Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pijačari su šampioni pripremnih susreta
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jesi ovo namjerno čekao tako da ti post bude na vrhu stranice?

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Slučajno se potrefiloBazinga12345 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 18:45Jesi ovo namjerno čekao tako da ti post bude na vrhu stranice?![]()

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Eto izglasali su da Celik ide u kantonalnu ligu. Ne znam koliko je to najbolji potez, koliko ce ljudi stati iza toga i koliko ce ljudi gledati. Nadam se da ce se podici i ocistiti dugove.
Teško je riječima opisat koliko mi je drago i šega što propade Čelik
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je li mogućebhpremijerliga12 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 19:27Eto izglasali su da Celik ide u kantonalnu ligu. Ne znam koliko je to najbolji potez, koliko ce ljudi stati iza toga i koliko ce ljudi gledati. Nadam se da ce se podici i ocistiti dugove.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Jeste, evo imas na njihovom pdf link uzivo, sad su izglasali.MortemHz je napisao/la: ↑13 jul 2020, 19:31Je li mogućebhpremijerliga12 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 19:27Eto izglasali su da Celik ide u kantonalnu ligu. Ne znam koliko je to najbolji potez, koliko ce ljudi stati iza toga i koliko ce ljudi gledati. Nadam se da ce se podici i ocistiti dugove.![]()
- forza_juve
- Kontakt:
Celik je vec prezaljen, otpisan, zakopan, dova proucena...bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 19:27Eto izglasali su da Celik ide u kantonalnu ligu. Ne znam koliko je to najbolji potez, koliko ce ljudi stati iza toga i koliko ce ljudi gledati. Nadam se da ce se podici i ocistiti dugove.
Pa ne moze dovijeka da se provlaci, nadam se da ce ubuduce ostrije mjere biti i prema ostalim klubovima pa da se onda liga ocisti i da krene pravim putem
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E ne mogu da vjerujembhpremijerliga12 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 19:33Jeste, evo imas na njihovom pdf link uzivo, sad su izglasali.MortemHz je napisao/la: ↑13 jul 2020, 19:31Je li mogućebhpremijerliga12 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 19:27Eto izglasali su da Celik ide u kantonalnu ligu. Ne znam koliko je to najbolji potez, koliko ce ljudi stati iza toga i koliko ce ljudi gledati. Nadam se da ce se podici i ocistiti dugove.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Sami su izglasali, novi UO, skupstina, Robijasi, svi su bili za kantonalnu, samo 2 glasa protiv. Iskreno mi je zao, Celik je veliki klub, ali jednostavno ovako vise dalje ne moze, nadam se da ce se iscupati iz ove pozicije.
Da li ovo znaci da su celiku svi dugovi otpisani? Da li polaze iz prve ili druge kantonalne lige? Da li celik moze fuzijom sa recimo tuzla citijem da se vrati vec sljedece godine recimo? Sramota sta se desava....sta god je cetnicka sda dotakla to je propalo ... Za ove manje drzave kljucno je da liga bude u vecim gradovima kako bi imala pracenje i znacaj...ovako moras gledati privatne prcine tipa citija krupe mladosti koji ce se ugasiti cim lokalni serif zavrne pipu
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jedna kantonalna postoji u ZeDo i ona jedva.
Celiku zelim brz oporavak i da se vrate sto prije
Celiku zelim brz oporavak i da se vrate sto prije

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ne, Celik ostaje Celik, zato i krecu iz kantonalne. Ne zele u federalnu zbog troskova, krenuti ce od najnizeg ranga, sto je generalno dobro jer nemaju nikakvih troskova, igrat ce sa juniorima i nekim rekreativcima, jedino sada koliko ce ljudi to pratiti, kako naci sponzore i slicno. Krecu iz kantonalne da bi ocistili troskove.gruezi je napisao/la: ↑13 jul 2020, 19:40Da li ovo znaci da su celiku svi dugovi otpisani? Da li polaze iz prve ili druge kantonalne lige? Da li celik moze fuzijom sa recimo tuzla citijem da se vrati vec sljedece godine recimo? Sramota sta se desava....sta god je cetnicka sda dotakla to je propalo ... Za ove manje drzave kljucno je da liga bude u vecim gradovima kako bi imala pracenje i znacaj...ovako moras gledati privatne prcine tipa citija krupe mladosti koji ce se ugasiti cim lokalni serif zavrne pipu
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma samo ih grad moze izvuci realno a nije da ih i nije ta struktura zavela u crno. Sponzori i i od karata sumnjam da ista mogu ocistiti.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Sretno Ćeliku, da se aBd za jedno 27 godina vrate u premier ligu.
Čuj kantonalna.

Čuj kantonalna.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako uđu pošteni ljudi u Čelik i raja to vidi, nema veze koja je liga, mogu napraviti finu priču.Kad voliš klub i kad vidiš da nešto fercera kako treba boli te briga koja si liga, podržaješ ga.Uglavnom odlučili su da čiste dugove i da ne gase klub.Po meni mogu uspjeti ako pošteni ljudi dođu.hordasDoboj je napisao/la: ↑13 jul 2020, 19:46Ma samo ih grad moze izvuci realno a nije da ih i nije ta struktura zavela u crno. Sponzori i i od karata sumnjam da ista mogu ocistiti.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Kakav si ti ljudski otpad i smece
Do prije mjesec dana su ti bili braca u borbi protiv pitara. Hinjo iskompleksirana u usta ti se popisam, celik je jedan od najvecih nasih klubova i abd da se vrate u najkracem roku. Fuj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 19:52Kako ti zalostan zivot zivis, nemoj se smijati drugima, da ti se ne vrati isto![]()
Suze lijem zbog Ćelika. Pljuvali su godinama, smijali se svima, oni nedodirljivi, dok su im klub raznosili. Piqke jedne obične, sami su dopustili ovo i zaslužili sve što im se dešava.
Turski investitor. Kamp.
Kantonalna liga.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Samo da se ne ugase, nek vracaju dugove i vremenom se vrate u PL BiH.
Sretno im u borbi koja slijedi.
Sretno im u borbi koja slijedi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hrammm1921, Jugovina i 11 gostiju.