Walterrorist je napisao/la: ↑12 jul 2020, 21:44
Ma hebo im covid pleme, ja sam inace vjerovao da je covid ubleha a sad kad mi se drug javio i kad mi je ispricao nesto, to mi je samo potvrdilo da je ubleha i svjetska prevara..naime, drug mi kaze maloprije smo pricali na telefon, on je iz Doboja, otisao da posjeti mamu, on je radio samnom na brodu prosle godine, kaze imao malo temperature, testirali ga 4 puta, i 4 puta negativan, da bi mu dan poslije ponudili 1000 KM da ga smjeste 14 dana u izolatorij, majke mi ja ostao u nevjerici...znam da nema veze sa nasim Zeljom, nego hocu da kazem sta nam rade
Moj recimo sef je to fasovo (nisam u kontaktu sa njim jer od aprila radim od kuce) i zaglavio na respiratoru na podhrastovima. Kaze nesto najgore sto je iskusio u zivotu. Medjutim, niko od njegovih ukucana, a ima ih ukupno 6, nije bio pozitivan na to, sto je fascinantno. Nisam.pametan, mozak mi je ispran od silnih informacija, a vjerujem da je i velikoj vecini ovdje. Bilo je ono, e znas li ikoga da je to fasovao? Medjutim sada vjetrujem da svako ima nekoga u okruzenju ko je to fasovao. Recimo, drugi kolega iz firme je bio pozitivan na to sranje 14 dana, a ni zakasljao se nije niti jednom za to vrijeme. Ko ce vise znati.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.