Ma znam, sistemski je nemoguće to iskorijeniti jer imaš više zemalja gdje se proizvodi šund. Ali opet prije bi da se to uvede u Srbiji nego kod nas, sasvim logično.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Šund se može iskorijeniti ako bi se iskotrolisao svugdje u svijetu, ali ne možeš parcijalno da izbacuješ šund iz jedne države. Danas je globalizam i šund se siri kao i neke korisne stvari. Sve ima svoje pozitivne i negativne posljedice. Ne možeš zabraniti Jali i Bubi da snimaju svoja stranja i postavljaju na youtube, jer bi to bilo gusenje slobode. ****.
šund se može iskorijeniti jedino atomskom bombom, a i to je upitno.
bilo kako bilo, bacaj je Kime!
bilo kako bilo, bacaj je Kime!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
BIće zvanično kad rasvijetle jel migrant ili lokalni domorodac, tu su negdje.Jutros u 05:25 sati u sarajevskom naselju Aneks u ulici Prijedorska jedan muškarac u alkoholiziranom stanju je oštetio nekoliko putničkih vozila na kojima su polupana stakla.
Nezvanično, muškarac koji je napravio veliku štetu je migrant.
a i ja serendam a stara mi sa Aneksa 
al da ima svega gore u onim favelama...

al da ima svega gore u onim favelama...

Kako možeš ne znati da je cura toliko mlađa? Meni se nikad nije desilo da za curu od 15 godina mislim da ima 18+.harden je napisao/la: ↑13 jul 2020, 02:13I bez toga smo znali da je pacijent svakakoBosniaBoston je napisao/la: ↑13 jul 2020, 02:07Vidim da je guzio neku 15-godisnjakinjuSalu na stranu, sad je ocigledno da momak nije samo lud pred kamerom da bi djeci bio zanimljiv nego je rijec o ozbiljno štetnoj ličnosti za našu omladinu. Valjda će buduće naraštaje roditelji malo da upozore na ovakve pojave, al tesko moderne mamice i tatice uvale djetetu tablet sa 2 godine i puste ga sa lanca on do 8. zna sav vulgaran sadržaj na netu uzduz i poprijeko
mislim da je teska debilcina ali moguce da ovdje nije krivi i da nije znao. A svakako je tuzno da je lik toliko popularan jer bukvalno od prvog dana ima trash content i toxic je do boga, a jos mu vecina fanova djeca. To je do roditelja sve. Bas veceras sjedim pijem kafu, gledam vani hoda djevojcica max 10 godina, nosi njegovu majicu
Da lik samo glumi pred kamerom OK, zaradjuje ogromne pare tako i to bih shvatio, ne volim dirati u niciji hljeb, a ono bas retard teski i bez kamere i glume.
Let's talk about SIX baby!
-
- Kontakt:
Valjda baci je Putine ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Mislim da se metkom može svo smeće riješiti, od Jale, Bake Praseta, Zadruga, Granda, pa do Kanye Westa i My Dying Bridea.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Buraz ko te tjera da gledaš ili slušaš ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ljudi su pitali kako riješiti problem šunda. Ja sam samo dao prijedlog.
Nullius in verba
Ne tjera niko nikoga. Nije to problem. Niko ne tjera nikoga na kocku, drogu i sl. pa znamo koliki su to globalni problemi.
99% pregleda "zabavnih" (ne znam kako da ih nazovem) youtubera cine ljudi koji su maloljetni. Dakle, ljudi koji nisu potpuno svjesni sta rade. I kada oni nesvjesni gledaju takve budalastine to sto gledaju smatraju sasvim normalnim. I onda kasnije imas degenerisane ljude.
Uticaj ovoga se moze vidjeti vec danas (a tek je pocelo), a ne kakvo ce tek stanje biti u buducnosti.
Pogrešno. Sve to što djeca gledaju kod youtubera već odavno gledaju u svojoj kući, školi, okolini, društvu, internetu. Youtuberi ne serviraju ništa što djeca već nisu vidjela.TheChief je napisao/la: ↑13 jul 2020, 13:48
Ne tjera niko nikoga. Nije to problem. Niko ne tjera nikoga na kocku, drogu i sl. pa znamo koliki su to globalni problemi.
99% pregleda "zabavnih" (ne znam kako da ih nazovem) youtubera cine ljudi koji su maloljetni. Dakle, ljudi koji nisu potpuno svjesni sta rade. I kada oni nesvjesni gledaju takve budalastine to sto gledaju smatraju sasvim normalnim. I onda kasnije imas degenerisane ljude.
Uticaj ovoga se moze vidjeti vec danas (a tek je pocelo), a ne kakvo ce tek stanje biti u buducnosti.
Al kako se Baka Prase probio ybt dan prije 2 godine nije imao ni 100k subsa znam da ga je Amir ismijavao a vidi sad, 1M samo na IG hahhaha
Kakve pare lik obrce. Prodje brat bratu 40k eura mjesecno. Kakva god da je budaletina, svako postovanje, sam zaradio.
Kakve pare lik obrce. Prodje brat bratu 40k eura mjesecno. Kakva god da je budaletina, svako postovanje, sam zaradio.
27.10.2020
To su danasnje djevojke jbg. Meni se desavalo, vise puta. Prva mi komsinica ima 16 a kad se sredi za grad izgleda ko da ima 20.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Giuseppe1, JackW, kraljttbvb, sirBobbyMoore, VivaLaStella i 8 gostiju.