Koga boli K*RAC sta BILO KO misli?? Bošnjo jadni i njegov kompleks manje vrijednosti...coelho41 je napisao/la:Juka je legenda i skroman momak, imao sam priliku uživo da ga upoznam, ne kažem da je pogrešna ljubav za svoju državu i ja sam poštovalac svih heroja sa majice, ali će ga razapeti srpski mediji zbog ovog poteza, gazi sebi po reputaciji. Ne do bog utakmicu da igramo sa Srbima.Ziggs je napisao/la:Momak je izabrao reprezentaciju Bosne kad niko nije znao da postoji a mogao je hladno izabrati i Sloveniju(btw gdje i naucio igrati kosarku i dobio priliku). Tu je on pokazao svu ljubav, a takoder sto konstantno promovise svoju zemlju u pozitivnom smislu pred milionima ljudima svakodnevno. Nije sve ni u milionima. Ti vidim volis taj Pilsner, sigurno te placaju za reklamucoelho41 je napisao/la:I meni bi lakše bilo voljeti BH da sam milioner
Povucite paralelu izmedju ove majice i onog cetnika sa tetovaze vranjesa. balije velicaju vranjesa i sprdaju se s tim a Nurkicu govore da mu ovo nije trebalo jer eto, we'll hurt chetniks feelings.
Fuj jbt,
Od cetnika, ustase, najgori je balija