakt:
Cistimo ligu od smeca
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Suarez nam se malo prevrćao :kava

Més que un club
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Evo klauna drota opet da nas zabavlja
nije ga odavno bilo.

- Nail for Real
- Kontakt:
Posebni selami za VAR sobu, dosta je bilo korupciji i nepravdi
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kakav VAR kada i dalje sudije donose odluke. Sada se samo još bolje može vidjeti kome su sudije naklonjene.
Sportske teme su u ovom programu kojeg organizuje Cadena SER zaista interesantne, a sinoć je gost bio čuveni španski sudija Iturralde Gonzalez.
Njega su pitali o današnjim sudijama i njihovim odlukama koje donose, a on je bez dlake na jeziku istakao da je velika većina sudija na strani Real Madrida.
"Trenutno je 90 posto sudija Realovih, a 10 posto Barcinih", rekao je Iturralde.
"Ni sudije nisu s Marsa. Sudija postaješ zato što voliš fudbal, a ja sam sretan što sam rođen u Bilbau gdje svi vole fudbal i navijaju za Athletic. Ostatak Španije je podijeljen na Real Madrid i Barcelonu, a za njih se navija zato što osvajaju titule. Tako je i kod sudija, većina sudija je Realova", istakao je slavni španski sudija.
Sportske teme su u ovom programu kojeg organizuje Cadena SER zaista interesantne, a sinoć je gost bio čuveni španski sudija Iturralde Gonzalez.
Njega su pitali o današnjim sudijama i njihovim odlukama koje donose, a on je bez dlake na jeziku istakao da je velika većina sudija na strani Real Madrida.
"Trenutno je 90 posto sudija Realovih, a 10 posto Barcinih", rekao je Iturralde.
"Ni sudije nisu s Marsa. Sudija postaješ zato što voliš fudbal, a ja sam sretan što sam rođen u Bilbau gdje svi vole fudbal i navijaju za Athletic. Ostatak Španije je podijeljen na Real Madrid i Barcelonu, a za njih se navija zato što osvajaju titule. Tako je i kod sudija, većina sudija je Realova", istakao je slavni španski sudija.
Jbte i zaboravio sam da ovaj Dembele i sada igra u Barceloni
Igrac koji je doveden za bagatelu je nebitan u tom pogledu i itekako isplativ kad poredis sa drugima koji su dovedeni iako ga ja nikad ne bi doveo u Barcelonu.
27.10.2020
Poznato je da uništavaju fudbal.
Dok je Real bio bas aktivan na trzištu svi mediji svijeta su plakali kako uništavaju fudbal i unistavaju igrace.
Culesi se busali u prsa la masijom.
Pogledaj sad ovo.
Coutinho 150,Dembele 120,Grizman 120.
Uvode ga u sudijskom vremenu.
Prvak svjeta.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Može nam se.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.