Imate jednom pravom pogađati u kojem sam ga naselju vidio danas sa seatom.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Imate jednom pravom pogađati u kojem sam ga naselju vidio danas sa seatom.
Šta kaže Panto, dok čekam kafu konobar me čudno gleda jer se stalno okrećem, sve gledam kad će Morto izletiti
Nažalost ne, ''neprijateljsko'' je naselje..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 jul 2020, 15:38Mejtaš?
Inače, svako jutro vidim onaj mali seat sa grbom u Tina Ujevića.
Nemojte samo vi pakasi moralisat. Kad se najtrofejniji mogao nazivati svakakvim imenima, ne vidim zasto i ovaj slucajni prolaznik ne bi mogao nazivati? Treba se gadjati nadimcima, to je sad IN.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 jul 2020, 10:34Šta te čudi, pa on jedva čeka da se pojavi i najmanja iskrica i tračak nade da oplete svoju priču. Nije imao ništa od zime i otkaza, pa mu je sad ovaj nesporazum između Hodžića i Rahmana neka mala nada da će se probuditi nešto veće. Što njega boli qurac, boli njega jedino za dotičnog iz familije mu. 'Dodikovac', 'četnik', 'arkanovac', biće tu još takvih primjera nakon prvog kiksa, na to su ovi beskičmenjaci spremni bez muke napisati. Tu je i onaj što ga je nakon potpisa počeo zvati četnikom, šta drugo reći..
AlfredNobel je napisao/la: ↑13 jul 2020, 15:49I ja tako svaki dan naletim na onaj autić i živ se satra gledajući ko je od igrača, kad ono @dimarija i @cartel se vozikaju bezveze, a @feniksptica nazad zavaljen i čita im tekstualni prenos. Uhljebi, dobro paraziti sebi nisu završili crvenog Seata što i Hadžija voza.
E grebiga sad... Meni je svako prekomiljačko naselje neprijateljsko, al bezbeli misliš na Grdavicu..MortemHz je napisao/la: ↑13 jul 2020, 15:40Nažalost ne, ''neprijateljsko'' je naselje..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 jul 2020, 15:38Mejtaš?
Inače, svako jutro vidim onaj mali seat sa grbom u Tina Ujevića.![]()
Odavno sam govorio, možda i među prvim, da Husref, zbog više nego upitnog moralnog aspekta, nije za trenera FKS. Iako sam ga podržavao u borbi za titulu, uvijek sam kritikovao njegovo razmišljanje i način rada i ophođenja. To sam radio jer smatram da je inters kluba važniji od interesa pojedinca. Nažalost, bio sam u pravu. Husref je istorija i nadam se da nikad više neće doći u poziciju da vodi klub na bilo kojem nivou.Kamuflazn je napisao/la: ↑13 jul 2020, 15:53Nemojte samo vi pakasi moralisat. Kad se najtrofejniji mogao nazivati svakakvim imenima, ne vidim zasto i ovaj slucajni prolaznik ne bi mogao nazivati? Treba se gadjati nadimcima, to je sad IN.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 jul 2020, 10:34Šta te čudi, pa on jedva čeka da se pojavi i najmanja iskrica i tračak nade da oplete svoju priču. Nije imao ništa od zime i otkaza, pa mu je sad ovaj nesporazum između Hodžića i Rahmana neka mala nada da će se probuditi nešto veće. Što njega boli qurac, boli njega jedino za dotičnog iz familije mu. 'Dodikovac', 'četnik', 'arkanovac', biće tu još takvih primjera nakon prvog kiksa, na to su ovi beskičmenjaci spremni bez muke napisati. Tu je i onaj što ga je nakon potpisa počeo zvati četnikom, šta drugo reći..
A bio mi je drag do danas, štetaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 jul 2020, 16:21E grebiga sad... Meni je svako prekomiljačko naselje neprijateljsko, al bezbeli misliš na Grdavicu..MortemHz je napisao/la: ↑13 jul 2020, 15:40Nažalost ne, ''neprijateljsko'' je naselje..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 jul 2020, 15:38
Mejtaš?
Inače, svako jutro vidim onaj mali seat sa grbom u Tina Ujevića.![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, miguelramos, nedimmmm1337, pjankesarajevo, sekac, UltraNorth i 69 gostiju.