Radi fight companion spusen u studiju.
Ne da se njemu peglati vise toliko smanjio je broj eventa plus Corona vamo tamo.
Nije lako ici na posao kad dobijes 120 milki
Ma nisu pare u pitanju, samo ne voli da putuje i ne želi da se zamara. A nije kao da je neophodan, pogotovo sad kad imaju vrhunske komentatore pored njega.
Trebaš malo upratit Maxov kanal na youtubu, lik je, barem meni, daleko najsimpatičniji borac u čitavom UFC-u.
A znaš mene brate da to pratim sve od Helwanijevih intervjua do svega ostalog ja sam se zaljubio u Maxa još godinama unazad kad je bila neka borba nije ni bio šampion bukvalno uzeo lik svaku rundu i ostalo 15 sekundi poziva lika na razmjenu i s spuštenim rukama razmjene radi.Donnie Darko je napisao/la: ↑12 jul 2020, 06:24Trebaš malo upratit Maxov kanal na youtubu, lik je, barem meni, daleko najsimpatičniji borac u čitavom UFC-u.
U kavezu voli provocirat, ali van kaveza je top lik.
Ja sam pročitao da je Max antipatičan halali kasno/rano je90minut je napisao/la: ↑12 jul 2020, 06:30A znaš mene brate da to pratim sve od Helwanijevih intervjua do svega ostalog ja sam se zaljubio u Maxa još godinama unazad kad je bila neka borba nije ni bio šampion bukvalno uzeo lik svaku rundu i ostalo 15 sekundi poziva lika na razmjenu i s spuštenim rukama razmjene radi.Donnie Darko je napisao/la: ↑12 jul 2020, 06:24Trebaš malo upratit Maxov kanal na youtubu, lik je, barem meni, daleko najsimpatičniji borac u čitavom UFC-u.
U kavezu voli provocirat, ali van kaveza je top lik.
Nema šanse da ga ne voliš.
Evo i sad provocira malo je reci.
Ja mislio lik igrao cijelo vrijeme igrice takav je izgledao kad ono gledaj ga strašan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.