Boli njega ona stvar, postavio on dokumenta na sajt i pustio Amere da se preznojavajuGunnerS je napisao/la:Ma čo'ek se predo. Nisu ga mogli uhvatit i dogovorio se da mu sude u Britaniji i da ga ne isporučuju Švedskoj![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Chat
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ma mene jedino strah boga,zubara i prijemnog valjda ovo zadnje ukinu prije nego ja svrsim osnovnu
Sto se tice asanza neki njegov partner ce sigurno postaviti jso dokumenata jedva cekam one o bankama
Sto se tice asanza neki njegov partner ce sigurno postaviti jso dokumenata jedva cekam one o bankama
- alfarouqaminu
- Kontakt:
2x+3y-8koren iz 2 jednako 0, ovo sam ti pisao jer ne mogu da trazim po simbolima korenBaja_Zvjerka je napisao/la:Napisi ovdje zadatak, pa da vidimo..![]()
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa sta trebas uraditi?? Nacrtati funkciju, ili ???
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mah, đavola boli njega qrac kada su neki ministri tražili njegovu glavuNail for Real je napisao/la:Boli njega ona stvar, postavio on dokumenta na sajt i pustio Amere da se preznojavajuGunnerS je napisao/la:Ma čo'ek se predo. Nisu ga mogli uhvatit i dogovorio se da mu sude u Britaniji i da ga ne isporučuju Švedskoj![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Da, treba nekih 10 tacaka, da prodjes........... Determinatne, presek sa Xi Y osom i nadalje
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ja ga mogu rješiti matematički al' me geometrija hebealfarouqaminu je napisao/la:Da, treba nekih 10 tacaka, da prodjes........... Determinatne, presek sa Xi Y osom i nadalje
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Uhhh bjezi to se ima puno raditi..

Ja bih znao, ali mi se neda sada..
Pozz
P.S. Tu nema nikakve geometrije, odredis matematicki tacke, minimum ili maximum (ekstrem), odredis presjeke, onda gdje tezi grafik, i samo ucrtas..
Pozz
P.S. Tu nema nikakve geometrije, odredis matematicki tacke, minimum ili maximum (ekstrem), odredis presjeke, onda gdje tezi grafik, i samo ucrtas..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- alfarouqaminu
- Kontakt:
daj ne zezaj zavrsicu polugodiste sa jedinicom, ako ne uradim, a najverovatnije i krajBaja_Zvjerka je napisao/la:Uhhh bjezi to se ima puno raditi..![]()
Pozz
- legenda reala
- Kontakt:
pa šta i ja sam završavo ,puste te na popravnomalfarouqaminu je napisao/la:daj ne zezaj zavrsicu polugodiste sa jedinicom, ako ne uradim, a najverovatnije i krajBaja_Zvjerka je napisao/la:Uhhh bjezi to se ima puno raditi..![]()
Pozz
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma mozda bih ti i uradio da mi nije draze sada raspaliti sokera, ili da te znam mozda od prije..alfarouqaminu je napisao/la:daj ne zezaj zavrsicu polugodiste sa jedinicom, ako ne uradim, a najverovatnije i krajBaja_Zvjerka je napisao/la:Uhhh bjezi to se ima puno raditi..![]()
Pozz
Je*i ga jarane, plati instrukcije i nek' te neko nauci..
Pozz
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Vidim da ne znas matis,aj pa tako..........Dobicu jedinicu i letim iz skole 
jel' i kod vas spora konekcija, kod mene jedva otvara sportsport
sva sreća pa će sad tekma 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Jel može netko ponovo okačiti one klipove sa youtubea gdje ona žena pjeva malo je reć..
Mislim da je majestic postavljao nisam siguran...
...što je više lome to je volim jače...
- legenda reala
- Kontakt:
i u mene , jedva otvara sportsport ,a ostale stranice idu normalno ,a idi navijaj za Mančester da bude iz X/1brazzo je napisao/la:jel' i kod vas spora konekcija, kod mene jedva otvara sportsportsva sreća pa će sad tekma
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ahabrazzo je napisao/la:jel' i kod vas spora konekcija, kod mene jedva otvara sportsportsva sreća pa će sad tekma
Rođen s tobom da budem
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Da i kod mene nesto slabo pokrece internet, 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Koja žena ? Ja ne znam koju je postavljao, da nije Susan Boyle ?jacky09 je napisao/la:Jel može netko ponovo okačiti one klipove sa youtubea gdje ona žena pjeva malo je reć..Mislim da je majestic postavljao nisam siguran...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Sigurno je ta

evo sad se vratila u normalulegenda reala je napisao/la:i u mene , jedva otvara sportsport ,a ostale stranice idu normalno ,a idi navijaj za Mančester da bude iz X/1brazzo je napisao/la:jel' i kod vas spora konekcija, kod mene jedva otvara sportsportsva sreća pa će sad tekma
It was turned around so that right looked wrong
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.