FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Takodjer mislim da je u ovom periodu prosto nemoguce upustiti se u takvu investiciju kakva je jug. Drzava, evropa i pola svijeta su na koljenima, tako da ne vidim nacin na koji bi to mogli izvesti. Neka se odrzava uredno sve sto imamo i ja cu biti zadovoljan do nekih povoljnijih vremena.
Ne znam samo sta ovo @KANA prica, o ovom nekom
"Odvrtanju" i ovoga sto imamo. Teren se lijepo odrzava, postavljen je novi plavi tepih. Elhamdulilah. Fokus treba da bude na ekipu. Bar po meni.
"Odvrtanju" i ovoga sto imamo. Teren se lijepo odrzava, postavljen je novi plavi tepih. Elhamdulilah. Fokus treba da bude na ekipu. Bar po meni.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kana se zaebava, ironija ko i Mrki maloprije 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Uh, do mene je onda. Nego valjda nije odavno kudio i kukao, pa sam se iznenadio.
Ma ispao kani kosmodisk pa riga vatru, a i vrijeme ga priklještilo, ne zahatori mukerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 13:44Takodjer mislim da je u ovom periodu prosto nemoguce upustiti se u takvu investiciju kakva je jug. Drzava, evropa i pola svijeta su na koljenima, tako da ne vidim nacin na koji bi to mogli izvesti. Neka se odrzava uredno sve sto imamo i ja cu biti zadovoljan do nekih povoljnijih vremena.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A i ljut sto smo mu zavrnuli informacije o pojacanjima iz klubaOsim13 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 13:53Ma ispao kani kosmodisk pa riga vatru, a i vrijeme ga priklještilo, ne zahatori mukerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 13:44Takodjer mislim da je u ovom periodu prosto nemoguce upustiti se u takvu investiciju kakva je jug. Drzava, evropa i pola svijeta su na koljenima, tako da ne vidim nacin na koji bi to mogli izvesti. Neka se odrzava uredno sve sto imamo i ja cu biti zadovoljan do nekih povoljnijih vremena.
"Odvrtanju" i ovoga sto imamo. Teren se lijepo odrzava, postavljen je novi plavi tepih. Elhamdulilah. Fokus treba da bude na ekipu. Bar po meni.![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Makni se malo sa tog suncakerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 13:50Uh, do mene je onda. Nego valjda nije odavno kudio i kukao, pa sam se iznenadio.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑12 jul 2020, 13:54Makni se malo sa tog suncakerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 13:50Uh, do mene je onda. Nego valjda nije odavno kudio i kukao, pa sam se iznenadio.![]()
Ma sumnjam, mislim da će Olimpik igrati na Otoci.
Mozda storm zna kako izgleda dres on je blizak s ljudima iz makrona
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ja da se pitam ja ne bi dao koliko god novca ponudili,prvo zbog terena uložio si novac i sad da drugi klub igra na njemu
Kupujes utakmice a nemozes sebi stadion napraviti kako spada vrati se odma u drugu ligu.Koliko su utakmica kupili mogli su natkriti tribinu,semafor napraviti i naci kojeg sponzora i uz pomoc grada napraviti reflektore
Koliko je samo Zvijezda pokupila para od premija za pobjedu protiv Veleža i ostali što su protiv Veleža igrali mogli su komotno napraviti Otoku da bude top
Brko iz druge galaksije!
Šta nas boli briga za Olimpik i ostale,gledam kako naš klub može profitirati,uložili smo u nešto,i što nebi brao plodove tog ulaganja.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Isto kao da ce igrati s grabljama ili kao da su svinje a nje ljudi pa ce unistit teren. 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Prosle sezone su i nasi juniori igrali na glavnom terenu. Ako ce se vec dati Olimpiku onda mogu samo odigrati utakmicu, ali ne i trenirati na nasem glavnom. Ali velike pare da se uzmu. Ako se uzeti sicu nek se gone i oni i Olimpik.
ja bi im dao al da placaju mjesečnu rentu odrzavanja terena albi i kao sto kazes bez treninga samo utakmice
Na pomocnom su juniori igrali prosle sezone
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.