Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Suki46
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Suki46 » 11 jul 2020, 18:34

Osim13 je napisao/la:
11 jul 2020, 18:33
Start s dvije noge ni blizu lopte, mater mu јebem po sred piсke
Osim tog penala ,svaki 2 korner Burnleya neko vuce Alissona ili gura , kakva je to protekcija golmana ....
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 11 jul 2020, 18:34

Suki46 je napisao/la:
11 jul 2020, 18:32
Klopp napao i sudije , ocekivano. Diskutabilnih odluka je bilo ne samo ovo kolo nego i u prijasnjim.Dok se drugim ekipama svira po 13 14 penala po sezoni ,nama ocigledne stvari ne sviraju :roll:
Ma Englezima ne treba VAR.
Let's talk about SIX baby!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 jul 2020, 18:36

Ja nemam nista ni protiv bilo kojeg igraca Liverpoola, pogotovo ne protiv Ginia, ali treba biti realan i reci da ovoj ekipi treba kreativnost u veznom redu. Sredina se potpuno prebacuje od izjednacenja Burnleya. Keita je potpuno pogubljen nakon povreda, Ox cini mi se isto. Henderson je sve apsolutno nadomijestao trkom, a nazalost sviju nas najbolji kreator igre u timu je Fabinho. Mene ocito pogresno shvatas, ja nemam nista ni protiv jednog igraca, svi su oni doprinijeli osvajanju trofeja, ali sve dok ne budem u timu imali igraca koji zna igrati lopte, zna stati na nju i podvaliti je kroz bunker ekipe, svake godine ce nam probleme stvarati West Ham, Burnley ( i sl. ) o timovima tipa Atl.Madrid i Juve necu da pricam.
Tvoje misljenje jeste da nam igrac na sredini nije potreban, moje je da nam je itetako potreban i tu se sva rasprava zavrsava.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 jul 2020, 18:36

Suki46 je napisao/la:
11 jul 2020, 18:34
Osim13 je napisao/la:
11 jul 2020, 18:33
Start s dvije noge ni blizu lopte, mater mu јebem po sred piсke
Osim tog penala ,svaki 2 korner Burnleya neko vuce Alissona ili gura , kakva je to protekcija golmana ....
I prošle sezone je protiv Burnleya choke slam nad Alissonom bio kad su zabili i ništa mater im јebem
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 11 jul 2020, 18:38

Firmino je negdje opasno naograjisao , Salah i Mane karakteristicne fule , ali Firmino ko da na mrvama spava :wtf: Volio bih nekog golgetera , a da Firmino igra AMF
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 11 jul 2020, 18:43

Nebitan kiks gdje se nije iskoristilo hejbet sansi :arrow: Henderson i Gini nisu ono sto nam treba.

Slazem se da Firmino igra dosta losu sezonu za njegove standarde.

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 11 jul 2020, 18:50

OTNYS_YNWA je napisao/la:
11 jul 2020, 18:36
Ja nemam nista ni protiv bilo kojeg igraca Liverpoola, pogotovo ne protiv Ginia, ali treba biti realan i reci da ovoj ekipi treba kreativnost u veznom redu. Sredina se potpuno prebacuje od izjednacenja Burnleya. Keita je potpuno pogubljen nakon povreda, Ox cini mi se isto. Henderson je sve apsolutno nadomijestao trkom, a nazalost sviju nas najbolji kreator igre u timu je Fabinho. Mene ocito pogresno shvatas, ja nemam nista ni protiv jednog igraca, svi su oni doprinijeli osvajanju trofeja, ali sve dok ne budem u timu imali igraca koji zna igrati lopte, zna stati na nju i podvaliti je kroz bunker ekipe, svake godine ce nam probleme stvarati West Ham, Burnley ( i sl. ) o timovima tipa Atl.Madrid i Juve necu da pricam.
Tvoje misljenje jeste da nam igrac na sredini nije potreban, moje je da nam je itetako potreban i tu se sva rasprava zavrsava.
Ne shvatam te ja pogrešno. Ti u isti koš stavljaš Wijnalduma sa Lallanom, Shaqirijem i Lovrenom koji su zadnje opcije na svojim pozicijama, dok Gini igra svaku utakmicu. Znači osvojiš naslov nakon 30 godina, prije toga Ligu prvaka i ti smatraš nekog prosječnim igračem jer ti ne paše nešto u njegovoj igri, pa misliš da Bayern ima bolje igrače od nas - ne cijeniš ono što imaš.
Znači u konkurenciji Fabinha, Hendersona, Milnera, Oxa, Keite, Jonesa i Lallane (čak je i Trent jednom igrao u veznom redu) Wijnaldum ne odigra samo jednu utakmicu u ligi (a do pauze je bio svaku starter, osim tu utakmicu protiv Bornemoutha kad je odmarao) i ti misliš da je on prosječan igrač kojeg eto Klopp čini nekim mađioničarom iz razloga jer ne zabija dovoljno golova u ekipi sa ovakvim napadačkim potencijalom. Pa kad ti kažem da ni jedan Iniesta (uopće ne upoređujući Wijnalduma sa njim) nije zabijao u onoj Barceloni, odeš s pričom u drugom smjeru.

Niko nije ni spominjao da li nam treba još jedan vezni igrač (ja mislim da bi nam dobro došao Thiago, iako nije moranje), već tvoje omalovažavanje najstandardnijeg igrača Liverpoola i kako će, eto, doći Thiago i izbaciti Wijnalduma iz prvih 11. Postoji 7 igrača koje će Thiago prije zamijeniti, nego što će uspjeti zamijeniti Wijnalduma.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 jul 2020, 19:48

Drug, to je smijesno porediti. Iniesta kad onako nabije loptu u aut to ima smisla. Da se ne ponavljam, niti zelim Ginia van kluba, niti mislim da ce otici. ( ima tu puno vise igraca koji moraju napustiti klub ), ali ne mogu da povjerujem da neko smatra da nama nije potreban kreativac u vezni red. Pa jedan Bruno Fernandes potpuno preokrene mrtvilo u igri Uniteda.
Ja necu da ulazim u to hoce li neko nekoga zamijeniti, ja samo kazem da je Alcantara jedan od najboljih veznjaka na svijetu i da sigurno ima mjesto u timu Liverpoola. No ne zelim opet da pokrecem bilo kakvu raspravu na tu temu, valjda Jürgen zna najbolje. :)

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 11 jul 2020, 20:13

11 jul 2020, 19:48
Drug, to je smijesno porediti. Iniesta kad onako nabije loptu u aut to ima smisla. Da se ne ponavljam, niti zelim Ginia van kluba, niti mislim da ce otici. ( ima tu puno vise igraca koji moraju napustiti klub ), ali ne mogu da povjerujem da neko smatra da nama nije potreban kreativac u vezni red. Pa jedan Bruno Fernandes potpuno preokrene mrtvilo u igri Uniteda.
Ja necu da ulazim u to hoce li neko nekoga zamijeniti, ja samo kazem da je Alcantara jedan od najboljih veznjaka na svijetu i da sigurno ima mjesto u timu Liverpoola. No ne zelim opet da pokrecem bilo kakvu raspravu na tu temu, valjda Jürgen zna najbolje. :)
Ma ja, de malo otiđi u smijeru o kojem ne pričam uopće. Ti si gurnuo Wijnalduma u koš Lallane, Shaqirija, Lovrena i ostalih rezervi, a lik neizostavan iz prvih 11.
Liverpool bolji od Bayerna, a Wijnaldum standardniji u Liverpoolu nego Alcantara u Bayernu. Možeš li izvući neki zaključak iz toga?

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 11 jul 2020, 21:18

Potreban je gini i dalje ali isto tako ekipa place za kreativnim veznjakom, tiago je odlican izbor iako ima staklene noge

potrebno je osvjezenje da bi se borili za titulu iduce sezone. Saq,lalana, lovren su 100% out , nadam se da c i james u leeds da zavrsi karijeru na velicanstven nacin.

veznjak,jako krilo,rezervni bek i stoper koji moze izbacit joe iz prvog tima.

Kad se rijese harrya,lovrena,saqa mogu skupit 40 milki a na pojacanja potrosit nekih 120m sto je vjerujem prihvatljivo za amerw

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 jul 2020, 21:20

Torres_9 je napisao/la:
11 jul 2020, 21:18
Pnadam se da c i james u leeds da zavrsi karijeru na velicanstven nacin.

potpisao je nedavno ugovor na još jednu godinu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 11 jul 2020, 23:10

Mislim da mi je potpisivanje Milnera (kao zamjena za Gerrarda, bar sam tada mislio da će biti) bilo jedno od većih razočarenja što se tiče dovođenja igrača. Ispušili titulu 13/14, ode Suarez, onda očajna sezona 14/15 i par brukanja posebno ono kraj sezone, odlazak Gerrarda i onda kao pojačanje dolazi "otpadak" Citya...Kako sam se prevario u vezi toga. Mada, da nije došao Klopp ko zna kako bi se Milner iskoristio, ovako sa vrhunskim trenerom i igrači nađu svoje pozicije gdje mogu najviše doprinijeti.
Tako i Milner, univerzalac i čini mi se veoma omiljena osoba u svlačionici. Što se mene tiče, nek ostane dok god Klopp misli da može pomoći i zakrpiti par pozicija kad zatreba.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 jul 2020, 23:52

Po cemu je to Liverpool bolji od Bayerna, ne kontam? Tiago je najvazniji vezni igrac Bayerna otkako je dosao u tim, s tim da nije igrao kada je bio povrijedjen. Ja Wijnalduma smatram za kvalitetnog igraca, ali isto tako i igraca koji ne moze donijeti prevagu kada se neka ekipa napada. Izvini, ali to je moje misljenje i ti se mozes slagati ili ne. Neko jednom rece, nema veze bez Spanca. :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 jul 2020, 00:24

11 jul 2020, 23:52
Po cemu je to Liverpool bolji od Bayerna, ne kontam? Tiago je najvazniji vezni igrac Bayerna otkako je dosao u tim, s tim da nije igrao kada je bio povrijedjen. Ja Wijnalduma smatram za kvalitetnog igraca, ali isto tako i igraca koji ne moze donijeti prevagu kada se neka ekipa napada. Izvini, ali to je moje misljenje i ti se mozes slagati ili ne. Neko jednom rece, nema veze bez Spanca. :mrgreen:
Ali sve mi je jasno, pogledaj zadnje dvije sezone i reci mi šta treba popraviti, ovoliko bodova imati i misliti da nam nešto fali nije mi jasno. I u LP bi.prosli da nije Adrian ostavio mozak u svlačionici.

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 12 jul 2020, 00:44

Kakav ret.ard dan te je.bo :tokralju: :facepalm:

Lik je i dalje zatucanog mišljenja da ovoj ekipi treba jedna desetka ala Coutinho, jer ono, yebo kreaciju preko bekova, yebo kreaciju preko PRESINGA sto je nas glavni kreator, yebo to sto ce se u dvije godine osvojiti cca 200 bodova, jer malo je, neki seljačić iz Maoče misli da treba više, yebo osvojena liga prvaka, ako uz to ne osvojis i fa cup i liga kup, jbo svjetsko prvenstvo za klubove, ako Wijnaldum ne da bar 20 golova u sezoni itd itd.

Zbog ovakvih nezahvalnika tacno pozelis da se vrate vremena Poulsena, Kyrgiakosa, Shelveya, Borinia, Lamberta i slicnih.

Treba pojačanja, sto je i normalno, svaka sampionska ekipa ih treba, ali plakati za yebeni Thiagom koji do 30 godine nije osvojio nijednu individualnu nagradu u karijeri, koji Bayernu nije pomogao pomaknuti se sa mjesta u zadnjih 6-7 godina, koji je u reprezentaciji Spanije skupio pisljivih 30 nastupa je apsurd. Yebeni apsurd.

Ali kako da to skonta lik koji smatra Solankea svjetskom klasom, a najboljeg asistena medju defanzivcima u historiji lige Arnolda prevarom. :tokralju:

I'm out :salut:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2020, 02:18

Kako mislis sta treba popraviti? Pa timu treba osvjezenje, pogotovo u veznom redu gdje imas dva igraca koji se nakon povrede ne mogu sastati, a to su Keita i Ox. Sezona se sa Fabinhom, Hendersonom i Wijnaldumom ne moze izgurati nema sanse, a meni se kao druge opcije ne gledaju pomenuti igraci plus Lallana.
Najveca sreca ovog Engleskog kluba decenijama je dolazak Kloppa, koji je od solidnih igraca napravio puno bolje, jednostavno spojio ih je idealno u sistem i taj gegen presing. Problem nastaje kada se timovi brane, kada dodje jedan Burnley na Anfield i uzima bodove, kada jednom Atletico Madridu da se jos 5 utakmica igralo ne bi zabili gol i slicno, zato jer nemamo kreativca u veznom redu.

@Gerroo, jimmy.humuhumunukunukuapuaa instagram, 062410405 viber broj pa izvoli, biraj i javi se na sta god zelis, pa me tamo malo izvrijedjaj kako ti dobro ide na forumu. Hajde ljubi te brat. Eto, nemoj sada "muda malena", imas moje kontakte pa se javi da vidimo kome su zapravo mala. Ako nista, da ti posaljem koju golisavu slikicu, vidim da te lozim tebra. :beba:
Hotonj je na nogama.

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 12 jul 2020, 02:29

Tipicni seljacic iz Maoce poziva na agresivu i tucu kad nema argumenata. :lol:

Glupan i dalje ne konta da bi se Atletico prosao da Oblak nije skidao nemoguce i da je branio Alisson umjesto Adriana.

Treba dovesti back up golmana Oblaka :urnebes:

Otprilike ta logika ovog levata iznad

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 12 jul 2020, 02:34

Po cemu je to Liverpool bolji od Bayerna, ne kontam?
Jesil ti glup?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2020, 02:36

Fowl95 je napisao/la:
12 jul 2020, 02:34
Po cemu je to Liverpool bolji od Bayerna, ne kontam?
Jesil ti glup?
Je*o majku, nije ti dosta jedan profil :crazy:

Na pitanje se ne odgovara pitanjem tebra. Daj mi odgovor na moje pa cu ja tebi na tvoje.

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 12 jul 2020, 02:42

:rol: :tokralju:

Alisson-Robertson-VvD-Pavard-Trent-Fabinho-Gini/Muller-Hendo-Mane-Salah-Lewa

Otprilike postava kad bi sastavljo najboljih 11 ove 2 ekipe.

Po cemu je Bayern bolji. Dobar dobar ocm :bow:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.