NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

InatSilniBosanski
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la InatSilniBosanski » 13 jul 2020, 22:59

Ovo se zove realnost a ne pesimizam, ljudi pisu realno i ja sa jedan od zagovornika toga, magle nam je svima dosta, tebe Stambi niko ne krivi lično ali oko kluba je i dalje hiljadu upitnika na koje niko ne odgovara od toga ko je kapiten pa nadalje. Evo ja tvrdim da ovi ljudi na forumu sigurno vole klub i da samo hoce da znaju istinu!
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 13 jul 2020, 23:01

LloriS je napisao/la:
13 jul 2020, 22:21
Valjda ne skrecem puno sa teme, da li se ovo dvorana prosiruje skoro uz zapadnu tribinu stadiona, vidim da se i dosta siri prema pomocnom terenu Jedinstva, ovdje se gubi dosta parking mjesta na stadionu , blizu 100 - tinjak sigurno.

slika
jeste prosirit ce dvoranu i dodati jos jednu salu(teren) trebalo bi valjda liciti na nesto
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 jul 2020, 23:56

Neka njima jos jedne sale a tribine ko jbe, prosiruju kapacitet za 420 mjesta i ponovo ni dvije hiljade stolica, i mi ocekujemo neku utakmicu reprezentacije sa tako malom dvoranom.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

061657451
Kontakt:

Post Postao/la 061657451 » 14 jul 2020, 01:36

Dajte ljudi organizirajte se pa da i USK naredne sezone ima premijer ligaša,,,,Evo,nema Čelika,nema Olimpika zar jedno selo Gabela kraj Čapljine od 1 000 stanovnika da bude jača od USK ? Ovo je prilika da se naapdne PL......Neka se uključu Vlada USK, grad Bihać, privrednici,,možete vi to,,,dajte ba ljudi,dosta više toga da jedan grad kao bihać tako tovario i da ta regije nema nešto što će se šratiti vikendom,,da ljudi imaju gdje izaći,,da ima sta vise od kafića

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 14 jul 2020, 02:28

061657451 je napisao/la:
14 jul 2020, 01:36
Dajte ljudi organizirajte se pa da i USK naredne sezone ima premijer ligaša,,,,Evo,nema Čelika,nema Olimpika zar jedno selo Gabela kraj Čapljine od 1 000 stanovnika da bude jača od USK ? Ovo je prilika da se naapdne PL......Neka se uključu Vlada USK, grad Bihać, privrednici,,možete vi to,,,dajte ba ljudi,dosta više toga da jedan grad kao bihać tako tovario i da ta regije nema nešto što će se šratiti vikendom,,da ljudi imaju gdje izaći,,da ima sta vise od kafića

Isto.ko.i Celik. 25 godina ljudi unistavaju. Trude se da uniste i ne moze onda preko noci doci na svoje. Po.pricama sad sve ide kako treba. Hoce da ganjaju tu Premier Ligu ali u to niko ne vjeruje. Nadati se ds ce nesti biti jer sad bas nema neke konkurencije i moglo bi se uci najlakse do sad ali vidjecemo kako ce nam ici

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 14 jul 2020, 13:31

nebeskasila je napisao/la:
14 jul 2020, 02:28
061657451 je napisao/la:
14 jul 2020, 01:36

Isto.ko.i Celik. 25 godina ljudi unistavaju. Trude se da uniste i ne moze onda preko noci doci na svoje. Po.pricama sad sve ide kako treba. Hoce da ganjaju tu Premier Ligu ali u to niko ne vjeruje. Nadati se ds ce nesti biti jer sad bas nema neke konkurencije i moglo bi se uci najlakse do sad ali vidjecemo kako ce nam ici
i sta mi tu mozemo jaraniko, znamo mi sve i da nam niko ne kaze trpimo lazi i prevare 20god izjedamo se unutra stanje isto...
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 14 jul 2020, 21:42

Mislim da fajic ipak dolazi kod nas!!
Pristat ce na ono sto mu se moze dati.
Samo je pitanje sad koliko ce pokazati?
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 14 jul 2020, 21:54

:puke:
Bihacit1937 je napisao/la:
14 jul 2020, 21:42
Pa ako.ne misli dati 100 posto od sebe ne treba ga ni dovoditi

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 jul 2020, 22:05

14 jul 2020, 21:42
Od kuda ti ta informacija ?

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 14 jul 2020, 22:34

Rekao sam i za koprivicu da dolazi u bihac kad su oni iz zvijezde pisali da dolazi kod nji i bio sam u pravu.
80 posto da ce doci kod nas. To vam je i stamby pisao jucer ili neki dan da je sve otvoreno sa njim i da jos ima sanse da dodje kod nas. Stamby je rekao da vise nece pisati na forumu haha.
Al cuce se sve za koji dan
Fajic,jos jedan stoper i vezni !! I to je too..da vidimo sta ce biti ove godine
Nkj❤🤍

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 14 jul 2020, 22:47

14 jul 2020, 22:34
Rekao sam i za koprivicu da dolazi u bihac kad su oni iz zvijezde pisali da dolazi kod nji i bio sam u pravu.
80 posto da ce doci kod nas. To vam je i stamby pisao jucer ili neki dan da je sve otvoreno sa njim i da jos ima sanse da dodje kod nas. Stamby je rekao da vise nece pisati na forumu haha.
Al cuce se sve za koji dan
Fajic,jos jedan stoper i vezni !! I to je too..da vidimo sta ce biti ove godine
Sa Vladom se je sve dogovorilo u 2 dana . . .
Nadam se da ne prosipas suplju za Fajica ja ti vala vjerujem, ja sam cuo nesto slicno prije koju sedmicu samo ne znam sta ce nam stoper imamo Kladara,Koprivicu,Devedzica i Kremenovica koji ce nam k peti i vezni je poprilicno pun prije da nam treba zamjena za Anija i Olica ja Hadrovicu nesto ne vjerujem :opaopa:
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 jul 2020, 22:54

Ajde vidjecemo, a Kremenovic moze igrati i zadnjeg veznog pa mislim da ce ga tu i forsirati, jer sumnjam da bi onda dovodili jos jednog stopera. A u napadu bi nam trebao jos jedan igrac a Fajic bi nam sigurno dobro dosao i mislim da ce i doci, jer sezona se blizi a on koliko sam cuo niskim se nije povezivao osim sa Jedinstvom. Fajic i Haracic i eto golova 😃
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 14 jul 2020, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 14 jul 2020, 22:55

Kakva 2 dana ccccc . Malo je falilo da potpise za zvijezdu ,vrsili su na njega pritisak ali se ipak odlucio za nkj zbog tigra najvise. To znam veoma dobro ,bilo je cupavo do zadnje sekunde. Bitno je da je sad nas i nek se pokaze. Pricao sam sa njim prezadovoljan je klubom i gradom. Rekao je licno da je nkj dakeko najveci klub u ovoj ligi i da mu je cast igrati za nkj.
Jbga treba jos stoper jedan iskusan i vezni. Bit ce zuti kartona ,povreda i to.
Ne znam sta je sa nuhanovicem je li prosao na probi u sloveniji ako ne zadovolji vraca se direkt u bihac. Predobar igrac,zasticeno godiste.
Za olica isto vrijedi koliko sam cuo nije se pokazao nes u slobodi.
Sve to stamby zna samo nece da pise dok ne bude zvanicno.
Pred nama je vidjet cemo. Mislim da ce se do jraja ove sedmice znati
Nkj❤🤍

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 14 jul 2020, 22:56

Ne vidim razlog za pesimizam ni optimizam najvaznije da su pripreme pocele na vrijeme po meni je Rudar sasvim ok provjera za pocetak i zapamtite Rudar P novi premijerligas dogodine.
Sto se tice pripremni ok Zeljo Sarajevo daleko ali po meni bi generalka trebala bito Borac Krupa Kozara ili Rudar mislim da su to ok protivnici pred sami pocetak sezone.
Sto se tice lige i ekipe vjeruj te bolju priliku za PL nismo i necemo zadugo imati jer je nikad slabija prva liga prilika za napasti prvo mjesto..
Ne treba dizati euforiju mislim da je ekipa jaca nego raniji sezona i samo utakmicu po utakmicu.
Stambi izvini stariji si ali palis se kao kakav balavac na svakave komentare daj odrasti vise jednom hehe... :opaopa: trebaju nam tvoje informacije i ovdje na forumu odkako si se javio ovdje je ozivjelo..

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 14 jul 2020, 23:02

Imat cemo dobru ekipu to je sigurno. Sad je samo pitanje kako ce biti kao tim. Ako budu ginuli jedan za drugog bice dobro. Raduje me samo sto je berberovic tu. Od igraca sam cuo da je odlican motivator i da zna dignuti ekipu.
Po meni je Gosk prvi favorit za premijer ligu. Imaju dobre i igrace a i pare i to je to.
Ove ostale ekipe nis posebno Gorazde ce biti dobro,posusje i igman.
Mislim da ce tosk ove godine biti najlosiji do sad kako ograju pl
Nkj❤🤍

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 jul 2020, 23:07

14 jul 2020, 22:55
Kakva 2 dana ccccc . Malo je falilo da potpise za zvijezdu ,vrsili su na njega pritisak ali se ipak odlucio za nkj zbog tigra najvise. To znam veoma dobro ,bilo je cupavo do zadnje sekunde. Bitno je da je sad nas i nek se pokaze. Pricao sam sa njim prezadovoljan je klubom i gradom. Rekao je licno da je nkj dakeko najveci klub u ovoj ligi i da mu je cast igrati za nkj.
Jbga treba jos stoper jedan iskusan i vezni. Bit ce zuti kartona ,povreda i to.
Ne znam sta je sa nuhanovicem je li prosao na probi u sloveniji ako ne zadovolji vraca se direkt u bihac. Predobar igrac,zasticeno godiste.
Za olica isto vrijedi koliko sam cuo nije se pokazao nes u slobodi.
Sve to stamby zna samo nece da pise dok ne bude zvanicno.
Pred nama je vidjet cemo. Mislim da ce se do jraja ove sedmice znati
Lijepo je cuti eto neke stvari koje nismo u prilici redovno cuti, pogotovo to za Koprivicu, predpostavljam da si dobro upoznat sa nekim stvarima oko igraca, jer nema smisla da lupas. Sigurno da nam treba sirok roster igraca ako zelimo napasti tu PL jer sezona je duga, povreda ce biti kao i kartona, i Olic i Nuhanovic bi bili od koristi, sacekacemo do kraja sedmice pa mozda se nesto vise sazna.

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 14 jul 2020, 23:10

Bude prvo kolo radnik hadzici- nkj 😆😆😆😆
Nkj❤🤍

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 jul 2020, 23:13

Evo u subotu sa Podgrmecom pod boricima, dolazi nam Hamzabegovic i Burnic oba su sad kod njih

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 14 jul 2020, 23:14

LloriS je napisao/la:
14 jul 2020, 23:13
Evo u subotu sa Podgrmecom pod boricima, dolazi nam Hamzabegovic i Burnic oba su sad kod njih
Standard provjera nadam se da ce nam vlado dovesti borca u bihac za generalku
Nkj❤🤍

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 jul 2020, 23:15

14 jul 2020, 23:14
LloriS je napisao/la:
14 jul 2020, 23:13
Standard provjera nadam se da ce nam vlado dovesti borca u bihac za generalku
Tesko PL pocinje 01.08 prije nas

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.