FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Mogu k dobiti, a ne istok, sjever i zapad. Ograniciti i ne dati pun kapacitet kad igra Olimpik. Nema sta neko iz Zrinjskog, Sarajeva, Borca vilahati po istoku i citavom sjeveru. Dobit mogu koliko inace dobijaju, ostalo zatvoriti osim zapada zbog Uprava i slicno. Ionako Olimpik nema navijace.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pustit ce je nekad i sta onda. Sto bi kera reko lesinari ultrasi, a pogotovo pitari svi bi jedva docekali da divljaju na nasem stadionu.Nastrojeni je napisao/la: ↑12 jul 2020, 16:59Misliš da će do četvrtog kola pustiti publiku?Ratoborni je napisao/la: ↑12 jul 2020, 16:58Pa evo zamislite samo da kojim sluacajem damo olimpiku da igra na Grbavici, i utakmica protiv pitara i sve njihovi navijaci i na istoku i na zapadu i na sjeveru, i ti sad upalis tv da gledas utakmicu ono grbavica solidno popunjena a sve pitari na njoj. Fuj oca mi.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma ja ne bi dao nema teorije. Ne zbog olimpika, vec zbog divljaka koje sam naveo. Plus, olimpik je po meni tanak ove godine bas. Na nasem fantasticnom terenu pobucat ce ih svaka ekipa, nikome nece moci boda otkinuti.
Lukavica, lavor ili otoka.
Lukavica, lavor ili otoka.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ne skidaju dzaba iz Uprave stolice kad igramo derbi ...
Ko se pokazao kao divljak jednom pokazat ce se svaki put kad dobije prilike jer je divljak.
Iskreno mislim da ce nasi morati promijeniti tu odluku jer ce reagovati navijaci cim bude zvanicno.
Ko se pokazao kao divljak jednom pokazat ce se svaki put kad dobije prilike jer je divljak.
Iskreno mislim da ce nasi morati promijeniti tu odluku jer ce reagovati navijaci cim bude zvanicno.
Vi se bas nafurali da navijace neko nesto pita 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
To da ce koristiti stadion. Mora nekad negdje zvanicno se objaviti ako je dogovoreno prije prve utakmice.
I onda ce navijaci demostracije napraviti

Da
Nisam mislio na tu vrstu reakcije uopste.
Šta je vama ljudi dragi,pričamo,što bi bio Za a što protiv,čisto teoretski.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Meni bi žao bilo samo terena, što će se često igrati i što se može sjebati, pogotovo u zimskim uslovima.
A ovo ostalo je manje više nebitno, zar one jedne godine ne odigra Olimpik par tekmi na Grbavici kao domaćin?
A ovo ostalo je manje više nebitno, zar one jedne godine ne odigra Olimpik par tekmi na Grbavici kao domaćin?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tim poluklubovima koji nemaju uslov za održavanje pišljive utakmice ne treba ni dati da igraju PL, mrš protiv Posušja igrat.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Umjesto da nam bude prednost što imamo stadion, mi od toga pravimo problem. Kao nedamo, sramota, fuj, doći će neki drugi navijači na stadion.
Malo zrelosti pokažite, prvo razmislite pa onda diskutujte.
Malo zrelosti pokažite, prvo razmislite pa onda diskutujte.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
znate li koliko mjesečno košta održavanje oba terena ?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Da smo normalan narod u smislu tog navijanja, da imamo tu neku kulturu nikakav problem. Posto to nismo i imali smo prilika da vidimo ponasanje drugih navijaca tih vatrenijih sto se kaze neka hvala.
Ima kavez sine,ima zapisnik,ima ugovor,ima faktura,a mi fino još jednog Štilića platimo.
MIGRANTI iz METROPOLE!
A reprezentacija recimo može?
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ni oni ne mogu. Eno im BL ako nisu sredili BP.
Pa ko igra s reprezentacijom navijaci su kulturni..
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Nekadasiigrostarsno, Proximic i 40 gostiju.