Dobro, to je moguće normalno. To da mi neko bude prije Kluba, nikad u životu, pa kad bi mi otac rođeni bio dole na klupi. Nisam nikad, niti ću nekog voljeti prije samog Kluba zarad nekog interesa. Evo i danas sam uz još ljudi iskritikovao Upravu zbog manjka interesa za streaming ovih tekmi. I sutra kad bude nešto drugo, peto, deseto, dobiće kritiku. Kod mene ne postoji to 'ljubac', niti sam 'rumenoljubac,' husrefoljubac', 'emiroljubac' i ostalo, jedino mogu biti 'sabrinaljubac'Hztesanj je napisao/la: ↑13 jul 2020, 01:14Pa normalno da ne možeš otjerat ti kao pojedinac sto je svakako dobro nisam ni mislio tako nego sam u sebi da kazes da hoće otic ova uprava da dodje nova ,to se može desit za mjesec da svi kažemo zato ne treba ni ove dizati u nebesa i stavljati ih prije samog kluba, Al sve je to nebitno poenta je da nema potrebe vise za prepucavanjima Husref-uprava , prepucavanje svadje i neke podjele tribina navijača su sad ono sto je najmanje potrebno u historiji kluba...nemoj šta zamjerit pozdrav bordo druzeAlfredNobel je napisao/la: ↑13 jul 2020, 00:38Naravno da bih smio. Pokazali i dokazali da su najozbiljnija i najstručnija Uprava do sada i zašto bih ih ja tjerao? Sve i da hoću, ne mogu, jer sam niko i ništa. Druga stvar i ona najbitnija, i kad bih htio, ne mogu jer se tu pita većinski vlasnik i on radi u saradnji s Upravom. Pokazao je da ne ebe tu priču i da svi ti nekakvi pritisci nisu urodili plodom. Tako da, što prije skontate da nema više tjeranja i tih mahalskih fora kao ranije, biće lakše.
Ostalo se slažem.

Pozdrav.