Napadač 2 dje to ba ima.ajdohordas je napisao/la: ↑12 jul 2020, 12:56Jesam se uživio
Nego da pitam ove malo starije, jel Smječanin uvijek bio krampa ovakva ?
Dobar je dzemo nije mogao trcati al bio majstor.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Napadač 2 dje to ba ima.ajdohordas je napisao/la: ↑12 jul 2020, 12:56Jesam se uživio
Čovjek sve duele izgubio i potuca na loptu, zato mi nije bilo jasnobordobijeli je napisao/la: ↑12 jul 2020, 13:11Napadač 2 dje to ba ima.ajdohordas je napisao/la: ↑12 jul 2020, 12:56Jesam se uživio
Ima, ima itekako. Veliki Gaitzka Toquero dok je igrao za Bilbao je nosio broj 2. Džemo je postavio standardebordobijeli je napisao/la: ↑12 jul 2020, 13:11Napadač 2 dje to ba ima.ajdohordas je napisao/la: ↑12 jul 2020, 12:56Jesam se uživio
ajdohordas je napisao/la: ↑12 jul 2020, 12:56Jesam se uživio
A gdje je uopste momak otisao? A alaim, visa sila ?!Historicar je napisao/la: ↑12 jul 2020, 14:26Nakon ove utakmice sa Sigmom, igrali smo protiv Bešiktaša u Istanbulu, a Alen Krak je briljirao u remiju 2:2.Meni je vec, 18 godina misterija, zašto je Husref, u koševskom revanšu, stavio na gol Alaima.
Drugačiji je tad sistem bio, to protiv Sigme su bile ''samo'' kvalifikacije, kao prvo pretkolo sad. Bešiktaš drugo pretkolo po novim pravilima a tada je bilo prvo pretkolo prije 18 godina.
Zato mi nije bilo jasno jer Spaho prica u fazonu "plasirali smo se u prvo pretkolo"
Otišao na klupuMig_Mig je napisao/la: ↑12 jul 2020, 14:37A gdje je uopste momak otisao? A alaim, visa sila ?!Historicar je napisao/la: ↑12 jul 2020, 14:26Nakon ove utakmice sa Sigmom, igrali smo protiv Bešiktaša u Istanbulu, a Alen Krak je briljirao u remiju 2:2.Meni je vec, 18 godina misterija, zašto je Husref, u koševskom revanšu, stavio na gol Alaima.
Alaim je koliko se sjecam tad bio direktni krivac za 3 gola. Mislim da bi ispali svakako samo ne bi bila petard vec mozda 0:1 ili 0:2, ali i to je nagadjanje sta bi bilo kad bi bilo. Ali svakako je greska Husa sto je tad Alaim dobio priliku, e sad jel svojevoljno ili naredjenje...Historicar je napisao/la: ↑12 jul 2020, 14:49Otišao na klupuMig_Mig je napisao/la: ↑12 jul 2020, 14:37A gdje je uopste momak otisao? A alaim, visa sila ?!Historicar je napisao/la: ↑12 jul 2020, 14:26Nakon ove utakmice sa Sigmom, igrali smo protiv Bešiktaša u Istanbulu, a Alen Krak je briljirao u remiju 2:2.Meni je vec, 18 godina misterija, zašto je Husref, u koševskom revanšu, stavio na gol Alaima..Nakon što je, dosta dobro branio, u Istanbulu, kao i u ovom dvomeču sa Sigmom, Husref je u revanšu sa Bešiktašom, Kraka stavio na klupu, a Alaima na gol, u porazu 5:0. Bila je priča, da je Ismet Ćelo Bajramović, naredio svom prijatelju Husrefu, da stavi na gol Alaima, al hajd znaj.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, DoktorXabaras i 13 gostiju.