Samozdravlje je napisao/la: ↑13 jul 2020, 17:16
bordobijeli je napisao/la: ↑13 jul 2020, 11:29
Zašto poštujem Husrefa :
Igrao u FKS 5- 6 god, postigao za nase Sarajevo puno lijepi golova posebno se isticao igranjem glavom, osvojio kao igrac titulu, bio pomocnik, kao glavni trener osvajao kupove i prvenstva. On sam ali i njegova porodica su vezani za FKS još od Vahidinovog vremena tako da prezime Musemic nebi trebalo da bude odbojno navijacima i upravi FKS.
Ako cemo traziti greske i iglu u plastu sijena onda i spomenuti sportski direktor Sarajeva je igrao za Željeznicar meni nema vece izdaje od toga.
Da li Ti stvarno mislis da su raja levati ? Ne mogu u istu recenicu Vahidin i Husref. Dobro mogu kod tebe, da bi odbranio neodbranjivo.
Vahidin 1968g. odbio CZ iz njegove ljubavi prema gradu i klubu. Igrao za 300 necega umjesto za 3.000 isto necega. Nemoj vrijedjati inteligenciju onih koji su svjedoci toga. Prema Vahidinu se nisu postavili kako zasluzuje jedan od najzasluzniji sto je SFRJ igrala finale evropskog prvenstva u Rimu.
- Osvojio DK - da , ali nije sam, udjela vise imaju Tan,Nam(citaj Fedja Kusturica),udjela imaju i igraci,doktori,kondicioni,oruzar i Uprava.
- Dobio istorijski 2X 0:3 Široki i Zelju , a izgubio istorijski 0:8,5:2 i 1:3 i za dobro i lose udjela imaju i igraci,kondicioni i Uprava.
- Mnogi ne navijaju za FKS nego pojedince. Jedva se ceka neka losa i ide povratna prica o Husrefu(lose protiv Bosne i povreda TSS)
- Svaki trener koji u ovim uslovima i ovim rosterom igraca ne osvoji PL BiH treba biti otjeran , jedino ako nije virus razlog.
- Ne mrzim ga,ali ga i ne volim zbog postupaka poslije otkaza i vaseg velicanja, a sta ocekivati pri onim rezultatima i stanjem i atmosverom u svlacionici.
- Veca mi je njegova Titula 2007g. i hvala mu sto je pokrenuo afirmaciju Akademaca

- Uprava je u posljednji cas spasila klub od urusavanja. Mozda je trebalo pustiti i prepustiti da voda nosi i opet bi se krivac trazio na drugom mjestu.
- 98% navijaca sa Sjevera cu voljeti i podrzavati, pa i ako misle suprotno od mene,ali ako to MISLE cista srca, kao sto i ja imam drugacije misljenje iz mog srca.
- Murinja mjenjaju poslije neuspjesne sezone, zasto ne i Marinovica. Navijajte za pobjede FKS i dopadljivu igru , za afirmaciju Akademaca i nemojte cijeniti slatkorjecivost IGRACA i trenera.
- Dajte jednom zavrsite i vratite se FKS. Da je postupio kao Cala , mozda bi za 2-3 god. bio ponovo sef, ovakvim stavom ste ga udaljili od FKS i nacinili mu medvjedju uslugu.