FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sjecal se ko zimus kad ss.ba pomenu nekakvog slovenskog stopera kao pojacanje, a u klubu nikad culi za njeg 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bar da je neka druga pozicija covjek bi pomislio ač da imam 5 napadaca vala ne ide nikako..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Jesmo li završili sa gradnjom infrastrukture za ovu godinu zbog korone?
Ma sumnjam da ce u Lukavicu. Mogu oni ovu sezonu igrati na Otoci. Nema nikakvih obaveza, uvjeta kako god od strane Saveza zbog korone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Čudno,gori je stadion u Lukavici od Otoke.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Pišu po njihovoj temi da će u Lukavici igrat
Ne vjerujem da mogu na Otoci jer nemaju natkrivenu tribinu cca min 500 mjesta mislim a i nemaju semafor
Reflektori će svakako biti prolongirani za sljedeću sezonu tako jedino Lukavica ostaje (oni imaju sve osim reflektora)
Brko iz druge galaksije!
Kakav si ti ludjak ,zar i oni imaju temu1921boy je napisao/la: ↑12 jul 2020, 12:55Pišu po njihovoj temi da će u Lukavici igrat
Ne vjerujem da mogu na Otoci jer nemaju natkrivenu tribinu cca min 500 mjesta mislim a i nemaju semafor
Reflektori će svakako biti prolongirani za sljedeću sezonu tako jedino Lukavica ostaje (oni imaju sve osim reflektora)
“Stadion Olimpika na Otoci, s druge strane, zasad ne ispunjava uslove Premijer lige BiH. Sarajevski klub će u predstojećem periodu pokušati osposobiti svoj fudbalski “dom” za mečeve u najvišem rangu, a dok se to ne desi Vukovi će, kako saznajemo, ulogu domaćina imati na stadionu Asim Ferhatović Hase na Koševu.“
Ovo je SC objavio kad su dobili licencu. Valjda su tu prijavili Kosevo kao domaci stadion.
Ovo je SC objavio kad su dobili licencu. Valjda su tu prijavili Kosevo kao domaci stadion.
Meni je ok da ove godine ne bude izgradnja juga, korona je dosta toga zayebala, samim tim klub vjerovatno ima neke veće prioritete.
Ma brate kad je pala šestorka moglo se naslutiti da od jug a nema ništabraco je napisao/la: ↑12 jul 2020, 13:01Meni je ok da ove godine ne bude izgradnja juga, korona je dosta toga zayebala, samim tim klub vjerovatno ima neke veće prioritete.
Tema Olimpika je privatno vlasništvo trola iz Tešnja koju koristi za ličnu promociju i plaćeno degradiranje i širenje lažnih vijesti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovo je Džubur rekao prije 2 mjeseca:KANA je napisao/la: ↑12 jul 2020, 13:04Ma brate kad je pala šestorka moglo se naslutiti da od jug a nema ništajoš sad ovaj belaj sa koronom ja ne vjerujem nema sanse
Ali opet nisam optimističan, svuda se steže kaiš i kokuzluk hara zbog korone.Radimo koliko možemo u ovom trenutku, odnosno ono što ne zahtjeva previše finansijskih sredstava, a što se tiče juga, mi očekujemo da ćemo krenuti sa tom pričom 19. septembra kako smo i rekli na dan kluba. Situacija je teška, ali nećemo stati i ići ćemo naprijed.
Ma tesko. Da kosta oko milion pa hajde, ali najmanje 5 miliona ide za Jug. Samo da nije bilo ovog prekida i cijele ove krize u svijetu vjerujem da bi uspjeli izganjati svi zajednicki to. Ovako bi mogao poceti, ali kad bi zavrsio Bog zna. Bolje i ne pocinji onda ako u cugu ne mozes zavrsiti sve.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma nek se uradi na jesen 2021. nije problem, samo nek se pocne raditi i sto ljoze kaze nek se u cugu zavrsi... Taman da do 2022. bude u funkciji.... Sad nerealne stvari očekivati radi ove situacije bilo bi glupo... Mada ako sta uspiju uraditi dobro i jest, ako ne ybg takva je situacija...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Jug je projekat koji je najskuplji od svih dosadašnjih, evropske Grbavice, istoka, terena. S obzirom na trenutnu situaciju logika neka kaze da od toga ove godine nema nista. Ogromne su to pare, a vjerujem da imamo puno vise trenutno bitnijih stvari od toga.