Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nemoj tako, to je zemlja snova za Pezića, Kuduza i onog mrtvog što ga nonstop spominju...
it's football day
Ne vidi se brate, ne stigoh procitati.Derdiyok je napisao/la: ↑12 jul 2020, 17:07Sad ovo pročitah i naumpade mi da si citiraoVolimTz je napisao/la: ↑11 jul 2020, 22:16Ne može se kriviti tuzlanski FGR za ovo. Nisu toliko zglajzali. Ne vjerujem ni da je policija, nema razloga. Imamović je rijetki patriota u SDP.Derdiyok je napisao/la: ↑11 jul 2020, 20:50Nepoznate osobe uklonile transparent podrške žrtvama Srebrenice u Tuzli
http://www.klix.ba/clanak/200711105
Možda je upao neko iz rs, Lopare, Ugljevik, Bijeljina, Zvornik, nije to toliko daleko.
Ma sve to treba dozvoliti u granicama normalnog, recimo shvatam ljude koji idu u kladionicu nemas sta drugo raditi, bukvalno iz dosade idu. Ali je stetno po drustvo jbg, ljudi truhnu unutra, a mogu biti hiljadu puta korisniji drustvu. Biti korisniji sebi, bavi se sportom, uci neki zanat, samo se vrijeme trosi. Izbaciti kladionice iz uzih gradskih jezgra, na petlji napravit Las Vegas pa kockaj buraz. Ali u gradu da bude sadrzaja, pa u Tz nema deset knjizara.
Kakav je smisao iskusenja u vjeri ako su ti svi grijesi zabranjeni zemaljskim zakonom. Da vidimo kakav si vjernik kad su ti dozvoljeni. Nije ni Dzennet za svakoga, vjerovatno ni za mene, ali eto, neka ide bas ko zasluzi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/ser ... /200712032
Konacno nesto dobro na Klixu. Hvala na preporuci
Konacno nesto dobro na Klixu. Hvala na preporuci
Ines je jedina koja na Klixu piše nešto vrijedno pročitati. Uz to je i milf, što je svakako plus.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Hvala Ines. Taman jedna epizoda prije spavanja
Baka milion pregleda na pjesmi za manje od 5 sati 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
jel se nekom desavalo da mozes vidjeti story na ig ono na feedu, a kad udjes u profil ne mozes ga vidjeti
Zamisli gledas balkanske youtubere
Ma ovo je presmijesno, al lik onu majku ubaci, pokazuje ona fol licnu

- BosniaBoston
- Kontakt:
300 hiljada djecurlijinih pregleda ostalo kupljeno
Edit: 2 minute pregledao pa stavio na mute i citam komentare
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma pjesma manje vise, moze na mute, ali spot je vrh zajebancijaBosniaBoston je napisao/la: ↑13 jul 2020, 01:53300 hiljada djecurlijinih pregleda ostalo kupljeno
Edit: 2 minute pregledao pa stavio na mute i citam komentare![]()
Ne vjerujem da je kupljeno, ova njegova tema je u trendingu vec danima a ovo je vrhunac
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vidim da je guzio neku 15-godisnjakinjuharden je napisao/la: ↑13 jul 2020, 02:01Ma pjesma manje vise, moze na mute, ali spot je vrh zajebancijaBosniaBoston je napisao/la: ↑13 jul 2020, 01:53300 hiljada djecurlijinih pregleda ostalo kupljeno
Edit: 2 minute pregledao pa stavio na mute i citam komentare![]()
![]()
Ne vjerujem da je kupljeno, ova njegova tema je u trendingu vec danima a ovo je vrhunac
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I bez toga smo znali da je pacijent svakakoBosniaBoston je napisao/la: ↑13 jul 2020, 02:07Vidim da je guzio neku 15-godisnjakinjuSalu na stranu, sad je ocigledno da momak nije samo lud pred kamerom da bi djeci bio zanimljiv nego je rijec o ozbiljno štetnoj ličnosti za našu omladinu. Valjda će buduće naraštaje roditelji malo da upozore na ovakve pojave, al tesko moderne mamice i tatice uvale djetetu tablet sa 2 godine i puste ga sa lanca on do 8. zna sav vulgaran sadržaj na netu uzduz i poprijeko
Da lik samo glumi pred kamerom OK, zaradjuje ogromne pare tako i to bih shvatio, ne volim dirati u niciji hljeb, a ono bas retard teski i bez kamere i glume.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad pogledas ovaj video shvatis koliko je toxic i on a i cijeli balkan youtube community opcenito. Ti si vjerovatno vidio al ko nije nek klikne nece pozalitiharden je napisao/la: ↑13 jul 2020, 02:13I bez toga smo znali da je pacijent svakakoBosniaBoston je napisao/la: ↑13 jul 2020, 02:07Vidim da je guzio neku 15-godisnjakinjuSalu na stranu, sad je ocigledno da momak nije samo lud pred kamerom da bi djeci bio zanimljiv nego je rijec o ozbiljno štetnoj ličnosti za našu omladinu. Valjda će buduće naraštaje roditelji malo da upozore na ovakve pojave, al tesko moderne mamice i tatice uvale djetetu tablet sa 2 godine i puste ga sa lanca on do 8. zna sav vulgaran sadržaj na netu uzduz i poprijeko
mislim da je teska debilcina ali moguce da ovdje nije krivi i da nije znao. A svakako je tuzno da je lik toliko popularan jer bukvalno od prvog dana ima trash content i toxic je do boga, a jos mu vecina fanova djeca. To je do roditelja sve. Bas veceras sjedim pijem kafu, gledam vani hoda djevojcica max 10 godina, nosi njegovu majicu
Da lik samo glumi pred kamerom OK, zaradjuje ogromne pare tako i to bih shvatio, ne volim dirati u niciji hljeb, a ono bas retard teski i bez kamere i glume.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.