Jesi upratio da imamo masu koja kritički razmišlja na temi Tuzla City?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
ma ubi al prosječnog SDA glasača ove stvari ne interesuju on ima svoje viđenje i za njeg je Dino izdajnik

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ti si pravi insan, ova zemlja ne zazluzuje takve kao ti
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znači helćo ubicaMarsal je napisao/la: ↑12 jul 2020, 14:09Ubica je bio mamin radni kolega sa željeznice. Izuzetno vaspitan insan, dijete iz miješanog braka, otac musliman, majka srpkinja. To je shvatio kao provokaciju i udar na sebe i svoju porodicu i bam bam bam bam.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
Helćo nije iz mjesanog braka 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sad ovo pročitah i naumpade mi da si citiraoVolimTz je napisao/la: ↑11 jul 2020, 22:16Ne može se kriviti tuzlanski FGR za ovo. Nisu toliko zglajzali. Ne vjerujem ni da je policija, nema razloga. Imamović je rijetki patriota u SDP.Derdiyok je napisao/la: ↑11 jul 2020, 20:50Nepoznate osobe uklonile transparent podrške žrtvama Srebrenice u Tuzli
http://www.klix.ba/clanak/200711105
Možda je upao neko iz rs, Lopare, Ugljevik, Bijeljina, Zvornik, nije to toliko daleko.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ko zivi na Ilidzi zna ovog lika i njegov je mentalni razvoj fakat na nivou dijeteta od 12 godina. A Helleru prosuo te Marsal ne bih se na tvom mjestu javljao na forumu minimalno 7 dana. Predrasudna debilcino

- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko je SDA pokrao, mogu placati ove botove da sire lazi 24/7 kao da su inzinjeri. 
A zalosnije sto se ljudi pecaju i lajkaju ove fejk stranice.

- legenda reala
- Kontakt:
Najgore sto ih i ne placaju jednostavno su to glupi ljudi i etotuzlak1987 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:24Koliko je SDA pokrao, mogu placati ove botove da sire lazi 24/7 kao da su inzinjeri.
-
- Kontakt:
Arma je heroj grada, nadam se da ce uci u vijece i lupati im vaspitne. Za one sto ga sabotiraju nemam rijeci, stoka..RollMan je napisao/la: ↑12 jul 2020, 14:47Ybo majku svoju crvenu truhlu u ******
Tacno se sjecam slike dok nije uklonjena, covjek zivi na relaciji Italija - Bosna i objavi sliku s mitraljezom(nesto sto 90% srba ima u spavaćoj sobi ) i logično ko će ga prijaviti nego sdp balija iz grada koji je 99% bošnjački
Legenda , nadam se da će sahraniti sdp gmizavceBajramovic1999 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:28
Arma je heroj grada, nadam se da ce uci u vijece i lupati im vaspitne. Za one sto ga sabotiraju nemam rijeci, stoka..
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Upravo to, ali nema veze, lijepo je pročitati.legenda reala je napisao/la: ↑12 jul 2020, 15:21ma ubi al prosječnog SDA glasača ove stvari ne interesuju on ima svoje viđenje i za njeg je Dino izdajnik![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Imao ja jedan poveći kliker, brutalan. Unutra neka Esad multimedija fora, presijavaju se boje al čitav kliker se presijava ko disko kugla.
Izađem prvi put da se igram sa nekakvim slinavcima kad hop vam tam uzeše mi kliker kae izgubio si. Rasplakao se ja, kući pričam starom kae ko te јebe kad si levat, uzeli su te samo tako. Skontam ja izlevatiše me.
Nema im halala za to, ni na ovom ni na onom svijetu.
Izađem prvi put da se igram sa nekakvim slinavcima kad hop vam tam uzeše mi kliker kae izgubio si. Rasplakao se ja, kući pričam starom kae ko te јebe kad si levat, uzeli su te samo tako. Skontam ja izlevatiše me.
Nema im halala za to, ni na ovom ni na onom svijetu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA