Naravno, puna podrška za Robiju za ovo što rade. Veležov primjer je jedan od boljih. Neko misli da se mora isplatiti 15 miliona da bi klub bio na nogama. Realno od toga 9 miliona je porezni dug (nagadjam). Klub bi imao odblokirane racune da isplati 3-4 miliona ostalo da teče kroz reprogram.AlemC85 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 20:57Zaboravio si jedan bitan detalj. Čelik više ne može čekati šta grad želi ili ne želi jer Čelik nema više vremena za čekanje. Klub se mora pokrenuti kako bi postojala kakva - takva nada za njegov oporavak.hordasDoboj je napisao/la: ↑13 jul 2020, 20:45Sumnjam, po meni nije realno, jedino da imaju 10k clanova ili da to traje 10 godina ozdravljenjemujoisuljo je napisao/la: ↑13 jul 2020, 19:53
Ako uđu pošteni ljudi u Čelik i raja to vidi, nema veze koja je liga, mogu napraviti finu priču.Kad voliš klub i kad vidiš da nešto fercera kako treba boli te briga koja si liga, podržaješ ga.Uglavnom odlučili su da čiste dugove i da ne gase klub.Po meni mogu uspjeti ako pošteni ljudi dođu.![]()
Sa gradom bi kroz 4 godine mogli ocistit dugove i vratit se.
Što više se bude čekalo, to su manje šanse za spas Čelika. Ovo što je Robija uradila je jedini način da se nešto pokrene i da se Čelik vrati u normalu i vrlo brzo u PL.
Samo mladi i sposobni ljudi i sigurno se može spasit. Čelik je sigurno odgovornost grada Zenice jer su oni ti koji su ga doveli u ovu situaciju.
@forza_juve i ja bih podrzao akciju
Ne znam kako neko može likovati na ovu situaciju, fuj.