I mene zanima, šta je sa Klarićima i onim Erginom Mehuljićem, koji se također uzdizao ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gledam ovaj izvjestaj sad,Pidro je zasluzio platu da sam kaze koliko hoce,,i po igrama i po ponasanju prema klubu,bas decko za primjer.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Uvijek je to tako
Kad te ne ide i kad nemas titule u 7 godina,pravis euforiju i nadas se trofeju..dok mi se polako navikavamo na dominaciju,i sve manje i manje ce euforije biti(barem u ligi

Da je situacija obrnuta isto bi bilo, pa im ne mogu zamjeriti
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Ja ne znam sto se uprava opcenito puno spominje ovdje, na nasim prostorima. Vani navijaci i ne znaju ko im je u upravi i nikad se ne okome na nju ( osim par slcajeva, na prste jedne ruke se mogu izbrojat ). Ovdje odmah daj upravu dole ovo ono. I to sve vrsni poznavaoci fudbala, finacija. Ako navijas za klub, to ti je uloga jedna jedina a ne da glumis Ismeta Ćelu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nego raja,kad sad imamo bordo tv,pisite upravi za dresove
Ali fakat hajmo,mozda uspije
Kad ono za 7 dana objava
Prezentujemo vam novi dizajn dresova
Kad ono za 7 dana objava
Prezentujemo vam novi dizajn dresova

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja kako dolazim na stadion to je neki 20 i kusur godina uvijek se skandiralo uprava napolje. Tako da ne treba na to se osvratati. Samo neka rade dobro donose trofeje, još neki iskorak u europi i nece niko spominjati upravu.feniksptica je napisao/la: ↑13 jul 2020, 22:58Ja ne znam sto se uprava opcenito puno spominje ovdje, na nasim prostorima. Vani navijaci i ne znaju ko im je u upravi i nikad se ne okome na nju ( osim par slcajeva, na prste jedne ruke se mogu izbrojat ). Ovdje odmah daj upravu dole ovo ono. I to sve vrsni poznavaoci fudbala, finacija. Ako navijas za klub, to ti je uloga jedna jedina a ne da glumis Ismeta Ćelu
Nagradna pitanja za tebe:Pitar6785 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 20:16Nemogu da vjerujem da si ovo napisao u vezi Husrefa.Samozdravlje je napisao/la: ↑13 jul 2020, 17:16bordobijeli je napisao/la: ↑13 jul 2020, 11:29
Zašto poštujem Husrefa :
Igrao u FKS 5- 6 god, postigao za nase Sarajevo puno lijepi golova posebno se isticao igranjem glavom, osvojio kao igrac titulu, bio pomocnik, kao glavni trener osvajao kupove i prvenstva. On sam ali i njegova porodica su vezani za FKS još od Vahidinovog vremena tako da prezime Musemic nebi trebalo da bude odbojno navijacima i upravi FKS.
Ako cemo traziti greske i iglu u plastu sijena onda i spomenuti sportski direktor Sarajeva je igrao za Željeznicar meni nema vece izdaje od toga.
Da li Ti stvarno mislis da su raja levati ? Ne mogu u istu recenicu Vahidin i Husref. Dobro mogu kod tebe, da bi odbranio neodbranjivo.
Vahidin 1968g. odbio CZ iz njegove ljubavi prema gradu i klubu. Igrao za 300 necega umjesto za 3.000 isto necega. Nemoj vrijedjati inteligenciju onih koji su svjedoci toga. Prema Vahidinu se nisu postavili kako zasluzuje jedan od najzasluzniji sto je SFRJ igrala finale evropskog prvenstva u Rimu.
- Osvojio DK - da , ali nije sam, udjela vise imaju Tan,Nam(citaj Fedja Kusturica),udjela imaju i igraci,doktori,kondicioni,oruzar i Uprava.
- Dobio istorijski 2X 0:3 Široki i Zelju , a izgubio istorijski 0:8,5:2 i 1:3 i za dobro i lose udjela imaju i igraci,kondicioni i Uprava.
- Mnogi ne navijaju za FKS nego pojedince. Jedva se ceka neka losa i ide povratna prica o Husrefu(lose protiv Bosne i povreda TSS)
- Svaki trener koji u ovim uslovima i ovim rosterom igraca ne osvoji PL BiH treba biti otjeran , jedino ako nije virus razlog.
- Ne mrzim ga,ali ga i ne volim zbog postupaka poslije otkaza i vaseg velicanja, a sta ocekivati pri onim rezultatima i stanjem i atmosverom u svlacionici.
- Veca mi je njegova Titula 2007g. i hvala mu sto je pokrenuo afirmaciju Akademaca
- Uprava je u posljednji cas spasila klub od urusavanja. Mozda je trebalo pustiti i prepustiti da voda nosi i opet bi se krivac trazio na drugom mjestu.
- 98% navijaca sa Sjevera cu voljeti i podrzavati, pa i ako misle suprotno od mene,ali ako to MISLE cista srca, kao sto i ja imam drugacije misljenje iz mog srca.
- Murinja mjenjaju poslije neuspjesne sezone, zasto ne i Marinovica. Navijajte za pobjede FKS i dopadljivu igru , za afirmaciju Akademaca i nemojte cijeniti slatkorjecivost IGRACA i trenera.
- Dajte jednom zavrsite i vratite se FKS. Da je postupio kao Cala , mozda bi za 2-3 god. bio ponovo sef, ovakvim stavom ste ga udaljili od FKS i nacinili mu medvjedju uslugu.
Ako cemo posteno jedino Hase susic bosko antic keli i vahidin mogu stat pored husrefa sto se tice Husrefa. Ti ljudi su u rangu Husrefa i niko vise
Hase je Hase osvoio prvu titulu
Vahidin ima titulu bolji je bio igrac ostoje loyalan al Husref ima takode titulu i bio je najbolji strijelac
Susic cisto najbolji igrac u Histori kluba mozda cak medzu najbolji 5 igraca svijeta u svoje vrijeme husref ima vise titula vise uspjeha sa SARAJEVOM
Kelly moralno djelo titula to se postuje i to je nivo Haseta to hz pitari postuju i postovace dok postoje
Bosko bio trener igrac osvio titulu husref nema titulu u ex yugi ima 3 titule 3-4 kupa u bh al nije to kao sto je osvoit u yugi titulu
Sad sta je on uradio otiso u zvjezdu nakon 5-6 godina ok, sto je plako radi otkaza da je naplatio otkaz, i sve je ovo bez dokaza da je njega emir zvao da je on jeleskovica otjero da je dk osvio svak on nije kao da je to jedino sto je on uradio
Trenirao alobodu moadost celik olimpik uvjek je SARAJEVO spominjo u najboljem svjetlu
Smjenjen na hirurskom stolu srca cinimi se na prvom mjestu
Tjeraliga ex puta vracaliga isto toliko
Ocemu ljudi pricamo trebao je sad da oprosti ugovorom zagarantivan ugovorom da bi ga ovde neko postovo. Ko je jos radio za 7-8 k € mjesecno i dobije otkaz, klub mu je to trebo isplatit da nije imo nikako ugovor jer HUSREF JE LEGENDA KLUBA..
1. Ko je prvi prešao u Đerzelez Zenicu kad se Sarajevo trebalo ugasiti prvi put?
2. Ko je prvi prešao u Olimpik kad se Sarajevi trebalo ugasiti drugi put?
Za jedan tačan odgovor imaš krišku torte u Metropolisu. Za oba tačna odgovora imaš cijelu tortu u Metropolisu.
Hvala. Prijatno.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Sumnjam da bi bio legenda da Sarajevo nema para da ga placa al haj, tacno prezvakana tema
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Joj Džerzelez Zenica, sezona 1999/2000
Pola Sarajeva, ljeta 1999, prešlo u taj cirkus od kluba, Dedić, Smječanin, Valentić, Hošić, Granov, Nouken....a na klupi, jedan uz drugog, Musemić i Čelo Bajramović, čak mislim, da je u odsustvu Musemića, Čelo vodio par utakmica.Mi igrali sa njima, dva puta po 1:1.

- ElCartel11
- Kontakt:
Ja cu im napisati ovako:
Yebovi obitelj gdje su nam pojacanja iz liga 5, sve fol napredujemo, a nigdje jakih imena.
Za par dana bi se moglo nesto lijepo desiti nikad ne znas.
Yebovi obitelj gdje su nam pojacanja iz liga 5, sve fol napredujemo, a nigdje jakih imena.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Treba sad kakva aplikacija dobra za mobitelGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2020, 23:02Nego raja,kad sad imamo bordo tv,pisite upravi za dresove
Kad ono za 7 dana objava
Prezentujemo vam novi dizajn dresova![]()
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ne moze uprava nista za dresove, jer je ugovor takav kakav jeste. Mislim da jos ovu sezonu moramo izgurati sa istim ovim. Onda tek ganjati novi ugovor sa Nike ili nekim drugim. Mozes mijenjati font slova i brojeva i to je to.
- FKS -
Dolazi nam onaj Vijetnamac za 1 danElCartel11 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 23:50Ja cu im napisati ovako:

FKS
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nemamo mi ugovor konkretno s Nikeom, koliko ja znam i koliko se razumijem. Imamo ugovor s dobavljačem, te se ta ista oprema uzima s lagera, tako da i imamo ove najobičnije dresove. Kakav Nike i mi, niti znaju da postojimo, niti imaju koristi od nas.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Šta je ono gazda na vijetnamskom trabunjo? Politolozi prevod molim..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma ne mozemo mi imati ove "velike" marke jer oni na lageru imaju jedan ili dva bordo dresa i vrte se godinama. Mi trebamo ganjati nesto tipa Kappa, Joma, Lotto ili Jako, neko ko bi nam posvetio malo vise paznje. Bila je mahalska da smo prije ovog zadnjeg produzenja ugovora bili u kontaktu sa New Balance.AlfredNobel je napisao/la: ↑14 jul 2020, 04:20Nemamo mi ugovor konkretno s Nikeom, koliko ja znam i koliko se razumijem. Imamo ugovor s dobavljačem, te se ta ista oprema uzima s lagera, tako da i imamo ove najobičnije dresove. Kakav Nike i mi, niti znaju da postojimo, niti imaju koristi od nas.
Oficijelna, sa fanshopom integrisanim, login clanskomHztesanj je napisao/la: ↑13 jul 2020, 23:52Treba sad kakva aplikacija dobra za mobitelGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2020, 23:02Nego raja,kad sad imamo bordo tv,pisite upravi za dresove
Kad ono za 7 dana objava
Prezentujemo vam novi dizajn dresova![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Atletiko osigurao LŠ krox ligu. Spance vise ne pratimo
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Benjolos, djokica, Haksss, jurisicduska, laznokrilo, Lecler, NeSamSafetee, skoJaa, Tarapi, TETRAPAK, Vanja8 i 106 gostiju.