FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
al kad napisa strasljiv sam hahahahha poslije metka u cijevibraco je napisao/la: ↑12 jul 2020, 00:04Ima ovako da ti budeRobust je napisao/la: ↑12 jul 2020, 00:01
malo tko ce se upustiti o tome da pise clanak kad se mora dotaci profu jes da nisu ni u srbiji cg il hrvatskoj cvjecke po tom pitanju al profi niko ne moze na crtu gledaj ti garda kaisa pravi modni macak
sad kad mi se javi u pp da mi sve po spisku kaze hahahha![]()
![]()
Ovaj sto mu je dao adresu je sariel 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Najjace postavi pitanje i stavi uzvicnik umjesto upitnik
“Jesil cuo!”
“Jesil cuo!”
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Husarić jedini čovjek koji se usudio još davno da govori o kriminalu u fudbalu, wikileaks na aparatima
Ado Husarić, fudbalski menadžer: Sudijama 2000 maraka po utakmici
- Kroz ovaj posao došao sam do mnogih saznanja kad su namještanja u pitanju. U BiH, to se uglavnom praktikuje kroz pritiske na sudije koji su glavni problem u Premijer ligi. Najveće pritiske, to odgovorno tvrdim, na svom terenu vrše Leotar, Široki, Zrinjski... gdje se i klubovi i igrači dogovaraju između sebe. Glavni sudija u Trebinju može izvući i do 2.000 KM iz jednog meča, to odgovorno tvrdim. Međutim, sad klubovi imaju mnogo manje para, pa će biti i manje namještanja.

Ono što je u Bosni i Hercegovini uglavnom tajna, Husarić ne krije. Njegova agencija ostvarila je, kaže, 23 transfera u inostranstvo, blizu 70 "domaćih" poslova, a najuspješnija sezona je bila 2017/18. kada je za tri igrača u inostranstvo profit iznosio oko 650.000 KM.
Ado Husarić, fudbalski menadžer: Sudijama 2000 maraka po utakmici
- Kroz ovaj posao došao sam do mnogih saznanja kad su namještanja u pitanju. U BiH, to se uglavnom praktikuje kroz pritiske na sudije koji su glavni problem u Premijer ligi. Najveće pritiske, to odgovorno tvrdim, na svom terenu vrše Leotar, Široki, Zrinjski... gdje se i klubovi i igrači dogovaraju između sebe. Glavni sudija u Trebinju može izvući i do 2.000 KM iz jednog meča, to odgovorno tvrdim. Međutim, sad klubovi imaju mnogo manje para, pa će biti i manje namještanja.
Gospodin

Ono što je u Bosni i Hercegovini uglavnom tajna, Husarić ne krije. Njegova agencija ostvarila je, kaže, 23 transfera u inostranstvo, blizu 70 "domaćih" poslova, a najuspješnija sezona je bila 2017/18. kada je za tri igrača u inostranstvo profit iznosio oko 650.000 KM.
Da mu je Husara napisao da je govedo pa se ovaj triggerovao, to bi bila najsmješnija stvar na internetu ikada.
da je ovo normala država davno bi on bio menadzer al u zenickom paviljonu da tamo postavi 442 al odozada hahahaha
smijesno i zalosno je kakav pavijan je dobio mogućnost da vrti lovu tolike godine sreca amar je njuh imao zesci da mu tarabu uvali i on je sam pao sa poslom prije ga je bilo svugdje u ligi sad ga skoro bas malo ima ostace mu na kraju srednja skola da uci djecu kako preko kozlica preskakati
smijesno i zalosno je kakav pavijan je dobio mogućnost da vrti lovu tolike godine sreca amar je njuh imao zesci da mu tarabu uvali i on je sam pao sa poslom prije ga je bilo svugdje u ligi sad ga skoro bas malo ima ostace mu na kraju srednja skola da uci djecu kako preko kozlica preskakati
-
Walterrorist
- Kontakt:
Jel istina da bi nam mogao doci neki napadac i CG? Iz Titograda neki Admir Adrovic, 32 godine, i Darko Markovic bi se mogao vratiti? Sad ne znam ima li istine u tome
Nema istineWalterrorist je napisao/la: ↑12 jul 2020, 00:26Jel istina da bi nam mogao doci neki napadac i CG? Iz Titograda neki Admir Adrovic, 32 godine, i Darko Markovic bi se mogao vratiti? Sad ne znam ima li istine u tome
-
Walterrorist
- Kontakt:
Meni drug rece, kaze negdje citao pa zato pitamirfo je napisao/la: ↑12 jul 2020, 00:27Nema istineWalterrorist je napisao/la: ↑12 jul 2020, 00:26Jel istina da bi nam mogao doci neki napadac i CG? Iz Titograda neki Admir Adrovic, 32 godine, i Darko Markovic bi se mogao vratiti? Sad ne znam ima li istine u tome
Ne dirajte mi zemljaka.
Salu na stranu, lik je SDA isprdak i potrcko. Seljacina sa dna kace, koja je na lagan nacin stekla lovu. Otuda proizilazi i ovaj modni trend, dolčica gabanica i sl. Dzaba novac kad je neko krkan u glavi. Da smo pravna drzava, odavno bi lezao u zatvoru i bio Semsa nekom alfa muzijaku u KPD Zenica.
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Zatekoh se sa prijateljem iz inostranstva na utakmici sarajevskog Željezničara. Tekma teče, huk Manijaka sa juga izaziva trnce, a on me u jednom trenu upita. O čemu pjevaju?
"Sanjao sam sinoć čudan san, na jugu je baklja planula, ruke su se naše digle, vidio sam lice Đilde..."
Pjevaju o Đildi, odgovorih. Njegov akcent izgovora čuvenog imena u najmanju ruku me nasmijao. "Da li je on fudbaler?", upita me.
Ne, bio je vođa navijača. "Bio?", znatiželjno će on. Da, rekoh mu kratko. "A kakav je bio?", zatekao me.
Tad sam se i sam zapitao. Kako mu objasniti?
Kako mu je objasniti da je sa Koševskog brda, bordo dijela grada, a da je srcem za Želju vezan?
Da je imao zanat limara, a radio kao izbacivač u brojnim sarajevskim kafićima.
Kako ga poštuju Horde Zla, najveći rivali, i to, između ostalog, zbog situacije prije nesretnog rata u BiH, kada je sa fesom na glavi došao na Koševo i to u inat navijačima Crvene zvezde, koji su na naš jedini olimpijski stadion stigli sa kokardama.
Kako mu objasniti da je bio div, a da je bio nježan, da je imao srce veliko ko planina, da je bio vođa, a da je otišao u vječnost, u legendu sa ponosom svih? Kako mu uopšte objasnit riječ mangup, raja, heroj? Kako mu objasnit da je otišao spašavajući život druge osobe? Da je njemu bilo povesti pjesmu Manijaka, kao popiti čašu vode. Da nikog nije smatrao jačim, i da nikad nije dao na slabije.
Bio je čovjek, rekoh sa osmijehom, suznih očiju. Neobičan je taj čovjek, reče mi on prateći ritam pjesme manijaka. Baš neobičan čovjek.
"Sanjao sam sinoć čudan san, na jugu je baklja planula, ruke su se naše digle, vidio sam lice Đilde..."
Pjevaju o Đildi, odgovorih. Njegov akcent izgovora čuvenog imena u najmanju ruku me nasmijao. "Da li je on fudbaler?", upita me.
Ne, bio je vođa navijača. "Bio?", znatiželjno će on. Da, rekoh mu kratko. "A kakav je bio?", zatekao me.
Tad sam se i sam zapitao. Kako mu objasniti?
Kako mu je objasniti da je sa Koševskog brda, bordo dijela grada, a da je srcem za Želju vezan?
Da je imao zanat limara, a radio kao izbacivač u brojnim sarajevskim kafićima.
Kako ga poštuju Horde Zla, najveći rivali, i to, između ostalog, zbog situacije prije nesretnog rata u BiH, kada je sa fesom na glavi došao na Koševo i to u inat navijačima Crvene zvezde, koji su na naš jedini olimpijski stadion stigli sa kokardama.
Kako mu objasniti da je bio div, a da je bio nježan, da je imao srce veliko ko planina, da je bio vođa, a da je otišao u vječnost, u legendu sa ponosom svih? Kako mu uopšte objasnit riječ mangup, raja, heroj? Kako mu objasnit da je otišao spašavajući život druge osobe? Da je njemu bilo povesti pjesmu Manijaka, kao popiti čašu vode. Da nikog nije smatrao jačim, i da nikad nije dao na slabije.
Bio je čovjek, rekoh sa osmijehom, suznih očiju. Neobičan je taj čovjek, reče mi on prateći ritam pjesme manijaka. Baš neobičan čovjek.
[quote=LjoZee post_id=7705437 time=1594506900 user_id=41709]
Kad nam se svima javi u pp :urnebes:
[/quote]
to on zajeban,,,
Kad nam se svima javi u pp :urnebes:
[/quote]
to on zajeban,,,
Dobro jutro, svako jutro smo blizi novom krilu nego juce 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Tuzla City nam kvari posao 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
14.07. u Visokom protiv Bosne,
18.07. Siroki i 25.07. Tuzla City, obje na Grbavici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.