Haha, jesam, skoro svaki stignem makar malo naletiti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Atmosfera dobra? Sve pod kontrolom?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E moj Ljoze, pa i Dejo ti izdao pulena.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ti idi na temu birtije da se posvadjamo

Pisi ako mozes cesce izvjestaje sa treninga. Hvala ti.

Necemo,idila je u nasem odnosu.
Nego Ljoze jos 15 dana pa gledamo Zelju

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobra ti ta matematika, a s kim to Zeljo igra 28.7. tj. za 15 dana?

Ja sve zaokruzujem,kao moj najbolji drug si trebao znati te stvari.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kao moj najbolji drug trebao si mi odgovoriti na birtiji gdje sam te pozdravio. Trebao si, ali nisi.

Zec je za onu ekipu u koju je upao, top. Za ovu ekipu, a posebno onu koja se polako pravi, mora se truditi da uleti u sastav. Veselinović, isto tako.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Sad zaobilje 
Zavisi kakvo ce krilo doci, ako bi doslo neko dobro, kvalitetno onda je Veselinovic idealan kao zamjena odnosno da udje sto Kera kaze kad su bekovi umorni da baci koju fintu. Onako npr. ko u Mostaru protiv Zrinjskog kad je donio zivost u napadu pa zabismo gol za 1:1. Ja se iskreno nadam da ce neko dobro lijevo krilo doci.

Zavisi kakvo ce krilo doci, ako bi doslo neko dobro, kvalitetno onda je Veselinovic idealan kao zamjena odnosno da udje sto Kera kaze kad su bekovi umorni da baci koju fintu. Onako npr. ko u Mostaru protiv Zrinjskog kad je donio zivost u napadu pa zabismo gol za 1:1. Ja se iskreno nadam da ce neko dobro lijevo krilo doci.
Hvala na izvještaju bivši družeDejan1921 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 20:35Posto danas niko nista ne pise o treningu da ja sarnem kratko. Ovo pisem na osnovu svih ovih treninga sto sam pogledao unazad nekoliko dana. Vezni red ce nam biti opet najjaca karika. Stvarno su i Mesa i Bojo i Dado i Stila odlicni, lopta ide, klizi. Hajric se cini jos nesrpreman ali vidi se da ima nesto u njemu. Sreca tu su i Lendra i Juricic pa ima vremena i da se spremi kako treba bez da ce nam faliti. Dva Aleksandra nazad ko sat, bas steta sto nas Jovanovic napusta prije kraja sezone, covjek je nivo iznad ove lige. Zec, ja iskreno ne znam ni kako ni gdje ce nam pomoci, uopste i ne trenira punim kapacitetom, trckara tu okolo malo i to je to. Puno je vremena proslo od njegove povrede, ne znam, nisam siguran kada ce i da li ce uopste biti ful spreman.
Ostali svi stvarno padaju na glavu da bi se dokazali i bice zanimljivo ko ce igrati u prvom kolu. Neka moja procjena je na osnovu ovog sto sam pratio i kroz treninge i utakmice je ovaj sastav: Eric, Stevanovic, Kosoric, Jovanovic, Sehic, Sadikovic, Alispahic, Stilic, Subasic, Veselinovic(inace vjerujem cim dodje krilo i spremi se on ispada), Lendric.

Haha samo dobru raju nista ove dusmaneKANA je napisao/la: ↑13 jul 2020, 21:22Hvala na izvještaju bivši družeDejan1921 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 20:35Posto danas niko nista ne pise o treningu da ja sarnem kratko. Ovo pisem na osnovu svih ovih treninga sto sam pogledao unazad nekoliko dana. Vezni red ce nam biti opet najjaca karika. Stvarno su i Mesa i Bojo i Dado i Stila odlicni, lopta ide, klizi. Hajric se cini jos nesrpreman ali vidi se da ima nesto u njemu. Sreca tu su i Lendra i Juricic pa ima vremena i da se spremi kako treba bez da ce nam faliti. Dva Aleksandra nazad ko sat, bas steta sto nas Jovanovic napusta prije kraja sezone, covjek je nivo iznad ove lige. Zec, ja iskreno ne znam ni kako ni gdje ce nam pomoci, uopste i ne trenira punim kapacitetom, trckara tu okolo malo i to je to. Puno je vremena proslo od njegove povrede, ne znam, nisam siguran kada ce i da li ce uopste biti ful spreman.
Ostali svi stvarno padaju na glavu da bi se dokazali i bice zanimljivo ko ce igrati u prvom kolu. Neka moja procjena je na osnovu ovog sto sam pratio i kroz treninge i utakmice je ovaj sastav: Eric, Stevanovic, Kosoric, Jovanovic, Sehic, Sadikovic, Alispahic, Stilic, Subasic, Veselinovic(inace vjerujem cim dodje krilo i spremi se on ispada), Lendric.nego jesi li koga sreo ?pa da ti puni glavu protiv brata
Mozda mu Oske puni glavu protiv tebe, Kana. 

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Gdje ima slika?
Inače, do sada je dobro, jedino mi se ne sviđa što je Mehić poslat na posudbu, a na primjer vratili smo Bekriju od 65 godina. Samo da pripreme prođu bez povreda i zaraženih
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- kontrasviju
- Kontakt:
Zec je danas igrao ali sa dosta straha, vidi se da ne trenira punim kapacitetom. Ne znam stvarno šta se više dešava i kakva je to povreda u pitanju, po svemu sudeći ne vjerujem da će biti spreman za početak sezone, ali eto, nadam se da griješim.
1921
Pa dobro normalno je da ima neku blokadu u pocetku. Isto to ima 100% i Jovanovic zbog nosa. Treba vremena da oni vide da to fercera bez nekih problema po njih.
Zeko zadnji put 100 % spreman kad je igrao za onaj Dzindzibrilidzi ,ali nema veze,zadnjih 20 minuta na klasu moze uvijek 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Aduka87, F1921B, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrasno15, istokzeljo, Pablo11, perodeformero, Rule_hz, WeekendOffender, zeljovolimte i 145 gostiju.