FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 13 jul 2020, 02:09

Hztesanj je napisao/la:
13 jul 2020, 01:14
AlfredNobel je napisao/la:
13 jul 2020, 00:38
Naravno da bih smio. Pokazali i dokazali da su najozbiljnija i najstručnija Uprava do sada i zašto bih ih ja tjerao? Sve i da hoću, ne mogu, jer sam niko i ništa. Druga stvar i ona najbitnija, i kad bih htio, ne mogu jer se tu pita većinski vlasnik i on radi u saradnji s Upravom. Pokazao je da ne ebe tu priču i da svi ti nekakvi pritisci nisu urodili plodom. Tako da, što prije skontate da nema više tjeranja i tih mahalskih fora kao ranije, biće lakše.

Ostalo se slažem.
Pa normalno da ne možeš otjerat ti kao pojedinac sto je svakako dobro nisam ni mislio tako nego sam u sebi da kazes da hoće otic ova uprava da dodje nova ,to se može desit za mjesec da svi kažemo zato ne treba ni ove dizati u nebesa i stavljati ih prije samog kluba, Al sve je to nebitno poenta je da nema potrebe vise za prepucavanjima Husref-uprava , prepucavanje svadje i neke podjele tribina navijača su sad ono sto je najmanje potrebno u historiji kluba...nemoj šta zamjerit pozdrav bordo druze
Dobro, to je moguće normalno. To da mi neko bude prije Kluba, nikad u životu, pa kad bi mi otac rođeni bio dole na klupi. Nisam nikad, niti ću nekog voljeti prije samog Kluba zarad nekog interesa. Evo i danas sam uz još ljudi iskritikovao Upravu zbog manjka interesa za streaming ovih tekmi. I sutra kad bude nešto drugo, peto, deseto, dobiće kritiku. Kod mene ne postoji to 'ljubac', niti sam 'rumenoljubac,' husrefoljubac', 'emiroljubac' i ostalo, jedino mogu biti 'sabrinaljubac' :beba:.

Pozdrav.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 jul 2020, 05:45

Evo jedan primjer kako se pravi izvještaj, pogotovo na početku sezone. O albumima i albumima fotografija ne bih ni govorio..

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 13 jul 2020, 08:21

13 jul 2020, 02:09
Hztesanj je napisao/la:
13 jul 2020, 01:14
13 jul 2020, 00:38
Naravno da bih smio. Pokazali i dokazali da su najozbiljnija i najstručnija Uprava do sada i zašto bih ih ja tjerao? Sve i da hoću, ne mogu, jer sam niko i ništa. Druga stvar i ona najbitnija, i kad bih htio, ne mogu jer se tu pita većinski vlasnik i on radi u saradnji s Upravom. Pokazao je da ne ebe tu priču i da svi ti nekakvi pritisci nisu urodili plodom. Tako da, što prije skontate da nema više tjeranja i tih mahalskih fora kao ranije, biće lakše.

Ostalo se slažem.
Pa normalno da ne možeš otjerat ti kao pojedinac sto je svakako dobro nisam ni mislio tako nego sam u sebi da kazes da hoće otic ova uprava da dodje nova ,to se može desit za mjesec da svi kažemo zato ne treba ni ove dizati u nebesa i stavljati ih prije samog kluba, Al sve je to nebitno poenta je da nema potrebe vise za prepucavanjima Husref-uprava , prepucavanje svadje i neke podjele tribina navijača su sad ono sto je najmanje potrebno u historiji kluba...nemoj šta zamjerit pozdrav bordo druze
Dobro, to je moguće normalno. To da mi neko bude prije Kluba, nikad u životu, pa kad bi mi otac rođeni bio dole na klupi. Nisam nikad, niti ću nekog voljeti prije samog Kluba zarad nekog interesa. Evo i danas sam uz još ljudi iskritikovao Upravu zbog manjka interesa za streaming ovih tekmi. I sutra kad bude nešto drugo, peto, deseto, dobiće kritiku. Kod mene ne postoji to 'ljubac', niti sam 'rumenoljubac,' husrefoljubac', 'emiroljubac' i ostalo, jedino mogu biti 'sabrinaljubac' :beba:.

Pozdrav.
A Poturaljubac :ljepota:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 13 jul 2020, 08:35

Tjerali upravu dok hus nije dosao, osvojio im 3 trofeja u 2 godine i sad su najbolja uprava ikad.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 jul 2020, 08:37

Osvojio im hahah
Eno Barca trazi trenera, a i GOSK razmislja da Vuleta otjera...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 13 jul 2020, 08:39

Moji Hordaši. Danas mi je rođendan, i mislim da bi bio prigodan poklon neka insajderska vijest oko pojačanja.
@Pantelija @Vanja8 @GospodinizSarajeva @kanarinac
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 jul 2020, 08:45

Kad se sjetim prije pripremne tekme bile ono turnir u Župci i ti cekas onu Vogoscu prenosi da gledas ,strepis a to su snimci bili da te Bog sacuva
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 13 jul 2020, 09:32

belosevic28 je napisao/la:
13 jul 2020, 08:37
Osvojio im hahah
Eto nije. Mnoge nas je razocarao nekim svojim postupcima, ali nema potrebe da mu se umanjuje njegov ucinak u Sarajevu, a to se ovdje stalno radi.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jul 2020, 09:46

skoJaa je napisao/la:
13 jul 2020, 09:32
Osvojio im hahah
Eto nije. Mnoge nas je razocarao nekim svojim postupcima, ali nema potrebe da mu se umanjuje njegov ucinak u Sarajevu, a to se ovdje stalno radi.
Pa ja koliko znam on kada je otisao ostavio nas je na drugoj poziciji? Uz jako zeznut raspored u nastavku.
Da nije dosao vinko, samo gledajuci statistiku jasno je da bar jednu od 3 tekme ne bi dobili. Bar jednu. I to znaci da vjerovatno bi se poselamili sa titulom a onda bi haos tek nastao. On je osvojio TITULU I KUP a ovu titulu NIJE, em je otidao kao drugi em je ostavio haos takav sa ni zvijezdu sa 7 bodova nismo mogli dobiti.

I duplu, mladost smo morali dobro pocastiti protiv zrinjskog da zapne pitaj bilo kojeg igraca mladosti koji je tad igrao. Umjesto da rahat uzmes titulu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 jul 2020, 09:51

Ma sad je Vinko trener i to je to. Poštujem Husrefa i cesto ovdje reagujem kad izmišljaju stvari i kad pljuju. Al ne treba se vracati na Husrefa, hvala na svemu mi idemo dalje. Podrska Vinku i ekipi to je sto nam treba.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 13 jul 2020, 10:03

Pantelija je napisao/la:
13 jul 2020, 09:46
skoJaa je napisao/la:
13 jul 2020, 09:32
Osvojio im hahah
Pa ja koliko znam on kada je otisao ostavio nas je na drugoj poziciji? Uz jako zeznut raspored u nastavku.
Da nije dosao vinko, samo gledajuci statistiku jasno je da bar jednu od 3 tekme ne bi dobili. Bar jednu. I to znaci da vjerovatno bi se poselamili sa titulom a onda bi haos tek nastao. On je osvojio TITULU I KUP a ovu titulu NIJE, em je otidao kao drugi em je ostavio haos takav sa ni zvijezdu sa 7 bodova nismo mogli dobiti.

I duplu, mladost smo morali dobro pocastiti protiv zrinjskog da zapne pitaj bilo kojeg igraca mladosti koji je tad igrao. Umjesto da rahat uzmes titulu
Odakle mi znamo da ne bi dobio sve utakmice u nastavku? Mozda bi se na pauzi situacija stabilizovala, sve au to nagadjanja. Itekako ima velike zasluge za titulu i to mu ne moze niko osporiti. I da, nisam Husrefoljubac i smatram da je potpuno zasluzeno dobio otkaz. Da sam se ja pitao, ne bi mu ni produzio onaj ugovor je sam znao da ce doci do ovoga. Ali bilo-proslo, dosta vise price i o Husrefu, nova sezona pred nama.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jul 2020, 10:12

Sta bi se smirilo kad je otisao ni jedan igrac mu nije pozelio srecu niti ga pomenuo. Al necemo o tome nije ni bitno al cuj ti kamugliranog hudrefa doveli i on donio 3 trofea hahaha da a igrace, pripreme i plate i sve sto ide uz to padalo s neba :D sto ne mogu te politike i tih fora... A kmeljo nas naguzi dva puta da sam htio ranit se gledajuci kako se morz sprda sa njim

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 jul 2020, 10:20

Husref osvojio ? DAj dovedi ga opet a otjeraj sve igrace, isplativije nam je tako svakako. Ako zbog pravial treba nek igra jednaset juniora i to je to.

Sta se desi u glavi pa od jednog covjeka koji blati klub, al bas blati pravite kult licnosti i uzdizete ga iznad tog istog kluba kojeg kao volite
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 jul 2020, 10:22

Cuj tuku se :rol:
Gdje si insajderu nismo te prepoznali,de nam reci ko se to pobio :rol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 13 jul 2020, 10:24

Da li u četvrtak stadion Kosevo postaje naše vlasništvo 30g.??hmmmm
12. igrač kluba iz Titove 38b

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 jul 2020, 10:27

Kamuflazn je napisao/la:
13 jul 2020, 08:35
Tjerali upravu dok hus nije dosao, osvojio im 3 trofeja u 2 godine i sad su najbolja uprava ikad.
Tog istog tvog Musemića su dvaput ostavljali na klupi kad mu je gorilo pod nogama i kad mu je raja mrtve psovala i tražila da ga maknu. Atalanta i gurbeti, ukucaj pa će ti osvježiti pamćenje. Ti isti ljudi su ga ostavili tad, tako da bi kurko išta uzeo. I mimo toga je mogao biti 'skinut', jer je par puta kuhao s igračima svojim kočijaškim ponašanjem.

Uzeo je titule kao trener i to će mu vječno ostati zapisano i to mu niko ne može oduzeti. Isto tako, nije je osvojio sam, ima tu zasluga još ostalih faktora, ko ebe igrače sve je to on, ko ebe Emira što je doveo dobre igrače, ko ebe Upravu što su stali iza njega kad niko nije. Ali, pošto ti voliš stalno da kontriraš i tu si čisto radi interesa da braniš pomenutog, ne očekujem ni da ćeš skontati. Ako nisi Emir, onda neko ko je vrlo blizu Musemiću, neki mahalski ahbab.

Zaslužuje poštovanje za titule, za sve ostalo je pokazao da je najobičnije dno od insana, koji je guziicom zatvorio vrata još jednog kluba, barem dok je ove Uprave. Čudno ebote koji je ovo klub i slučaj po redu da se dešava isti scenario. Ja koji sam sve do onog derbija na Koševu bio uz njega, ovdje ga x puta branio haman kao da mi je stari, x puta ga neargumentovano branio. Nakon derbija gdje sam vidio koliko je to sve ogavno za gledati i da ustvari nemamo ništa na terenu, još nas gurbeti rastaviše, vidio sam koliko je sati i da jedino otkaz dolazi u obzir.

Upravo ono što sinoć pričam da mi niko nije nikad bio ispred Kluba, vama jeste. I nisi ti samo tu, već i @bordobijeli, koji satra svojim nekim kontriranjem. Niko mu ne umanjuje ništa, već se raja gnuša njegovog papansko-patetičnog ponašanja i hlinjenja od Hayata pa do raznoraznih izjava.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 13 jul 2020, 10:29, ukupno mijenjano 1 put.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 13 jul 2020, 10:32

Za titule su zasluzni svi, neko manje, neko vise, ali slozit cemo se da su ponajvise zasluzni igraci i struvni stab. Tu prica treba da stane, sve osim toga proizvodi bespotrebne svadje i nesuglasice, narocito jer se radi o proslosti na koju svakako ne mozemo uticati.

Husrefu, kao najtrofejnijem i do sada najboljem treneru kojeg smo imali, pozelimo svu srecu svijeta u daljem angazmanu i zivotu generalno, a mi se okrenimo sadasnjosti i eventualno bliskoj buducnosti.

@Gospodin, tvoj post o koncesiji je prosao ispod radara. Objasni nam sta i koliko znas.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jul 2020, 10:33

Kamuflazn je napisao/la:
13 jul 2020, 10:18
Husref je osvojio 3 trofeja, bilo je i plata i igraca prije pa ste tjerali upravu, prvi ti opantelija. Ali necmeo o tome :D. hahaha. Vidjet cemo kako ce ovaj Dodikovac odraditi. Vec mu se igraci poceli mlatit na treninzima, nisu ni pocele pripreme.
Inzinjer, u ekipi je atmosfera FENOMENALNA. Sto jr najbitnije niko igracima ne psuje djecu i majku pa da isti idu kasnije kod direktora ili direktorice da ih mole da ne radi se to da ne bi foslo do fizickog obracuna, ne dolaze roditelji djece koja igraju za prvi tim da pitaju odakle nekome pravo da se odnosi prema djetetu od 18 godina kao prema zivotinji.

Trenutna ekipa je raja samo takva, svi postuju trenera a trener njih. Ponajvise jeleskovica na osnovu kojeg je neko i uzeo dobar dio bodova.

Mozete mlatiti praznu slamu, ova uprava ide s boljeg na bolje, rade sve da klub napreduje i ide im od ruke. Vama ostaje da slusate price runde, semjona, husa koji mahala o klubu i sta se desava amaru. Samo ne kontam sto ste

dolazili na proslavu titule... Kad vam vodja nije htio

A za ovo Dodikovac, samo pokazuje koliko nisko padate i koliko vas je raja procitala pa vas vise niko ne dozivljava ozbilj o. Pogazili sve postulate i sve kriterije ponasanja pa sada i vrijedjaj trenera kluba za kojeg "navijas"

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 jul 2020, 10:34

Napoli je napisao/la:
13 jul 2020, 10:29
Kamuflazn je napisao/la:
13 jul 2020, 10:18
Husref je osvojio 3 trofeja, bilo je i plata i igraca prije pa ste tjerali upravu, prvi ti opantelija. Ali necmeo o tome :D. hahaha. Vidjet cemo kako ce ovaj Dodikovac odraditi. Vec mu se igraci poceli mlatit na treninzima, nisu ni pocele pripreme.
Ovako govoriš za trenera kluba za koji "navijaš"
Nemas drugog argumenta osim ovoga keru praznoglavi?
Šta te čudi, pa on jedva čeka da se pojavi i najmanja iskrica i tračak nade da oplete svoju priču. Nije imao ništa od zime i otkaza, pa mu je sad ovaj nesporazum između Hodžića i Rahmana neka mala nada da će se probuditi nešto veće. Što njega boli qurac, boli njega jedino za dotičnog iz familije mu. 'Dodikovac', 'četnik', 'arkanovac', biće tu još takvih primjera nakon prvog kiksa, na to su ovi beskičmenjaci spremni bez muke napisati. Tu je i onaj što ga je nakon potpisa počeo zvati četnikom, šta drugo reći..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 13 jul 2020, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jul 2020, 10:34

ne zna se nista oko koncesije ni slicno. 16.7. Je glasanje izmedju dva dokumenta, naseg i ajnadzicevog i sta skupstina odluci to ce proci. Ako je u opstini sda vecina onda mozete zaboraviti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], skoJaa i 15 gostiju.