FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hocel taj napadač, vrijeme je..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Taj isti Juventus su raznijeli u kupu malo poslije naše utakmice.midzuka je napisao/la: ↑11 jul 2020, 23:28Isto neki štokholmski sindrom primjenjen u fudbalu. Ljudi nas raznijeli u dvomeču, ali nevjerovatno lijep i privlačan fudbal igraju. Vode protiv juventusa, a to bi im bila 10. pobjeda u nizu, a postaju i najozbiljniji suparnik za titulu. Iako nerealno izgleda da osvoje Ligu, imaju takav mentalitet da bi svakog mogli dobiti.
3:0 završilo a i ove godine su dali u ligi oko 20 golova više od njih, budale ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
:Kroz ovu vasu raspravu se vidi da mi nemamo indetitet i da smo izgubljeni. Lupamo ovdje o temama koje su mnogo teske i osjetljive. Vratite se FKS i sportu dragi moji bošnjaci, srbi, hrvati i ostali.
-
- Kontakt:
Zapamtite prezime brundo!bordobijeli je napisao/la: ↑12 jul 2020, 08:25:Kroz ovu vasu raspravu se vidi da mi nemamo indetitet i da smo izgubljeni. Lupamo ovdje o temama koje su mnogo teske i osjetljive. Vratite se FKS i sportu dragi moji bošnjaci, srbi, hrvati i ostali.
-
- Kontakt:
O cemu ti ??TheIvicnjak je napisao/la: ↑12 jul 2020, 08:28Zapamtite prezime brundo!bordobijeli je napisao/la: ↑12 jul 2020, 08:25:Kroz ovu vasu raspravu se vidi da mi nemamo indetitet i da smo izgubljeni. Lupamo ovdje o temama koje su mnogo teske i osjetljive. Vratite se FKS i sportu dragi moji bošnjaci, srbi, hrvati i ostali.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tri i po stranice smeća su upravo obrisane i pošto vidim da ne može lijepo, sljedeći ko bude spomenuo ovakve stvari na temi FK Sarajevo (po treći put molim u dva dana) leti sa foruma. Nećete vas par uništavati temu za 200+ forumaša i sve ostale koji čitaju.
Znam da će biti opet Morto braniš ovog ili onog ali tako će biti pa vi bujrum a ovo se posebno odnosi na forumaše @Testo, @Evander i @Sanchez1987.
Znam da će biti opet Morto braniš ovog ili onog ali tako će biti pa vi bujrum a ovo se posebno odnosi na forumaše @Testo, @Evander i @Sanchez1987.
Mislim da je stvarno red da se prestanu pisati nebuloze po temi...
Tacno pojedinci smisljeno ubace post ,a onda se 20 ostalih nakaci i to prelazi u jednu odvratnu diskusiju...
Mislim da Morto izbjegava da banuje ali za ovakve stvari bi trebao ponekad i to uraditi...
Tacno pojedinci smisljeno ubace post ,a onda se 20 ostalih nakaci i to prelazi u jednu odvratnu diskusiju...
Mislim da Morto izbjegava da banuje ali za ovakve stvari bi trebao ponekad i to uraditi...
Zayebaje se čojek.bordobijeli je napisao/la: ↑12 jul 2020, 08:31O cemu ti ??TheIvicnjak je napisao/la: ↑12 jul 2020, 08:28Zapamtite prezime brundo!bordobijeli je napisao/la: ↑12 jul 2020, 08:25:Kroz ovu vasu raspravu se vidi da mi nemamo indetitet i da smo izgubljeni. Lupamo ovdje o temama koje su mnogo teske i osjetljive. Vratite se FKS i sportu dragi moji bošnjaci, srbi, hrvati i ostali.
Nekoji dan, ja minuh pored one njegove pekare, izađe coconja, ima dvjesta kila, al zaćero frizuru, pas mu sliku neukro...
Ko se nama po klubu mot'o
Morto tebi svaka čast,znam da izbjegavas ban,ali za ove stvari imas moju podršku...
Prvog mene banuj,ako napisem nesto slicno...
Jeste da hocu da te smijenim ,ali skidam kapu za namjeru da ovo presjeces...
Bice od tebe nesto...
Prvog mene banuj,ako napisem nesto slicno...
Jeste da hocu da te smijenim ,ali skidam kapu za namjeru da ovo presjeces...
Bice od tebe nesto...

Je l' trebala danas biti naka utakmica FKS?
-
- Kontakt:
U pola 7
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo - Goražde, TC Butmir u 18 i 30.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel se ovo meni cini ili je Vanja presao na Mortemovu stranu 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Oblacno i kisica se sprema, sta ti mislis?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Legle neke pare na račun,a pojma nemam od koga, pa pomalo ispitujem teren...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 08:58Jel se ovo meni cini ili je Vanja presao na Mortemovu stranu![]()

-
- Kontakt:
Citam nekoliko zadnjih stranica i pitam se, sta recimo da sam ja pravoslavac??
Bil i men 'vako **** majjku?
Naucite razliku djeco...
Cudan smo mi narod.
Bil i men 'vako **** majjku?
Naucite razliku djeco...
Cudan smo mi narod.
-
- Kontakt:
Hoce li biti live prijenos utakmice ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To sam ja bioVanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:04Legle neke pare na račun,a pojma nemam od koga, pa pomalo ispitujem teren...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 08:58Jel se ovo meni cini ili je Vanja presao na Mortemovu stranu![]()
![]()
![]()

Ja ti poslao pare da mi saljes info,a ti se usutio nigdje te
@MortemHZ hajde banaj ovog @Hordas84

Cim mi @Pantelija javi,saljem info,ne sekiraj se...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:07To sam ja bioVanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:04Legle neke pare na račun,a pojma nemam od koga, pa pomalo ispitujem teren...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 08:58Jel se ovo meni cini ili je Vanja presao na Mortemovu stranu![]()
![]()
![]()
![]()
@MortemHZ hajde banaj ovog @Hordas84![]()
Jbga platio si posteno...

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Meni vec Panto javio,samo pitanje je jel istina za onog spica?Za njega si negirao,za ostalu dvojicu nisi nista rekaoVanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:10Cim mi @Pantelija javi,saljem info,ne sekiraj se...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:07To sam ja bio![]()
@MortemHZ hajde banaj ovog @Hordas84![]()
Jbga platio si posteno...![]()

Ja koliko znam sutnja aludira da je nesto tacno
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HordasDolacMalta i 6 gostiju.