NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Re: NBA 2019/2020
Lebron ne igra odbranu od 2017e, o cemu se ovdje prica
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cini se da ga nisi bas pratio ove sezone pa pricas da ne igra odbranu. Ove godine legitiman kandidat za All-D petorke.
#MambaOut
#ShineonYoucrazyDiamond
23.08.1978 - 26.01.2020
Zivis moj Boze. 8/24 forever.
#ShineonYoucrazyDiamond
23.08.1978 - 26.01.2020
Zivis moj Boze. 8/24 forever.
opet slusa kad kinezi kazu shut up and dribble, moze se onda i prezime na dresu nositi 

It's not gay if it's Kelly Oubre
37. kolo Joma-Inter,proslava 19. naslova
#noexcuses
#olujasaistoka
#vjetaridaljepuše
Bossmanidise prekini sa pizdarijama da te se ne bi opet po dućanu lovilo.NH čeka na mig.
#noexcuses
#olujasaistoka
#vjetaridaljepuše
Bossmanidise prekini sa pizdarijama da te se ne bi opet po dućanu lovilo.NH čeka na mig.
Ko ce biti glavni plejmaker? Caruso?

Al zato sam rekao morat ce Bron igrat Dame-minute znaci frajer ce skoro pa morat igrat tri cijele cetvrtine. Manje vise. Mozda ne u prvoj rundi ali protiv Rocketsa i pogotovo Clipa definitivno. I onda haj na megdan (najvjerovatnije) Bucksima.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma vratiće se Rondo do početka playoffa. Nije mu prvi put da lomi prste. Zadnja 3 puta trebalo mu je 34, 34 i 28 dana da se vrati. Da do 15.7. odradi operaciju ima 33 dana do početka playoffa.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Vesbruk fasovo koronu
Rockets forward Bruno Caboclo inadvertently broke quarantine and must quarantine in his room for another eight days before resuming team activities, **** told @ZachLowe_NBA, @malika_andrews, @TimBontemps and me.
Caboclo left his room during the initial quarantine period, a **** said. He was unaware that he was not allowed to do so despite the league informing all players and staff of the protocol. “He should’ve known,” the **** said. “It was no secret.”
I da, mnogi ovde zaboravljaju da su Lakersi potpisali JR-a
Caboclo left his room during the initial quarantine period, a **** said. He was unaware that he was not allowed to do so despite the league informing all players and staff of the protocol. “He should’ve known,” the **** said. “It was no secret.”
he was two rooms away from being two rooms away?

I da, mnogi ovde zaboravljaju da su Lakersi potpisali JR-a

Zadnja izmjena: JHam, dana/u 13 jul 2020, 19:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Sedmica dana karantina, fotka na instagramu i idemo dalje. 

It's not gay if it's Kelly Oubre
- PovratakKralja
- Kontakt:
Pa uvjek i igra tri cjele, nekad odigra i cjeli mec.ReX je napisao/la: ↑13 jul 2020, 18:30Ko ce biti glavni plejmaker? Caruso?![]()
Al zato sam rekao morat ce Bron igrat Dame-minute znaci frajer ce skoro pa morat igrat tri cijele cetvrtine. Manje vise. Mozda ne u prvoj rundi ali protiv Rocketsa i pogotovo Clipa definitivno. I onda haj na megdan (najvjerovatnije) Bucksima.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
-
- Kontakt:
40+ minuta ce imati on i davis sigurno
“Most people have a harder time letting themselves love than finding someone to love them.”- Bill Russell
Jest samo sto +40 minuta u playoffu nije isto kao u rg. A ni protivnik nece biti iz dana u dan Kings, Suns, Hornets..PovratakKralja je napisao/la: ↑13 jul 2020, 20:38Pa uvjek i igra tri cjele, nekad odigra i cjeli mec.ReX je napisao/la: ↑13 jul 2020, 18:30Ko ce biti glavni plejmaker? Caruso?![]()
koliko sam vidio, navijaci lakersa su sretni jer rondo nece igrati
-
- Kontakt:
Rondo nije vise kvalitet za startnog PGa ali svaki igrac im je potreban. A i poznato je da on uvijek poveca nivo u PO
“Most people have a harder time letting themselves love than finding someone to love them.”- Bill Russell
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ja sam i rekao za playoff. Igra uvjek po 45 minuta u bitnim utakmicama.ReX je napisao/la: ↑13 jul 2020, 20:41Jest samo sto +40 minuta u playoffu nije isto kao u rg. A ni protivnik nece biti iz dana u dan Kings, Suns, Hornets..PovratakKralja je napisao/la: ↑13 jul 2020, 20:38Pa uvjek i igra tri cjele, nekad odigra i cjeli mec.ReX je napisao/la: ↑13 jul 2020, 18:30
Ko ce biti glavni plejmaker? Caruso?![]()
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Šta će nego sretni bit,lik je rupetina.Nevjerojatno da u 2020. godini vlada mišljenje da je Rondo još uvijek koristan rotacijski igrač.15 minuta uvrh glave.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 13 jul 2020, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
37. kolo Joma-Inter,proslava 19. naslova
#noexcuses
#olujasaistoka
#vjetaridaljepuše
#noexcuses
#olujasaistoka
#vjetaridaljepuše
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard 20-12
13.01.2021
KD MVP
#DLOading
#WeGoHard 20-12
13.01.2021
KD MVP
Trenutno korisnika/ca: Nail for Real, NEZALAGANJE i 10 gostiju.