FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

bhpremijerliga12
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la bhpremijerliga12 » 11 jul 2020, 23:14

TaRgEt_ je napisao/la:
11 jul 2020, 22:59
tuzlak1987 je napisao/la:
11 jul 2020, 20:49
Osnovnu stvar nemamo, a to su stoperi. Uzelac je znao debelo podbaciti u nekim utakmicama, dok nemamo sirinu tu iako je najkriticnija pozicija gdje uvijek jedan stoper ima 3 kartona ili je povrijedjen. Tako da ce Salihovic opet odigrati 20ak utakmica, a Mujkic 10ak.

Bekova nemamo, imamo jednog beka Beganovica koji je isto znao jedan dobar broj utakmica ispadati kao iz voza. Lijeva strana nista, desno nema rezerve.

Zadnjeg veznog da sijece napade i uzima duele nemamo, klasicnog kreativca nemamo, dva napadaca nemamo. Nisu ni krila nesto da kazes, nema tu nikog ko moze praviti razliku. U ovoj ekipi od krilnih i napadaca nema igraca koji u 30 utakmica moze postici vise od 5 golova. Mi pola utakmica necemo gola zabiti ako ova ekipa ostane.

Igraca uvijek ima, ne mora to biti neko poznat u PL, ima ih iz HR, Slo, Srb. Ako zadovoljava uslov da nije potrosen i ako je proslu sezonu igrao standardno u svom timu onda ce i u PL biti neki faktor.
Stani malo Jusić nije stoper jeli ? Imas ovog Tomasevica na beku koji izginu vraca se bori se ko lav jedan defanzivni i jedan lijevi bek dovoljno za opstanaka...
Sve je to super, ali morali smo dovesti jos jednog provjerenog stopera, jer je preduga sezona. Doktor je odigrao cak 13 utakmica prosle sezone od ukupno 24, znaci vise od pola utakmica sto je katastrofa. Nadam se da ce dati sansu ovom junioru ispred njega, ali po ovim pripremnim utakmicama izgleda da cemo gledati ovu neznalicu u dosta utakmica sljedece sezone.

Sve u svemu glavno i osnovno jeste da budu koliko toliko stabilna primanja, koliko toliko na vrijeme, a do oktobra ako misle da ne strepimo do zadnjeg kola onda ce dovesti jos 2,3 igraca tipa Gojkovic, Vidovic i nekog dobrog defanzivnog veznog jer smo eto ostali bez Hodzica.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 jul 2020, 23:19

bhpremijerliga12 je napisao/la:
11 jul 2020, 23:14
TaRgEt_ je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
11 jul 2020, 20:49
Osnovnu stvar nemamo, a to su stoperi. Uzelac je znao debelo podbaciti u nekim utakmicama, dok nemamo sirinu tu iako je najkriticnija pozicija gdje uvijek jedan stoper ima 3 kartona ili je povrijedjen. Tako da ce Salihovic opet odigrati 20ak utakmica, a Mujkic 10ak.

Bekova nemamo, imamo jednog beka Beganovica koji je isto znao jedan dobar broj utakmica ispadati kao iz voza. Lijeva strana nista, desno nema rezerve.

Zadnjeg veznog da sijece napade i uzima duele nemamo, klasicnog kreativca nemamo, dva napadaca nemamo. Nisu ni krila nesto da kazes, nema tu nikog ko moze praviti razliku. U ovoj ekipi od krilnih i napadaca nema igraca koji u 30 utakmica moze postici vise od 5 golova. Mi pola utakmica necemo gola zabiti ako ova ekipa ostane.

Igraca uvijek ima, ne mora to biti neko poznat u PL, ima ih iz HR, Slo, Srb. Ako zadovoljava uslov da nije potrosen i ako je proslu sezonu igrao standardno u svom timu onda ce i u PL biti neki faktor.
Stani malo Jusić nije stoper jeli ? Imas ovog Tomasevica na beku koji izginu vraca se bori se ko lav jedan defanzivni i jedan lijevi bek dovoljno za opstanaka...
Sve je to super, ali morali smo dovesti jos jednog provjerenog stopera, jer je preduga sezona. Doktor je odigrao cak 13 utakmica prosle sezone od ukupno 24, znaci vise od pola utakmica sto je katastrofa. Nadam se da ce dati sansu ovom junioru ispred njega, ali po ovim pripremnim utakmicama izgleda da cemo gledati ovu neznalicu u dosta utakmica sljedece sezone.

Sve u svemu glavno i osnovno jeste da budu koliko toliko stabilna primanja, koliko toliko na vrijeme, a do oktobra ako misle da ne strepimo do zadnjeg kola onda ce dovesti jos 2,3 igraca tipa Gojkovic, Vidovic i nekog dobrog defanzivnog veznog jer smo eto ostali bez Hodzica.
Druze, dug je prelazni rok jedno je sigurno Uzelac i Jusić će igrati na stoperu...A ko zna mozda dodje Gojkovic, Vidovic nikada ne reci nikada... mozda nas Sale iznenadi 🙃
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

bhpremijerliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremijerliga12 » 11 jul 2020, 23:27

TaRgEt_ je napisao/la:
11 jul 2020, 23:19
TaRgEt_ je napisao/la:

Druze, dug je prelazni rok jedno je sigurno Uzelac i Jusić će igrati na stoperu...A ko zna mozda dodje Gojkovic, Vidovic nikada ne reci nikada... mozda nas Sale iznenadi 🙃
Ma znam zato i govorim ima jos vremena. Samo da vise ovu spodobu ne gledamo u klubu, liku je 29 ja msm godina, jedino sto moze iznenaditi je da ne padne na guzicu od driblinga svaku drugu utakmicu :puke:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 11 jul 2020, 23:28

TaRgEt_ je napisao/la:
Sale novi fizioterapeut??
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 jul 2020, 23:31

11 jul 2020, 23:27
TaRgEt_ je napisao/la:

Ma znam zato i govorim ima jos vremena. Samo da vise ovu spodobu ne gledamo u klubu, liku je 29 ja msm godina, jedino sto moze iznenaditi je da ne padne na guzicu od driblinga svaku drugu utakmicu :puke:
27 je njemu 😂
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jul 2020, 09:50

Nepotizam u sastavljanju fudbalskog tima. Samo kod nas.
Igrati u Slobodi kao raditi u drzavnim institucijama.
:urnebes:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 jul 2020, 10:42

11 jul 2020, 23:27
Strucni stab na celu sa Crnogorcem ocigledno misle drugacije, a oni se pitaju....ocigledno da vjeruju njegovim ispadima, vole gledati kada ga pretrcavaju protivnicki igraci ko malo dijete, vjeruju njegovim procjenama kada lopta leti u u sesnaesterac, itd....jos ga je neko nafuro da je igrac :urnebes:.....jadni smo mi sto ga gledamo,....fakat ne znam zasto Spahic vec jednom ne preuzme klupu Slobode....zar bas moramo gledati Crnogorca i jarana mu, kralja u sesneastertcu.
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jul 2020, 11:00

Ako je nekada bio pogodan teren za Spahica, s obzirom da nova Uprava cijeni i forsira domaci pogon, onda je to sad. Predvidjam njegov dolazak nakon 10ak kola i odlaska Grade. Mada je on odlican u vodjenju juniora i stvaranju igraca za seniorski tim, s finansijskog aspekta.

Bas me zanima da li i koliko para se duguje Salihovicu, nemoguce da se njemu redovno isplacuje ili mu je, ipak, toliko mala plata. :D
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 jul 2020, 11:35

Momku treba platiti da ode, njegove igre samo prave stetu klubu. Neko ce pomisliti da lijecimo svoje frustracije, ali taj momak zaista pravi frustracije ljudima koji vole Slobodu. Svi smo prije mislili ok, momak nema iskustva, treba mu utakmice, yebo te led cojk nakupi utakmica za Slobodu :urnebes:....a I taj Spahic ako mu je nudjeno da bude sef struke, fakat ako sad nije prihvatio, kada ce prihvatiti ako nije htio sada.....
🔴⚫️

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 12 jul 2020, 12:23

Opa vratio se Mramor. :D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 12 jul 2020, 12:42

Beduin je napisao/la:
12 jul 2020, 11:00
Ako je nekada bio pogodan teren za Spahica, s obzirom da nova Uprava cijeni i forsira domaci pogon, onda je to sad. Predvidjam njegov dolazak nakon 10ak kola i odlaska Grade. Mada je on odlican u vodjenju juniora i stvaranju igraca za seniorski tim, s finansijskog aspekta.

Bas me zanima da li i koliko para se duguje Salihovicu, nemoguce da se njemu redovno isplacuje ili mu je, ipak, toliko mala plata. :D
Nemoj te Gradu smjenjivat unaprijed ne znam zasto njega svi podcjenjuju kao znaju njegove trenerske kvalitete, smijem se kladit da nije nista losiji od Nalica, a kakvu je igracku karijeru imao pozavidilo bi 90% danasnjih igraca u ligi.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jul 2020, 12:49

Skojevska je napisao/la:
12 jul 2020, 12:42
Beduin je napisao/la:

Nemoj te Gradu smjenjivat unaprijed ne znam zasto njega svi podcjenjuju kao znaju njegove trenerske kvalitete, smijem se kladit da nije nista losiji od Nalica, a kakvu je igracku karijeru imao pozavidilo bi 90% danasnjih igraca u ligi.
Nisi me skonto ili sam pogresno napisao, za 10ak kola bi se moglo znati na sta lici nas tim i u kojem smjeru idemo, ako ne bude bilo dobro svi znamo na kome se koplja lome - treneru. Amin da izguramo sezonu do kraja sa 1 trenerom i prvenstveno izborimo opstanak sa relativno jeftinim i mladim timom. Ja od ove sezone samo ocekujem mirniju zavrsnicu (da ne strepimo do zadnjeg kola za opstanak) i da dug svedemo na minimum (ako je nemoguce ga nulirati u tako kratkom roku). Takodje ocekujem prodaju jos 1 igraca, ako ne do zime, onda do kraja sezone.
Za mene bi to bila uspjesna sezona skoro koliko i ona sa Azmirom u borbi za titulu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 12 jul 2020, 12:51

Beduin je napisao/la:
12 jul 2020, 12:49
Skojevska je napisao/la:
12 jul 2020, 12:42
Beduin je napisao/la:

Nisi me skonto ili sam pogresno napisao, za 10ak kola bi se moglo znati na sta lici nas tim i u kojem smjeru idemo, ako ne bude bilo dobro svi znamo na kome se koplja lome - treneru. Amin da izguramo sezonu do kraja sa 1 trenerom i prvenstveno izborimo opstanak sa relativno jeftinim i mladim timom. Ja od ove sezone samo ocekujem mirniju zavrsnicu (da ne strepimo do zadnjeg kola za opstanak) i da dug svedemo na minimum (ako je nemoguce ga nulirati u tako kratkom roku). Takodje ocekujem prodaju jos 1 igraca, ako ne do zime, onda do kraja sezone.
Za mene bi to bila uspjesna sezona skoro koliko i ona sa Azmirom u borbi za titulu.
Po najavama ova sezona i cisti smo od dugova, kad smo ih 100 izgurali mozemo se i ovu strpit, imamo 2 igraca koja su zanimljiva strancima kad bi jos jednog lagano uspjeli uvesti u prvi tim bilo bi odlicno.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 jul 2020, 14:28

Skver je napisao/la:
12 jul 2020, 11:35
Momku treba platiti da ode, njegove igre samo prave stetu klubu. Neko ce pomisliti da lijecimo svoje frustracije, ali taj momak zaista pravi frustracije ljudima koji vole Slobodu. Svi smo prije mislili ok, momak nema iskustva, treba mu utakmice, yebo te led cojk nakupi utakmica za Slobodu :urnebes:....a I taj Spahic ako mu je nudjeno da bude sef struke, fakat ako sad nije prihvatio, kada ce prihvatiti ako nije htio sada.....
Prijatelju bil ti da vozis bicikl na france de tour bez tockova?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 jul 2020, 16:46

Probisvjet je napisao/la:
12 jul 2020, 14:28
Skver je napisao/la:
12 jul 2020, 11:35
Prijatelju bil ti da vozis bicikl na france de tour bez tockova?
Pa kakvi njemu trebaju to tockovi da bi on napokon vozio, yebes vise i polovne tockove, eto vozili su pa zamalo ispadose.....ako zna sa mladima, eto mu sanse....haman ce prije biti da on nema damu....
🔴⚫️

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 jul 2020, 17:17

Skojevska je napisao/la:
12 jul 2020, 12:23
Logično. :kafa:

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 12 jul 2020, 17:44

NKMramor je napisao/la:
12 jul 2020, 17:17
Skojevska je napisao/la:
12 jul 2020, 12:23
Mramor, najjači dizajner dresova u BIH, a i šire :cool:

Ali brate moram ti reći ako budeš nove dresove dizajniro neka crvena bude dominantnija kao sad na ovom običnom Legea dresu npr, a ne crna.

Nekako kad gledam sa tribina ili na tv, precrni budemo. Inače puna podrška :salut:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 jul 2020, 17:51

Bosnausrcu9 je napisao/la:
12 jul 2020, 17:44
NKMramor je napisao/la:

Ali brate moram ti reći ako budeš nove dresove dizajniro neka crvena bude dominantnija kao sad na ovom običnom Legea dresu npr, a ne crna.

Nekako kad gledam sa tribina ili na tv, precrni budemo. Inače puna podrška :salut:
Sve je već spremno, njihovo je samo da kažu hoćemo to i to. :kafa:

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 12 jul 2020, 18:12

NKMramor je napisao/la:
12 jul 2020, 17:51
Bosnausrcu9 je napisao/la:
12 jul 2020, 17:44
NKMramor je napisao/la:

Sve je već spremno, njihovo je samo da kažu hoćemo to i to. :kafa:
ne bi bilo loše da glasamo na fb pageu, ko što smo jednom tako, kad je aza kamikaza bio

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.