Kad se svako malo vremena mijenja naziv kluba nije problem promjeniti ni sjedište klubaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 20:15zar nije pravilo da se može prijaviti samo stadion na teritoriji kantona u kojem klub ima sjedište?
FK Olimpik Sarajevo (opšte diskusije)
- 7aprildomemoj
Re: FK Olimpik Sarajevo (opšte diskusije)
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Nadam se da ce to biti Grbavica. Ovaj klub ne treba da zadovoljava nista manje od stadiona koji ispunjava Uefine kriterije.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ne znam koliko bi bilo korektno prema Manijacima ako se dopusti najvatrenijim navijačima Olimpika da oforme kop na jugu Grbavice. Mislim da bi bolje rješenje bilo da im navijačka tribina bude sjever, ali opet onda može doći do eskalacije nasilja sa gostujućima navijačima. Ne znam, nisam pametan. Možda istok?
Maticna tribina je zapad. Tu sam prvi put cuo nasu himnu u izvedbi ritmicko-umjetnicke sekcije naseg predivnog kluba i od tada dolazim da pratim Olimpik, bez obzira na udaljenost - Bradina navija za Olimpik, prestati necemo, izdati ne smijemo!Baader je napisao/la: ↑12 jul 2020, 23:12Ne znam koliko bi bilo korektno prema Manijacima ako se dopusti najvatrenijim navijačima Olimpika da oforme kop na jugu Grbavice. Mislim da bi bolje rješenje bilo da im navijačka tribina bude sjever, ali opet onda može doći do eskalacije nasilja sa gostujućima navijačima. Ne znam, nisam pametan. Možda istok?
7 1 2 1 0
-
- Kontakt:
Ne damo zapad !!! Prvi vuk je krocio na zapad i ne damo ga do zadnje kapi krvi !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Mislim da će svečana loža zapada biti dovoljna. Srediću nam i Seju Brajlovića sa satarom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
@Mokroguz
esselamu alejkum
esselamu alejkum
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Sta mislite o osnivanju Kosarkaskig, rukometnog i futsal kluba Olimpik? Iskoristiti brend, i postojecu bazu navijaca i napraviti ne samo fudbalsku, nego pravu sportsku pricu...
- 7aprildomemoj

Odlična ideja. Samo bih dodao još hokejaški klub, streljački klub, paint ball, tavla klub. Potencijal je tu, ogromna navijačka baza, samo malo dobre voljebelosevic28 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 11:53Sta mislite o osnivanju Kosarkaskig, rukometnog i futsal kluba Olimpik? Iskoristiti brend, i postojecu bazu navijaca i napraviti ne samo fudbalsku, nego pravu sportsku pricu...
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
7aprildomemoj je napisao/la: ↑13 jul 2020, 15:17
Odlična ideja. Samo bih dodao još hokejaški klub, streljački klub, paint ball, tavla klub. Potencijal je tu, ogromna navijačka baza, samo malo dobre voljebelosevic28 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 11:53Sta mislite o osnivanju Kosarkaskig, rukometnog i futsal kluba Olimpik? Iskoristiti brend, i postojecu bazu navijaca i napraviti ne samo fudbalsku, nego pravu sportsku pricu...

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Paint klub imamo već, svakog petka se skupimo i u paintu crtamo vuka na ražnju. Jedan navijač iz Tešnja je kao nagradu za najbolji crtež dobio plaketu te je njegov crtež bio preteča za novi tradicionalni grb kluba.7aprildomemoj je napisao/la: ↑13 jul 2020, 15:17
-
- Kontakt:
...a kao klub od tradicije, razanj palimo bakljom. Kakve sibice, upaljaci ???
Ove godine abd. zaganjati titulu, ne treba glumiti laznu skromnost.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Djeca iz osnovne škole bi bolje seoske "fore" izmislili. A ubijeđen si vjerovatno da si nešto pametno izmislili. A ispao klasični brnjo kao i ostali provokatori.stb je napisao/la: ↑12 jul 2020, 23:20Maticna tribina je zapad. Tu sam prvi put cuo nasu himnu u izvedbi ritmicko-umjetnicke sekcije naseg predivnog kluba i od tada dolazim da pratim Olimpik, bez obzira na udaljenost - Bradina navija za Olimpik, prestati necemo, izdati ne smijemo!Baader je napisao/la: ↑12 jul 2020, 23:12Ne znam koliko bi bilo korektno prema Manijacima ako se dopusti najvatrenijim navijačima Olimpika da oforme kop na jugu Grbavice. Mislim da bi bolje rješenje bilo da im navijačka tribina bude sjever, ali opet onda može doći do eskalacije nasilja sa gostujućima navijačima. Ne znam, nisam pametan. Možda istok?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne znam ko ste vi ali nasi navijaci nisu "Provokatori" nego "Vukovi", da vi niste usli na pogresnu temu? LpMancini je napisao/la: ↑14 jul 2020, 00:50Djeca iz osnovne škole bi bolje seoske "fore" izmislili. A ubijeđen si vjerovatno da si nešto pametno izmislili. A ispao klasični brnjo kao i ostali provokatori.stb je napisao/la: ↑12 jul 2020, 23:20Maticna tribina je zapad. Tu sam prvi put cuo nasu himnu u izvedbi ritmicko-umjetnicke sekcije naseg predivnog kluba i od tada dolazim da pratim Olimpik, bez obzira na udaljenost - Bradina navija za Olimpik, prestati necemo, izdati ne smijemo!Baader je napisao/la: ↑12 jul 2020, 23:12Ne znam koliko bi bilo korektno prema Manijacima ako se dopusti najvatrenijim navijačima Olimpika da oforme kop na jugu Grbavice. Mislim da bi bolje rješenje bilo da im navijačka tribina bude sjever, ali opet onda može doći do eskalacije nasilja sa gostujućima navijačima. Ne znam, nisam pametan. Možda istok?
7 1 2 1 0
Zašto se dozvoljava vrijeđanje na ličnoj osnovi i na ovoj temi? Zašto dopuštate uništavanje jedne lijepe priče?
Ovo je bilo zanimljivo dok je Oske sam švrljao kao dugogodisnji pratilac Olimpika koji je bio tu i kad je klub rovario po nizim ligama.Ovi uleti su sjebali kasnije sve,predlazem Osketu da se da moderator ovde da pobrise ulete i ne bas duhovite upade.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Sve osim duple krune je neprihvatljivo za velikana sa Otoke. Samo hrabro i u kost. Zavidni mogu da nam pu.e
LAHKO JE U ŠEHERU BITI PLAVI I BORDO NAVIJAČ, BUDI KAO ALDIN BRNJO PA ZAVIJAJ ZA OLIMPIC !
Očekujem uskoro ovih dana da mi admin preda ulogu moderatora za ovaj pdf pa da sasječem u korijenu ove diverzantske trol eskadrile iz Tešnja. Ako je uništio onu temu, ovu neće, to mu mi životom garantujemo.
Ti ako mrziš Olimpik to ostavi za svoja 4 zida
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, HyperOS, Jadnimi, Lekqqq1921 i 28 gostiju.