Jedva cekam komentar Miroljuba Petrovica o ovoj slici.
Iskidali ga demoni haha, buzdovan
Moderator/ica: insider
Kad neko ne zatvara usta onda je logicno da ce nekad nešto pametno reci.Husika je napisao/la: ↑14 jul 2020, 00:02Ima Miroljub vrlo pametnih, sta vise gnijalnih razmisljanja...
On ne da je Dvorska Luda nego je njihov kralj! Ali ne zaboravi da je Dvroska Luda postavljena upravo da kralju kaze sve u brk a da ne izgubi glavu!
Dobro kralju jer ima info iz prve ruke a dobro i Ludi jer ima dvorski zivot!
Kad onu crkvu u cordobi vrate na prvobitne postavke to jest na dzamiju onda mozemo diskutiratPovratakKralja je napisao/la: ↑13 jul 2020, 23:59Živio naš sultan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ferruh Mustuer je imenovan za prvog imama ponovo otvorene džamije Aja Sofija u Istanbulu.
Ferruh je inače hafiz Časnog Kur'ana porijeklom iz Bosne i Hercegovine i govori tečnim bosanskim jezikom. Također, navodi se kako često i posjećuje našu državu.
Podsjetimo, Vrhovni sud Turske poništio je odluku Vijeća ministara iz 1934. kojom je džamija Aja Sofija pretvorena u muzej.
Predsjednik Recep Tayyip Erdogan predložio je vraćanje statusa džamije toj znamenitosti pod zaštitom UNESCO-a, jednoj od najposjećenijih u Turskoj.
Izgledi za taj potez uzbunili su američke, ruske i grčke dužnosnike i pravoslavnu zajednicu uoči presude turskog Visokog upravnog suda, koji je prvo ročište održao prošli četvrtak.
Među onima koji su se oglasili i osudili ovu odluku Erdogana našao se i papa Franjo.
“Mislim na Aja Sofiju i veoma sam tužan”, rekao je papa Franjo u nedjelju na Trgu svetog Petra nakon molitve.

RollMan je napisao/la: ↑14 jul 2020, 00:31Kad onu crkvu u cordobi vrate na prvobitne postavke to jest na dzamiju onda mozemo diskutiratPovratakKralja je napisao/la: ↑13 jul 2020, 23:59Živio naš sultan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ferruh Mustuer je imenovan za prvog imama ponovo otvorene džamije Aja Sofija u Istanbulu.
Ferruh je inače hafiz Časnog Kur'ana porijeklom iz Bosne i Hercegovine i govori tečnim bosanskim jezikom. Također, navodi se kako često i posjećuje našu državu.
Podsjetimo, Vrhovni sud Turske poništio je odluku Vijeća ministara iz 1934. kojom je džamija Aja Sofija pretvorena u muzej.
Predsjednik Recep Tayyip Erdogan predložio je vraćanje statusa džamije toj znamenitosti pod zaštitom UNESCO-a, jednoj od najposjećenijih u Turskoj.
Izgledi za taj potez uzbunili su američke, ruske i grčke dužnosnike i pravoslavnu zajednicu uoči presude turskog Visokog upravnog suda, koji je prvo ročište održao prošli četvrtak.
Među onima koji su se oglasili i osudili ovu odluku Erdogana našao se i papa Franjo.
“Mislim na Aja Sofiju i veoma sam tužan”, rekao je papa Franjo u nedjelju na Trgu svetog Petra nakon molitve.
Nemaju ni tada .
I to kad im treba nova obuca!
555-333
dajolicnikola je napisao/la: ↑14 jul 2020, 02:43jake su Albanke iz CG (Gjyste Vulaj, Liria Dedvukaj, Aferdita Dreshaj itd.) pa da mi njih dovedemo kod Viki i Anđe, a?
Kakav touchdownMarsal je napisao/la: ↑12 jul 2020, 14:09Ubica je bio mamin radni kolega sa željeznice. Izuzetno vaspitan insan, dijete iz miješanog braka, otac musliman, majka srpkinja. To je shvatio kao provokaciju i udar na sebe i svoju porodicu i bam bam bam bam.
Crkva u Cordobi je prvobitno i bila crkva.RollMan je napisao/la: ↑14 jul 2020, 00:31Kad onu crkvu u cordobi vrate na prvobitne postavke to jest na dzamiju onda mozemo diskutiratPovratakKralja je napisao/la: ↑13 jul 2020, 23:59Živio naš sultan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa što nisu ostavili Fleming i Tesla nasljedstvo za nagradu.