A realno u ovom marketingu ne moraš bit nešto bog zna pametan. Dovoljno je da prepišeš od klubova iz inostranstva. Stvarno svijetlih primjera ima oko nas.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 jul 2020, 05:45
Evo jedan primjer kako se pravi izvještaj, pogotovo na početku sezone. O albumima i albumima fotografija ne bih ni govorio..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Sta je to bilo izmedju Rahmana i Hodzica? Ako je ovaj prvi bio na tribinama?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Upravo tako
Ma da rekao je sam Ajnadzic da ce se zalagati,e sad koliko treba vjerovati tom keru?Nimalo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa upravo to moj ti, što više upratiš kanale i sadržaj velikih klubova svijeta, to više dobiješ inspiracije. Kad vidim klip od dvije minute, gdje je dvije rečenice izjave i ostalo snimanje korner zastavica, padne mi mrak na oči.haris004 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 10:38A realno u ovom marketingu ne moraš bit nešto bog zna pametan. Dovoljno je da prepišeš od klubova iz inostranstva. Stvarno svijetlih primjera ima oko nas.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 jul 2020, 05:45
Evo jedan primjer kako se pravi izvještaj, pogotovo na početku sezone. O albumima i albumima fotografija ne bih ni govorio..

Porečkali se Hodžić i Rahman na treningu i to je sve. Milion primjera gdje se saigrači potuku, a kamoli porečkaju. Najsvježiji je primjer Sona i Llorisa.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma pustite kamuflazna
Kakva ba tuca,ljudi se samo posvadjali i Vinko im dao do znanja da ne smije biti toga i to je to
Vec rijesena stvar
Kakva ba tuca,ljudi se samo posvadjali i Vinko im dao do znanja da ne smije biti toga i to je to
Vec rijesena stvar

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Fakat je bezveze vise citati o Husrefu. Smijenjen je i to se stalno desava takav je trenerski posao. Ja samo ne mogu shvatiti toliku odbojnost prema Husrefu. Osvojio kao igrac titulu, kao trener osvajao prvenstva, kupove, bio pomocni trener. Od 2000 je tu negdje, evo juce gledam Sigma 2002 bio na klupi ko moze uzeti sve te momente.
Ne treba mu vjerovat ali ako to bude tačno da se on zalaze da stadion dodje nama 30g onda možemo očekivati mnogo jer ipak je on njima svima šerifGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2020, 10:41Upravo tako
Ma da rekao je sam Ajnadzic da ce se zalagati,e sad koliko treba vjerovati tom keru?Nimalo
12. igrač kluba iz Titove 38b
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja gore napisah i ponovih milioniti put, niko mu to ne oduzima halo, već se raji zgadio/pao u očima/gnušaju ga se za patetično ponašanje kasnije, gdje nema trunke samokritičnosti, već predstavlja da su svi na svijetu protiv njega. O sukobu s Jeleškovićem i igračima (po ko zna koji put) da i ne govorim. I ti onda dođeš i napišeš da se čudiš otkud odbojnost? Svašta..bordobijeli je napisao/la: ↑13 jul 2020, 10:49Fakat je bezveze vise citati o Husrefu. Smijenjen je i to se stalno desava takav je trenerski posao. Ja samo ne mogu shvatiti toliku odbojnost prema Husrefu. Osvojio kao igrac titulu, kao trener osvajao prvenstva, kupove, bio pomocni trener. Od 2000 je tu negdje, evo juce gledam Sigma 2002 bio na klupi ko moze uzeti sve te momente.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ma daj tovare mu i sto jeste i sto nije. Napravili su ovdje od njeg najgoreg covjeka i trenera u BiH.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 jul 2020, 10:55Ja gore napisah i ponovih milioniti put, niko mu to ne oduzima halo, već se raji zgadio/pao u očima/gnušaju ga se za patetično ponašanje kasnije, gdje nema trunke samokritičnosti, već predstavlja da su svi na svijetu protiv njega. O sukobu s Jeleškovićem i igračima (po ko zna koji put) da i ne govorim. I ti onda dođeš i napišeš da se čudiš otkud odbojnost? Svašta..bordobijeli je napisao/la: ↑13 jul 2020, 10:49Fakat je bezveze vise citati o Husrefu. Smijenjen je i to se stalno desava takav je trenerski posao. Ja samo ne mogu shvatiti toliku odbojnost prema Husrefu. Osvojio kao igrac titulu, kao trener osvajao prvenstva, kupove, bio pomocni trener. Od 2000 je tu negdje, evo juce gledam Sigma 2002 bio na klupi ko moze uzeti sve te momente.
- AlfredNobel
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Bakire Bakire Bakire..Sebijaaaaaa
Mislim da su to slicni ljudi...
Mislim da su to slicni ljudi...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Odbojnost. Da ti objasnim. Imam sjevojku i cim je naisao bolji ona za njim ode iako je govorila da sam joj ja najbitnji.
1985. Godine je obecao tadasnjoj upravi da ce nakon proslave sjesti i razgovarati o tome da ostane u klubu jos barem godinu da se igra liga prvaka.
Medjutim, uprava je na RADIJU cula da je doticni u beogradu i da potpisuje za CZ.
Kada je dobio otkaz u FKS uprava mu je, tacnije Emir, javio tel. Da dodje u klub da odrze sastanak, on je rekao da je na putu i da nije u gradu. Emir mu je onda rekao da vise nije trener jer je vlasnik tako odlucio uz podrsku uprave. Husref nakon toga kaze da je CUO IZ MEDIJA za otkaz, da bi sutra rekao da mu je javio telefenski emir. O suzama i patetici uz 120 000 otpremnine i dvoipogodinjsoj begovskoj plati, velikim premijama za duplu da ne pricam. Umjesto da je kao gospodin rekao poslije poraza na grbavici, poslije debakla na kosevu ne mogu, necu, da je rekao upravi smjenite me da dobijem otpremninu i to bi dobio. Ali umjesto toga pozvao je na podjele u klubu i na ratno stanje. Podgrijavao je vatru gdje je god stigao. Od tv-a do kafane a nije smio poslje derbija pred istok doci.
E zato mi je odbojan.
1985. Godine je obecao tadasnjoj upravi da ce nakon proslave sjesti i razgovarati o tome da ostane u klubu jos barem godinu da se igra liga prvaka.
Medjutim, uprava je na RADIJU cula da je doticni u beogradu i da potpisuje za CZ.
Kada je dobio otkaz u FKS uprava mu je, tacnije Emir, javio tel. Da dodje u klub da odrze sastanak, on je rekao da je na putu i da nije u gradu. Emir mu je onda rekao da vise nije trener jer je vlasnik tako odlucio uz podrsku uprave. Husref nakon toga kaze da je CUO IZ MEDIJA za otkaz, da bi sutra rekao da mu je javio telefenski emir. O suzama i patetici uz 120 000 otpremnine i dvoipogodinjsoj begovskoj plati, velikim premijama za duplu da ne pricam. Umjesto da je kao gospodin rekao poslije poraza na grbavici, poslije debakla na kosevu ne mogu, necu, da je rekao upravi smjenite me da dobijem otpremninu i to bi dobio. Ali umjesto toga pozvao je na podjele u klubu i na ratno stanje. Podgrijavao je vatru gdje je god stigao. Od tv-a do kafane a nije smio poslje derbija pred istok doci.
E zato mi je odbojan.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Nazvati covjeka Dodikovac samo zato sto je dosao na trenersko mjesto umjesto husrefa je u najmanju ruku bolesno !!!
Koliki bolesnik moras biti da u istu recenicu stavis dodika i gospodina koji trenira nas klub ?!
No dobro, time samo potvrdjuju da je najveci kancer kluba odstranjen
Koliki bolesnik moras biti da u istu recenicu stavis dodika i gospodina koji trenira nas klub ?!
No dobro, time samo potvrdjuju da je najveci kancer kluba odstranjen

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pantelija je napisao/la: ↑13 jul 2020, 11:08Odbojnost. Da ti objasnim. Imam sjevojku i cim je naisao bolji ona za njim ode iako je govorila da sam joj ja najbitnji.
E zato mi je odbojan.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ima i on svog SerifaHztesanj je napisao/la: ↑13 jul 2020, 10:53Ne treba mu vjerovat ali ako to bude tačno da se on zalaze da stadion dodje nama 30g onda možemo očekivati mnogo jer ipak je on njima svima šerifGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2020, 10:41Upravo tako
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Ma pokušavam malo skrenut s ove već prepričane teme oko bivšeg trenera i sadašnje uprave ,jbt Tito dragi vise i Husref koji qurac se ima vise za rec na tu temu i pogotovo raspravljat, daj malo da idemo naprijed kad klub već ide...daj da se ujedinimo pa da opet na tekmama bude 10K svaku koji qurac vise i Husref i Uprava nek rade svoj posao naše je da navijamo i kraj price! Kosevo Sarajevu!adem993 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 11:15Ima i on svog SerifaHztesanj je napisao/la: ↑13 jul 2020, 10:53Ne treba mu vjerovat ali ako to bude tačno da se on zalaze da stadion dodje nama 30g onda možemo očekivati mnogo jer ipak je on njima svima šerifGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2020, 10:41
Upravo tako
12. igrač kluba iz Titove 38b
Kesoljub je zamislio da bude nasa verzija Amara, da ustolici i uvali svoje ljude u klub i da radi sta hoce....
On se Amaru divi i zavidi sta ovaj radi u zelji....
Sve pajde su mu zapeli i online i na tribini da se to desi ali srecom smo predobro organizovan klub i hijerarhija je jasno postavljena....
On se Amaru divi i zavidi sta ovaj radi u zelji....
Sve pajde su mu zapeli i online i na tribini da se to desi ali srecom smo predobro organizovan klub i hijerarhija je jasno postavljena....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Zašto poštujem Husrefa :Pantelija je napisao/la: ↑13 jul 2020, 11:08Odbojnost. Da ti objasnim. Imam sjevojku i cim je naisao bolji ona za njim ode iako je govorila da sam joj ja najbitnji.
E zato mi je odbojan.
Igrao u FKS 5- 6 god, postigao za nase Sarajevo puno lijepi golova posebno se isticao igranjem glavom, osvojio kao igrac titulu, bio pomocnik, kao glavni trener osvajao kupove i prvenstva. On sam ali i njegova porodica su vezani za FKS još od Vahidinovog vremena tako da prezime Musemic nebi trebalo da bude odbojno navijacima i upravi FKS.
Ako cemo traziti greske i iglu u plastu sijena onda i spomenuti sportski direktor Sarajeva je igrao za Željeznicar meni nema vece izdaje od toga.
- feniksptica
- Kontakt:
A to sto sere po klub i namjero pkusava napravit podjele to ti ne smeta. Sto ste teko LICEMJERNI ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)