Jedan je Effenberg i tesko da nam se takav, ma i upola kvalitetan, igrac ponovi, a izmedju ostalog kome ne treba Effenbergbayern4ever je napisao/la:Naravno daje prerano govoriti o ovome kao o svrsenoj stvari, ali sto ne diskutovati o tomeguber90 je napisao/la:Nego inace sta vi mislite koga bi mogli da dovedemo ako Svajni ode, za Secera svi znamo sta misli, te nije potrebno puno polemike, ali zanima me sta ostali misle, ni meni nije to toliko losa ideja da dodje Salihovic, ali misljenja sam da ce se to tesko ikada desiti, ne znam sto ali eto pesimistican sam, jer mislim da bi tu prvenstveno solucija mogao da bude neki Germanac.
.
Ne brinem se iskreno za to, jer Bayo ipak jest veliki klub i sigurno ce nahvatati nekog dobrog![]()
![]()
.Nego citam Effenberg kaze da Bayi fali neki prgavac , svi znamo kakav je on bio dok je igrao za naseg nam dragog Bayu .Mislim da je upravu bas na poziciji sredine terena bi nam takav igrac itekako dobro dosao.Kada ode MVB mozda ga zamijeni Tymo ali ako slucajno ode Bastian , mislim da ipak nece dolaziti tip igraca kao Effenberg ( jedino ako Salihovic ne dodje)
![]()
, mozda dodje Montolivo ili slicni njemu sto je po meni jedan veliki minus jer nam treba novi Effenberg
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
danas sam na vise njemackih medija upratio schweinijevu izjavu a citao je i na ****.de...vec sam govorio u jednom postu danas kako je rekao da smatra da je bayern i pored zaostatka za borussijom i dalje najjaca ekipa lige a sto se produzenja ugovora tice izjavio je: "postoje 3-4 opcije a jedna od njih je bayern."neki sto se ljute na schweinsteigera opravdano je, dobar je on meni igrac, al nekad je i glumac i ima perioda kada covjek nestane jedno vrijeme....problem je kod njega npr. onakve utakmice protiv schalkea nigdje ga nije bilo....znaci schweinsteiger ima odlican sut, ima kreacije u igri, ali kad nema volje za igru onda je totalno los, ima neke svoje blackoute....prosla mu je sezona bila najbolja, pa je odigrao fantasticno svjetsko prvenstvo, ali to sve u situacijama kada je u tim ekipama vladala dobra atmosfera...potrebno je da imamo igraca koji ce udarit sakom od stol i sabrat ekipu i kada ne ide.....i malo se schweinsteiger treba spustit na zemlju a ne glumatat kako ima i druge ponude....ok nek ih ima, al jest se covjek malo digao....bolje mu je da se skoncetrise na igru i da na duzi period zadrzi visok nivo igre
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Da, slazem se sa tobom, mnogo je se digao i bojim se da se nece njemu desiti nesto slicno kao Dzeki, da jednostavno misli na transfer u drugi tim i nije skoncentrisan na igru.effe_sa je napisao/la:danas sam na vise njemackih medija upratio schweinijevu izjavu a citao je i na ****.de...vec sam govorio u jednom postu danas kako je rekao da smatra da je bayern i pored zaostatka za borussijom i dalje najjaca ekipa lige a sto se produzenja ugovora tice izjavio je: "postoje 3-4 opcije a jedna od njih je bayern."neki sto se ljute na schweinsteigera opravdano je, dobar je on meni igrac, al nekad je i glumac i ima perioda kada covjek nestane jedno vrijeme....problem je kod njega npr. onakve utakmice protiv schalkea nigdje ga nije bilo....znaci schweinsteiger ima odlican sut, ima kreacije u igri, ali kad nema volje za igru onda je totalno los, ima neke svoje blackoute....prosla mu je sezona bila najbolja, pa je odigrao fantasticno svjetsko prvenstvo, ali to sve u situacijama kada je u tim ekipama vladala dobra atmosfera...potrebno je da imamo igraca koji ce udarit sakom od stol i sabrat ekipu i kada ne ide.....i malo se schweinsteiger treba spustit na zemlju a ne glumatat kako ima i druge ponude....ok nek ih ima, al jest se covjek malo digao....bolje mu je da se skoncetrise na igru i da na duzi period zadrzi visok nivo igre
Daleko od toga da se njihove situacije mogu porediti, jer Swajni igra vec u velikom klubu, ali mislim na to prvenstveno, ako Swajni nema volje i motivacije za igru u Bayernu bolje njega fino prodati, nego ga tjerati da igra, jer je to kontraproduktivno.
Ja Swajnija stvarno gotivim i smatram ga klasom od igraca trenutno na poziciji kojoj igra i ima prostora jos da napreduje ali mi je ohladio kako je poceo srati s ovim ugovorom,pokazao je da nema karaktera i da je nezahvalan,u Bayernu je imao sve,ima i sad,toliku su mu podrsku dali da to nije nikad nijedan igrac u Bayernu imao,od njega napravili to sto jest,zahvaljuci Bayernu je postao i u repki to sto jest....dok je i slabiji igrac bio imao je izjave da nigdje ne pise da ce zavrsiti karijeru u Bayernu,da ga zele drugi,da zeli izazove i sl sranja...Lahm mu je dokazao sta znaci zahvalnost i karakter i kako se to vraca ljudima koji od tebe naprave igraca...jos ako ode bez odstete kao Balack ja cu ga licno prezirati....licno bi volio da ode ali da se za njega uzme koji mil.i zatvorit mu sva vrata u Munchenu....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Odlican si primjer naveo, Lahm-a, po meni je bolji igrac od Swajnija, naravno ne po poziciji, nego kada se sve sabere, on je igrac koji je medju 5 najboljih bekova svijeta, sasvim sigurno, trazili su ga umal' pa svi veliki klubovi, ali on je ostao u Bayernu, te mislim da Swajni ako zeli nesto da postigne u drugoj ligi neka ide, ali sigurno je da ce se grdno pokajati.van gall je napisao/la:Ja Swajnija stvarno gotivim i smatram ga klasom od igraca trenutno na poziciji kojoj igra i ima prostora jos da napreduje ali mi je ohladio kako je poceo srati s ovim ugovorom,pokazao je da nema karaktera i da je nezahvalan,u Bayernu je imao sve,ima i sad,toliku su mu podrsku dali da to nije nikad nijedan igrac u Bayernu imao,od njega napravili to sto jest,zahvaljuci Bayernu je postao i u repki to sto jest....dok je i slabiji igrac bio imao je izjave da nigdje ne pise da ce zavrsiti karijeru u Bayernu,da ga zele drugi,da zeli izazove i sl sranja...Lahm mu je dokazao sta znaci zahvalnost i karakter i kako se to vraca ljudima koji od tebe naprave igraca...jos ako ode bez odstete kao Balack ja cu ga licno prezirati....licno bi volio da ode ali da se za njega uzme koji mil.i zatvorit mu sva vrata u Munchenu....
- Ponos Torina
- Kontakt:
Moze li Bayern do Europa Lige sledece sezone??
šala mala
Nego Bayern bi morao napraviti cistku u timu i to ozbiljno...Bez Riberija ste ostali on vise nemoze meda na kasiku(propao je)Bomel,Van Buyten,Demichelis i jos neki to je sve za penzije nemaju kvaliteta za ekipu koja ima visoke ambicije..
Nego Bayern bi morao napraviti cistku u timu i to ozbiljno...Bez Riberija ste ostali on vise nemoze meda na kasiku(propao je)Bomel,Van Buyten,Demichelis i jos neki to je sve za penzije nemaju kvaliteta za ekipu koja ima visoke ambicije..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nismo uspjeli ni zavrsiti diskusiju o Swajniju, a kada ono nova "BOMBA":
http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-48027.htm
Iskreno, nije tip igraca koji volim, igra prgavo, uvijek na granici zutog, ali isto tako svaki tim mora imati takvog igraca, igraca koji zna napraviti faul, a da ne bude od dva prekrsaja crveni, nekoga ko zna zastiti suigraca, nekoga kao Bommela, te koliko god ga neko volio ili ne volio, cinjenica je da nam treba.
Misljenja sam, da je za Bayern strasan gubitak ukoliko i Swajni i Bommel napuste tim, jer to su dva standardna centralna vezna igraca i ko god da dodje da ih zamjeni sigurno ce mu trebati vremena da se "aklimatizuje" i "priviken", te isto tako mislim, da Bayern mora dati sve od sebe da zadrzi jednog od njih dvojice, naravno vise bih volio Swajnija, jer je mladji, ali ako nista jos jednu sezonu Bommela, te dovesti dva CM-a (DCM-a) od kojih bi jedan bio standardan odma, a drugi lagano se pripremao da postane to, te narodne sezone zamjeni Bommela.
http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-48027.htm
Iskreno, nije tip igraca koji volim, igra prgavo, uvijek na granici zutog, ali isto tako svaki tim mora imati takvog igraca, igraca koji zna napraviti faul, a da ne bude od dva prekrsaja crveni, nekoga ko zna zastiti suigraca, nekoga kao Bommela, te koliko god ga neko volio ili ne volio, cinjenica je da nam treba.
Misljenja sam, da je za Bayern strasan gubitak ukoliko i Swajni i Bommel napuste tim, jer to su dva standardna centralna vezna igraca i ko god da dodje da ih zamjeni sigurno ce mu trebati vremena da se "aklimatizuje" i "priviken", te isto tako mislim, da Bayern mora dati sve od sebe da zadrzi jednog od njih dvojice, naravno vise bih volio Swajnija, jer je mladji, ali ako nista jos jednu sezonu Bommela, te dovesti dva CM-a (DCM-a) od kojih bi jedan bio standardan odma, a drugi lagano se pripremao da postane to, te narodne sezone zamjeni Bommela.
Lahm je igrac koji je ima ponude od svih najacih clubova i gdje god da je otisao nebi bilo hocel se snaci il nece jer se znalo da hoce,gdje god da je otisao i koga god je imao u konkurenciji taj momak bi igrao...primjer imamo i kod Kahna isto....a ovaj glumac poceo da sere....zato bi volio i da ode a Bayern ce mu naci zamjenu koja ce Bayernu to znati vratiti a ne kao on...guber90 je napisao/la:Odlican si primjer naveo, Lahm-a, po meni je bolji igrac od Swajnija, naravno ne po poziciji, nego kada se sve sabere, on je igrac koji je medju 5 najboljih bekova svijeta, sasvim sigurno, trazili su ga umal' pa svi veliki klubovi, ali on je ostao u Bayernu, te mislim da Swajni ako zeli nesto da postigne u drugoj ligi neka ide, ali sigurno je da ce se grdno pokajati.van gall je napisao/la:Ja Swajnija stvarno gotivim i smatram ga klasom od igraca trenutno na poziciji kojoj igra i ima prostora jos da napreduje ali mi je ohladio kako je poceo srati s ovim ugovorom,pokazao je da nema karaktera i da je nezahvalan,u Bayernu je imao sve,ima i sad,toliku su mu podrsku dali da to nije nikad nijedan igrac u Bayernu imao,od njega napravili to sto jest,zahvaljuci Bayernu je postao i u repki to sto jest....dok je i slabiji igrac bio imao je izjave da nigdje ne pise da ce zavrsiti karijeru u Bayernu,da ga zele drugi,da zeli izazove i sl sranja...Lahm mu je dokazao sta znaci zahvalnost i karakter i kako se to vraca ljudima koji od tebe naprave igraca...jos ako ode bez odstete kao Balack ja cu ga licno prezirati....licno bi volio da ode ali da se za njega uzme koji mil.i zatvorit mu sva vrata u Munchenu....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Može, može, isto kao Juve (sudeći po nicku) i Liverpool (po avataru).Ponos Torina je napisao/la:Moze li Bayern do Europa Lige sledece sezone??![]()
![]()
šala mala
Vom Jäger zum Gejagten
Od svih igraca koji su u Bayernu, meni je Lahm najjjdrazi, momak igra svaku utakmicu maksimalno, u odbrani perfektan, a van terena predobar i fin momak, koji ne daje bombasticne izjave, te koji, najbitnije, igra srcem za Bayern, te mislim i nadam se da ce svoju karijeru da zavrsi u Bayernu, te da ce biti jedan od najvecih igraca Bayerna ikadavan gall je napisao/la:Lahm je igrac koji je ima ponude od svih najacih clubova i gdje god da je otisao nebi bilo hocel se snaci il nece jer se znalo da hoce,gdje god da je otisao i koga god je imao u konkurenciji taj momak bi igrao...primjer imamo i kod Kahna isto....a ovaj glumac poceo da sere....zato bi volio i da ode a Bayern ce mu naci zamjenu koja ce Bayernu to znati vratiti a ne kao on...guber90 je napisao/la:Odlican si primjer naveo, Lahm-a, po meni je bolji igrac od Swajnija, naravno ne po poziciji, nego kada se sve sabere, on je igrac koji je medju 5 najboljih bekova svijeta, sasvim sigurno, trazili su ga umal' pa svi veliki klubovi, ali on je ostao u Bayernu, te mislim da Swajni ako zeli nesto da postigne u drugoj ligi neka ide, ali sigurno je da ce se grdno pokajati.van gall je napisao/la:Ja Swajnija stvarno gotivim i smatram ga klasom od igraca trenutno na poziciji kojoj igra i ima prostora jos da napreduje ali mi je ohladio kako je poceo srati s ovim ugovorom,pokazao je da nema karaktera i da je nezahvalan,u Bayernu je imao sve,ima i sad,toliku su mu podrsku dali da to nije nikad nijedan igrac u Bayernu imao,od njega napravili to sto jest,zahvaljuci Bayernu je postao i u repki to sto jest....dok je i slabiji igrac bio imao je izjave da nigdje ne pise da ce zavrsiti karijeru u Bayernu,da ga zele drugi,da zeli izazove i sl sranja...Lahm mu je dokazao sta znaci zahvalnost i karakter i kako se to vraca ljudima koji od tebe naprave igraca...jos ako ode bez odstete kao Balack ja cu ga licno prezirati....licno bi volio da ode ali da se za njega uzme koji mil.i zatvorit mu sva vrata u Munchenu....
Isto kao sto sam rekao, sada cu ponoviti, slazem se da ukoliko je ovakvog stava kao sto mediji pisu, de ti care idi ima sigurno bolji od tebe, a bolji je svaki koji ce srcem za Bayern igrati, a ne radi obaveze i plate.
Evo vidiš da je naš dragi Geronimo ovih dana sebi uzeo za pravo da se istresa na kome god hoće.CoDe je napisao/la: Nemoj se na mene ispoljavati ali kada god dodzes na temu neka je rasprava o tamo nekom seceru ili ulijeci famozni navijac real ili barce i piše kako nam je ove sezone " pušiona "" bolje i o pojacanjima i bilo cemu sto je vezano za bayern nego da pisu kojekakve gluposti ali nema veze meni nije bitno ja mogu bayern pratit i bez ove teme !
Kakav odlazak Schweinia, nema govora o tome. Ne znam ne bih mu ja dao više od 6 miliona po sezoni(puno je i to), pa nek ide kuda hoće. Realno ne vrijedi više, dosta mi je nekonstantan, dosta utakmica i loše odigra. Nije on igrač na kojeg se možeš uvijek osloniti. Recimo, Lahm je stvarno najbolji igrač Bayerna(kakav Robben, Ribery i Schweini), jer ima tu konstantu, uvijek pouzdan, momak od čelika, 4-5 godina u Bayernu ne znam je li svega 5 utakmica propustio. Njemu treba dati kapitensku traku, mislim da je najviše zaslužio.
Eh bravo to i govorim,za mene nisu ni Ribery ni Robben prve zvijezde Bayerna nego je to Lahm,i meni isto je najdrazi i najbolji igrac Bayerna i svidja mi se sve oko njega i siguran sam da ce karijeru zavrsiti u BaYernu,takodje mi se svidio Muller samo zbog jedne izjave....DA MOGU PRODUZI BI UGOVOR SA BAYERNOM DO KRAJA KARIJERE,vidi se da momak igra srcem i sve radi samo za Bayern a ne za pare isto kao i Lahm...
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Jesi li gledao kako je Scholl kritikovao Lahma, ono povuče loptu prema napred pa je vrati. Centaršut, sjedi i plači, akcente prema napadu (vidi šta je Šoli rekao
), u odbrani nije baš bez greške.
Da ne govorimo da nema lidersku sposobnost, ma curica.
Mali Muller je budući Bayernov vođa
Ovako mlad, a svaka mu riječ zlata vrijedi.
Da ne govorimo da nema lidersku sposobnost, ma curica.
Mali Muller je budući Bayernov vođa
Vom Jäger zum Gejagten
Za tu izjavu nisam znao, ali inace on mi je drag igrac, naravno on ima puno da se dokazuje, ali sam siguran da ce od njega dobar igrac ispasti i fkt mi je drago cuti da igrac postuje ono sto je klub napravio za njega (sto je manje nego za svajnija, al haj').van gall je napisao/la:Eh bravo to i govorim,za mene nisu ni Ribery ni Robben prve zvijezde Bayerna nego je to Lahm,i meni isto je najdrazi i najbolji igrac Bayerna i svidja mi se sve oko njega i siguran sam da ce karijeru zavrsiti u BaYernu,takodje mi se svidio Muller samo zbog jedne izjave....DA MOGU PRODUZI BI UGOVOR SA BAYERNOM DO KRAJA KARIJERE,vidi se da momak igra srcem i sve radi samo za Bayern a ne za pare isto kao i Lahm...
- Ponos Torina
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:Može, može, isto kao Juve (sudeći po nicku) i Liverpool (po avataru).Ponos Torina je napisao/la:Moze li Bayern do Europa Lige sledece sezone??![]()
![]()
šala mala
Nego Bayern bi morao napraviti cistku u timu i to ozbiljno...Bez Riberija ste ostali on vise nemoze meda na kasiku(propao je)Bomel,Van Buyten,Demichelis i jos neki to je sve za penzije nemaju kvaliteta za ekipu koja ima visoke ambicije..![]()
Juve je bar obezbjedio Europa ligu i LFC je blizu toga
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jesi li ti svjestan da te neko moze shvatiti bukvalno ?geronimo je napisao/la:Jesi li gledao kako je Scholl kritikovao Lahma, ono povuče loptu prema napred pa je vrati. Centaršut, sjedi i plači, akcente prema napadu (vidi šta je Šoli rekao), u odbrani nije baš bez greške.
Da ne govorimo da nema lidersku sposobnost, ma curica.![]()
Mali Muller je budući Bayernov vođaOvako mlad, a svaka mu riječ zlata vrijedi.
EDIT: Sta je Šoli rekao? Molim u kratkim crtama, te da mi ne dajes tekstove na nejmackom
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 07 dec 2010, 20:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Nisam znao da smo na kraju sezone.Ponos Torina je napisao/la: Juve je bar obezbjedio Europa ligu i LFC je blizu togaNisam zloban covjek volio bi da i vise uspijete izboriti Europa ligu
![]()
Vom Jäger zum Gejagten
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nije kraj sezone zato sam i pozelio srecu imate jos vremena da obezbjeditegeronimo je napisao/la:Nisam znao da smo na kraju sezone.Ponos Torina je napisao/la: Juve je bar obezbjedio Europa ligu i LFC je blizu togaNisam zloban covjek volio bi da i vise uspijete izboriti Europa ligu
![]()
Pročitaj moju posljednju rečenicu i sve će ti se samo reći.guber90 je napisao/la: Jesi li ti svjestan da te neko moze shvatiti bukvalno ?![]()
Naravno, ako pričamo o budućim vođama Bayerna.
ps:đoli je rekao istinu.
@torinac iz liverpula: kako je juve obezbjedio EL ako nije kraj sezone. ma šta će njima EL, samo se brukaju.
Vom Jäger zum Gejagten
Pa dobro mnogo ste mi daleko od 7 pozicije, cak 4 bodaPonos Torina je napisao/la:Nije kraj sezone zato sam i pozelio srecu imate jos vremena da obezbjeditegeronimo je napisao/la:Nisam znao da smo na kraju sezone.Ponos Torina je napisao/la: Juve je bar obezbjedio Europa ligu i LFC je blizu togaNisam zloban covjek volio bi da i vise uspijete izboriti Europa ligu
![]()