FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja sam jak u pejntu pravo, mogo bi šta sklepati.
Treba napraviti kakav konkurs ko ono za vrijeme makarone što su djeca slala crteže da i mi šaljemo dizajn, pobjednik dobije gajbu takiša i dizajn na majici.
Treba napraviti kakav konkurs ko ono za vrijeme makarone što su djeca slala crteže da i mi šaljemo dizajn, pobjednik dobije gajbu takiša i dizajn na majici.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Još malo i kreće ludnica, čista emocija

Mislio sam da će ti biti ova s Bogijem i Dženom
Ta se izdvaja. Bogijeve emocije su nešto što je izvan ovog vremenskog okvira.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dženan Osmanović na posudbi u Igmanu. Dakle vezni red Igmana Mehić-Osmanović.
Samo neka nije u Ćeliku.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- kerimatomic1921
- Kontakt:
@braco bas si dobre slike odabrao, maltene svaka ono bas da se covjek naloži.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sad će njih svako kolo seljadija gadjat s tribina badelima u kantonalnoj, šta ti je karma

Ustvari dobro ce i proci ako budu samo badeli, tamo su bez grablji i motorke ne ide na stadion

Meni je slika Sulje i Vranjesa jedna od omiljenih, strasna emocija na slici, jos pogotovo kad se sjetim tog preokreta protiv Celika.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 19:34@braco bas si dobre slike , maltene svaka ono bas da se covjek naloži.
A nedavno sam Suljine postavljao, nema gola da ga ne proslavi od srca, bas ima premocne slike proslava.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Volio bi da se Krpa vrati nekada. Dobar je bio stvarno, borio se životom svaku, bas svaku tekmu. I proslave su mu bile, sto kazes, iz dubine srca.
Sjecate se prosle godine da su na onu prvu Skupstinu sto je trajala citav dan zajedno iz Livna dosli Krpic i Osim. Krpic vozio. Mogu misliti kakve su to teme bile kad su dolazili i kad su se vracali. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Poslije te skupstine Krpic rekao Osimu gore mi je ovo danas nego čitave pripreme

moSa ljoŽe
Krpa brzo vozio ,znas da se babuka zalio

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
“Kako je prošao put? Pa, mirno imao sam dobrog vozača koji jako lagano vozi što je sušta suprotnost od onog što na terenu pokazuje.“
Evo nasao sam dio o tome
Ipak, na onu drugu su dosli iz Livna. Onu sto je krace trajala.
Evo nasao sam dio o tome

Ipak, na onu drugu su dosli iz Livna. Onu sto je krace trajala.
Posto danas niko nista ne pise o treningu da ja sarnem kratko. Ovo pisem na osnovu svih ovih treninga sto sam pogledao unazad nekoliko dana. Vezni red ce nam biti opet najjaca karika. Stvarno su i Mesa i Bojo i Dado i Stila odlicni, lopta ide, klizi. Hajric se cini jos nesrpreman ali vidi se da ima nesto u njemu. Sreca tu su i Lendra i Juricic pa ima vremena i da se spremi kako treba bez da ce nam faliti. Dva Aleksandra nazad ko sat, bas steta sto nas Jovanovic napusta prije kraja sezone, covjek je nivo iznad ove lige. Zec, ja iskreno ne znam ni kako ni gdje ce nam pomoci, uopste i ne trenira punim kapacitetom, trckara tu okolo malo i to je to. Puno je vremena proslo od njegove povrede, ne znam, nisam siguran kada ce i da li ce uopste biti ful spreman.
Ostali svi stvarno padaju na glavu da bi se dokazali i bice zanimljivo ko ce igrati u prvom kolu. Neka moja procjena je na osnovu ovog sto sam pratio i kroz treninge i utakmice je ovaj sastav: Eric, Stevanovic, Kosoric, Jovanovic, Sehic, Sadikovic, Alispahic, Stilic, Subasic, Veselinovic(inace vjerujem cim dodje krilo i spremi se on ispada), Lendric.
Ostali svi stvarno padaju na glavu da bi se dokazali i bice zanimljivo ko ce igrati u prvom kolu. Neka moja procjena je na osnovu ovog sto sam pratio i kroz treninge i utakmice je ovaj sastav: Eric, Stevanovic, Kosoric, Jovanovic, Sehic, Sadikovic, Alispahic, Stilic, Subasic, Veselinovic(inace vjerujem cim dodje krilo i spremi se on ispada), Lendric.
Zec trckara i financira nas dovoljno..
Stana bi trebao igrati umjesto Sehe, al treba malo dati priliku jednu polusezonu da vidimo sta moze.
Steta za Veselinovica, dobar igrac al je debeo bas..
Stana bi trebao igrati umjesto Sehe, al treba malo dati priliku jednu polusezonu da vidimo sta moze.
Steta za Veselinovica, dobar igrac al je debeo bas..
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 13 jul 2020, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Oooj, Dejane

Salim se, jesi li bio veceras na treningu?
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, sebalos i 72 gosta.