PovratakKralja je napisao/la: ↑13 jul 2020, 23:54Ova španska liga je obicno smece. Njihov prvak je u rangu cetvrte ekipe iz engleske lige.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nail for Real
- Kontakt:
delinjo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 00:30PovratakKralja je napisao/la: ↑13 jul 2020, 23:54Ova španska liga je obicno smece. Njihov prvak je u rangu cetvrte ekipe iz engleske lige.![]()

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ova granada bi se u engleskoj hladno borila za evropsku ligu 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ramos je najbolji stoper koliko je i Barcelona najbolja ekipa Europe
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- anonymousHD
- Kontakt:
Sta kae ma to je samo Granada bla bla, ljudi ig glat 2-0 uzeli. Sa Atleti 1-1 igrali. Od velike trojke samo mi dobili. Granada tvrd orah, ali tu se pokaze sampionsko srce i ko vise titulu zeli.
Najbolji je u ofanzivi od svih stopera a igra nazad ipak mu nikad nije bila jaca stranaBosniaBoston je napisao/la: ↑14 jul 2020, 01:00Ramos je najbolji stoper koliko je i Barcelona najbolja ekipa Europe
Vidjeli bi Van Dajka da je godinama morao pokrivati Marcelove ofanzivne egzibicije. Stvar ukusa bukvalno izmedju Ramosa i VVD. Po meni prednost Ramosu jer je tehnicki neprikosnoven.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne zamjeri leoreyu, nije popio vitamine veceras.anonymousHD je napisao/la: ↑14 jul 2020, 01:09Sta kae ma to je samo Granada bla bla, ljudi ig glat 2-0 uzeli. Sa Atleti 1-1 igrali. Od velike trojke samo mi dobili. Granada tvrd orah, ali tu se pokaze sampionsko srce i ko vise titulu zeli.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Eno i Marcelo kriv 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa kao Juventini ,kad ga De Light zabije sam sebi,kriv je Bonuci sto postoji uopste ,tako i ovi isto
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ramosu defanziva nikad nije bila jaca strana? Dan te **** kakvi amateri pisu na sportskom forumu.
Znaci najbolji stoper na dunjaluku je tip kojem defanziva nije jaca strana,a pricamo o stoperu ???
Promjeni sport buraz,ovaj ti ne ide

Promjeni sport buraz,ovaj ti ne ide
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nekad branili top 3 igrača ikad Ronalda a sada Ramosa crvendžiju
#Punoljetstvo
Lik ima 30 crvenih kartona u karijeri. Pa to ni Lovren nema 
Ma smijesno,lik jeste igracina ali sve njegove greske i izlete svaliti na Marcela ,Isusa i cega sve ne ,smijesno stvarno !!BosniaBoston je napisao/la: ↑14 jul 2020, 02:17Nekad branili top 3 igrača ikad Ronalda a sada Ramosa crvendžijuNisko su pali
Pazi najbolji stoper na dunjaluku ali mu defanziva slabija strana,strasno sta sam procitao
Ko je tebi najbolji defanzivni napadac na svijetu ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mandzukicdelinjo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 02:20Ma smijesno,lik jeste igracina ali sve njegove greske i izlete svaliti na Marcela ,Isusa i cega sve ne ,smijesno stvarno !!BosniaBoston je napisao/la: ↑14 jul 2020, 02:17Nekad branili top 3 igrača ikad Ronalda a sada Ramosa crvendžijuNisko su pali
Pazi najbolji stoper na dunjaluku ali mu defanziva slabija strana,strasno sta sam procitao![]()
![]()
Ko je tebi najbolji defanzivni napadac na svijetu ?![]()
#Punoljetstvo
Joj ali oni su cudni majke mi,kad su za Viniciusa pisali da je klasa ala RonaldoBosniaBoston je napisao/la: ↑14 jul 2020, 02:21Mandzukicdelinjo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 02:20Ma smijesno,lik jeste igracina ali sve njegove greske i izlete svaliti na Marcela ,Isusa i cega sve ne ,smijesno stvarno !!BosniaBoston je napisao/la: ↑14 jul 2020, 02:17
Nekad branili top 3 igrača ikad Ronalda a sada Ramosa crvendžijuNisko su pali
Pazi najbolji stoper na dunjaluku ali mu defanziva slabija strana,strasno sta sam procitao![]()
![]()
Ko je tebi najbolji defanzivni napadac na svijetu ?![]()
![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da ste pratili kao sto niste, vidjeli bi koliki prostor Ramos pokriva na lijevoj strani odbrane. Marcelu na vrhuncu nijedan bek nije bio ni blizu po uticaju na igru ali to je mogao igrati jer je Ramos pokrivao i svoju i njegovu poziciju. Reci da je njemu defanziva slabija strana igre moze samo apsolutna neznalica. Prosle sezone prvu tekmu protiv Ajaxa spasio potopa ekipu, u drugoj nije igrao i vidjeli smo sta je bilo. Kad je Juve vratio 0-3 iz Torina, Ramos nije igrao. Cudna neka koincidencija. Najbolji stoper zadnje decenije bez premca, jedan od najboljih stopera ikad i vrhunski lider. Izjave Chiellinija i slicnih su vjerujem puno relevantnije od pojedinaca ovdje.
Sigurno je Marcelo poceo i protiv Citya kad je dokazana kiksara Ramos bio krivac za prvi gol, te dobio i crveni karton. Oh wait. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.