Pa cuj zamalo da pogodi sve ...idi vidi majstoramuhamedhulk je napisao/la: ↑12 jul 2020, 16:46Pa na Kraju samo tojelle je napisao/la: ↑12 jul 2020, 16:44Pa sta si pogodio samo hamiltona i albonamuhamedhulk je napisao/la: ↑12 jul 2020, 16:41Zamalo da pogodim sve osim ferrarija
Haj bar neki bodovi danas. Ali Mercedes opet takticki![]()
![]()
uz Ham pp i pobjeda.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pogodio sam pp, pobjednika i Kvyata....dosta
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa zamalo..zadnji krug max izgubio poziciju, ferrari se na pocetku eliminisao tako da ova p5 leclerca se ne pika, iza njega dobar poredak, samo pozicija da je visa svima..
Uglavnom vidjecu koliko boba cu imati, cekam rezultate.
Uglavnom vidjecu koliko boba cu imati, cekam rezultate.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam dugo sredinom utrke imao HAM VER BOT ALB na prve 4 pozicije, i dole ispod Sainza na 8 i Norrisa na 10, Pereza na 6. A onda se pojebalo sve 
Al hajd neloše u poređenju sa prošlom sedmicom svakako.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dosadna utrka, Racing Point i McLaren unjeli malo zanimljivosti. Hamilton pokazuje ko je gazda, rutinska pobjeda. Valjda Bottas uspije nastaviti borbu sa Hamiltonom u vezi prvaka jer jedino on i ima neke šanse dok ostali nemaju nikakve šanse, jdnostavno Mercedes je za dvije klase iznad ostalih.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kazem ja samo ako Max uspije u prvoj krivini prestici Ham mozda bude zanimljiva trka,inace jednosmjerna ulica kako je i bilo.
https://sportsport.ba/auto-moto/hamilto ... ija/368378

Non stop gledamo identične naslove na SS.ba kad je u pitanju F1, postaje dosadnoHamilton prvi, Bottas drugi, katastrofa Ferrarija
Na kraju makar malo uzbudljivosti za inače baš dosadnu trku. Mercedes se opet pokazao kao superioran. Lando nastavlja oduševljavati. Ferrari nastavlja po starom. Dakle, stanje uredno.
Skinuti Hamiton, Bottas, Perez i Sainz. Ne znam odakle mi ideja da Albona stavim prije Maxa.
Skinuti Hamiton, Bottas, Perez i Sainz. Ne znam odakle mi ideja da Albona stavim prije Maxa.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Skino PP, i redosljed do petog mjesta.Donnie Darko je napisao/la: ↑12 jul 2020, 16:51Ja sam dugo sredinom utrke imao HAM VER BOT ALB na prve 4 pozicije, i dole ispod Sainza na 8 i Norrisa na 10, Pereza na 6. A onda se pojebalo sve
Max Allegri
Grosjean se ubio za ferrarija.
Lando je strasan.
Lando je strasan.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
-
HalaMadrid
- Kontakt:
Jedna prosjeca utrka i odma Gasly 2.0, pa ce slijedecu utrku bit opet dizan u nebesa i tako u krug.
A koju je to do sada imo utrku da nije prosjecna? Nista posebno nije pokazoHalaMadrid je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:21Jedna prosjeca utrka i odma Gasly 2.0, pa ce slijedecu utrku bit opet dizan u nebesa i tako u krug.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma opet Albon je puno bolja opcija što se tiče samog koncepta Red Bulla. Nije svjetska klasa, ali je dovoljno brz da osvaja poene koje treba osvojiti. Ne treba im neko ko će lupiti šamar Maxu u nekim trkama.
"We need to suffer. And we need to fight."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
HalaMadrid
- Kontakt:
Mogao je do sad u karijeri imat 2 podija (od toga mozda 1 pobjeda) da nije bilo duela za Hamiltonom, a s obzirom da je tek prosle godine poceo voziti u F1 to je vise nego dobro.irfo je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:31A koju je to do sada imo utrku da nije prosjecna? Nista posebno nije pokazoHalaMadrid je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:21Jedna prosjeca utrka i odma Gasly 2.0, pa ce slijedecu utrku bit opet dizan u nebesa i tako u krug.
U Belgiji startao zadnji na kraju 5i zavrsio?
Mislim da vise njegove voznje pokazuju realno stanje RB nego Maxove. Jucer sam ubjedjen da je imao nekih tehnickih problema, na prvom stintu bio gotov sekundu po krugu sporiji od Maxa.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ko ih yebe.
Ne valja Renault, eto vam GP2 engine pa se trkajte.
Ne valja Renault, eto vam GP2 engine pa se trkajte.
Pa gubili su i sa Francuzima. Sutradan da se opet Renault bori za titulu, uvalili bi im slabiji motor. Sa Hondom nema tog rizika, a rezultati su isti.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
Bundesliga
- Kontakt:
Treba im Ferrarijev od ove sezone 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.