Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dokurcenko mali, najmanji ti je problem Vico, pitari i corona titula. Znas ti dobro o cemu pricam. Umijece je kako Amaw dovede ikoga. Na koju foru, to samo on zna. Al sta ce biti u bliskoj buducnosti...Pratit cemo uz kokice.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- egzodus1946
- Kontakt:
Sto je izbrisan celikov pdf
Imam za njih jednu informaciju izgleda da sele u kantonalnu ligu
egzodus1946 je napisao/la: ↑14 jul 2020, 17:42Sto je izbrisan celikov pdf

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- egzodus1946
- Kontakt:
Uso sam i preko eksplorera ali opet ne mogu da im nadjem temuSlobodas je napisao/la: ↑14 jul 2020, 17:48egzodus1946 je napisao/la: ↑14 jul 2020, 17:42Sto je izbrisan celikov pdf
Imam za njih jednu informaciju izgleda da sele u kantonalnu ligu![]()
- Kockoglavi
- Kontakt:
Pusti ga bolan eno zeko opet ozlijedjenKockoglavi je napisao/la: ↑14 jul 2020, 19:42Glup si jarane, sam sebi si postao dosadan sa glupim piskaranjem.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Je li ovaj P. Pašić u životu sam makar burek platio, stalno mu oduzimaju "zemlju koja je dodjeljena školi fudbala Bubamara" i "stan koji mu je dodjeljen".
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Redbullu na krivu temu si to postavio,ovo je tema o Premijer ligi
To tvoje pripada na ovu temu:
viewtopic.php?f=77&t=5254&start=860

- feniksptica
- Kontakt:
Jos 17 dana do pocetka lige i jos nema sluzbenih informacija o tome ko prenosi ko je sponzor. Mozda bi se neki nasli koji su bas ludi za nasim fudbalom pa maksuz promjenili operatera ako je potrebno a ovi iz saveza nista. Profesionalnost na nivou
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vidi stvarno hahah, al nema veze, dokurac popusi mi svakakoDonRamiz je napisao/la: ↑14 jul 2020, 22:58Redbullu na krivu temu si to postavio,ovo je tema o Premijer ligi
![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Svakako su probili rok koji je bio predvidjenfeniksptica je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:00Jos 17 dana do pocetka lige i jos nema sluzbenih informacija o tome ko prenosi ko je sponzor. Mozda bi se neki nasli koji su bas ludi za nasim fudbalom pa maksuz promjenili operatera ako je potrebno a ovi iz saveza nista. Profesionalnost na nivou
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pitanje za navijače željezničara, šta je sa Zecom, što ga nikako nema na prijateljskim? Šta će vam pored Lendrića još dva napadača, Juričić i Hajrić? Jel to Lemdara odlazi nakon evrope?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
1. Cuvamo ga za bitne tekmeBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:16Pitanje za navijače željezničara, šta je sa Zecom, što ga nikako nema na prijateljskim? Šta će vam pored Lendrića još dva napadača, Juričić i Hajrić? Jel to Lemdara odlazi nakon evrope?
2. Napadamo duplu krunu.
Hvala.
Opet ti...BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:16Pitanje za navijače željezničara, šta je sa Zecom, što ga nikako nema na prijateljskim? Šta će vam pored Lendrića još dva napadača, Juričić i Hajrić? Jel to Lemdara odlazi nakon evrope?
Stvarno ne znam sta tebe boli briga sto nama u prijateljskim ne igra neko ni sto ce nama tri napadaca. Stvarno ne znam kako tebe to dotice i treba da zanima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čuvate ga, nema šta, haman bitnijih tekmi više nećete imat a i dugo ih već nemate.footballfan1921 je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:181. Cuvamo ga za bitne tekmeBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:16Pitanje za navijače željezničara, šta je sa Zecom, što ga nikako nema na prijateljskim? Šta će vam pored Lendrića još dva napadača, Juričić i Hajrić? Jel to Lemdara odlazi nakon evrope?
2. Napadamo duplu krunu.
Hvala.
Samo napadajte.
FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ovo nije bila provokacija ni sekunde, samo me zanimalo vaše mišljenje a ti se odmah upali. Dotiče me, pratim konkurente, i mišljenja sam da će biti žestoka borba za titulu, i bit ćete nam glavni konkurent al ako bude suđenje pošteno, morat ćete još pričekat.LjoZee je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:18Opet ti...BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:16Pitanje za navijače željezničara, šta je sa Zecom, što ga nikako nema na prijateljskim? Šta će vam pored Lendrića još dva napadača, Juričić i Hajrić? Jel to Lemdara odlazi nakon evrope?
Stvarno ne znam sta tebe boli briga sto nama u prijateljskim ne igra neko ni sto ce nama tri napadaca. Stvarno ne znam kako tebe to dotice i treba da zanima.
FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
footballfan1921 je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:181. Cuvamo ga za bitne tekmeBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:16Pitanje za navijače željezničara, šta je sa Zecom, što ga nikako nema na prijateljskim? Šta će vam pored Lendrića još dva napadača, Juričić i Hajrić? Jel to Lemdara odlazi nakon evrope?
2. Napadamo duplu krunu.
Hvala.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pogledaj svoje zadnje postove o kome i sta si pisao pa ce ti biti jasnije sto sam ti odgovorio ovako kako sam odgovorio. Malo pocni pisati o svom klubu za promjenu, a ne kako neko saznaje nezvanicno da se mi nismo testirali prije pocetka priprema i slicne stvari.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:24Ovo nije bila provokacija ni sekunde, samo me zanimalo vaše mišljenje a ti se odmah upali. Dotiče me, pratim konkurente, i mišljenja sam da će biti žestoka borba za titulu, i bit ćete nam glavni konkurent al ako bude suđenje pošteno, morat ćete još pričekat.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.