Touchdown by Uprava FKS

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Touchdown by Uprava FKS
Dodje ti postom na kucnu adresu, oko 5-7 radnih dana se ceka
A ne mogu znati koji sam članski broj dok ne dodje?AngelDiMaria je napisao/la: ↑12 jul 2020, 23:48Dodje ti postom na kucnu adresu, oko 5-7 radnih dana se ceka
Naporan si s tom pričom vise ,ohladite malo od toga podjebavanja jedni druge Husref-Uprava , bez potrebe kvarimo red i mir a pogotovo između nas...Nema potrebe jedino sto je važno je FK Sarajevo svi ljudi u i oko njega su prolazni prije ili kasnije.AlfredNobel je napisao/la: ↑12 jul 2020, 23:59Tjeraju naše legende i da im plaćam 20 maraka? MRŠŠŠŠŠŠŠ
Nikog ja ne podyebavam, niti sam koga citirao. Ako se neko pronađe, tu ja nisam kriv. Isto nisam kriv kad neko ne zna za šalu ili ne zna prepoznati sarkazam. Uostalom, možda i jeste ovo moje mišljenje, a možda i nije, ko će ga znati.Hztesanj je napisao/la: ↑13 jul 2020, 00:04Naporan si s tom pričom vise ,ohladite malo od toga podjebavanja jedni druge Husref-Uprava , bez potrebe kvarimo red i mir a pogotovo između nas...Nema potrebe jedino sto je važno je FK Sarajevo svi ljudi u i oko njega su prolazni prije ili kasnije.AlfredNobel je napisao/la: ↑12 jul 2020, 23:59Tjeraju naše legende i da im plaćam 20 maraka? MRŠŠŠŠŠŠŠ
Pozdrav
Ma druže ne govorim samo tebi nego svima koji već dugo smaraju s tom nekom ironičnom pričom o dešavanjima na temu Husref, sto je bilo bilo je, smijes li se zaklet da ti za mjesec dana nećeš tjerat ovu upravu? Zato navijajmo za svoj klub i podrška sto veća dok ide ovako dobro sto se dugo nije desilo...Losa atmosfera i neki sarkastični razgovori nisu potrebni nikome. Svakom svačije ali nek zadrži za sebe ono sto je loše.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 jul 2020, 00:12Nikog ja ne podyebavam, niti sam koga citirao. Ako se neko pronađe, tu ja nisam kriv. Isto nisam kriv kad neko ne zna za šalu ili ne zna prepoznati sarkazam. Uostalom, možda i jeste ovo moje mišljenje, a možda i nije, ko će ga znati.Hztesanj je napisao/la: ↑13 jul 2020, 00:04Naporan si s tom pričom vise ,ohladite malo od toga podjebavanja jedni druge Husref-Uprava , bez potrebe kvarimo red i mir a pogotovo između nas...Nema potrebe jedino sto je važno je FK Sarajevo svi ljudi u i oko njega su prolazni prije ili kasnije.AlfredNobel je napisao/la: ↑12 jul 2020, 23:59Tjeraju naše legende i da im plaćam 20 maraka? MRŠŠŠŠŠŠŠ
Pozdrav
Otpozdravljam.
Krste je penal zakucao pod prečku
Pa normalno da ne možeš otjerat ti kao pojedinac sto je svakako dobro nisam ni mislio tako nego sam u sebi da kazes da hoće otic ova uprava da dodje nova ,to se može desit za mjesec da svi kažemo zato ne treba ni ove dizati u nebesa i stavljati ih prije samog kluba, Al sve je to nebitno poenta je da nema potrebe vise za prepucavanjima Husref-uprava , prepucavanje svadje i neke podjele tribina navijača su sad ono sto je najmanje potrebno u historiji kluba...nemoj šta zamjerit pozdrav bordo druzeAlfredNobel je napisao/la: ↑13 jul 2020, 00:38Naravno da bih smio. Pokazali i dokazali da su najozbiljnija i najstručnija Uprava do sada i zašto bih ih ja tjerao? Sve i da hoću, ne mogu, jer sam niko i ništa. Druga stvar i ona najbitnija, i kad bih htio, ne mogu jer se tu pita većinski vlasnik i on radi u saradnji s Upravom. Pokazao je da ne ebe tu priču i da svi ti nekakvi pritisci nisu urodili plodom. Tako da, što prije skontate da nema više tjeranja i tih mahalskih fora kao ranije, biće lakše.
Ostalo se slažem.
Jel ono snijeg tada drama bio ili sam promašio.
ajdohordas je napisao/la: ↑12 jul 2020, 12:56Jesam se uživio
Nego da pitam ove malo starije, jel Smječanin uvijek bio krampa ovakva ?
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google [Bot], Mocvara1991, Pablo11, Pena, tuitamo, ŠTA_JE i 77 gostiju.