Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Cepi1981
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Cepi1981 » 11 maj 2019, 04:43

Nurkic ili je balav ili malo poglup. Cemu isticanja patriotizma na taj nacin??? Svako ima svoje ali budimo realni lako je loziti Balkansku rulju iz lijepog, cistog, liberalnog, ekoloski naprednog i savremenog Portlanda. Bezveze mu je ovaj publicitet ja ne kazem da se treba stidjeti heroja ali patriotizam je nesto vise od ovakvih isticanja. Zasto se nije tako ponasao dok je igrao u ZG???
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 11 maj 2019, 06:15

Vise Nurkica treba bosnjackom narodu.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 11 maj 2019, 06:29

Svaka cast juka a ova balincad sto se boji reakcije medija iz srbije vi ste fakat mentalno zaostale ovce spremne za novo klanje...koga boli taki sta dzikani i njihovi smrdljivi svetosavski mediji misle o nama...ne zna se ko je gluplji ove retardirane crvene srbalije ili zelene turkbalije koji masu turskim zastavama...400 godina okupacije i kastriranja i unistavanja bosnjackog identiteta i jos 74 godine srboslavije a balince bi opet da ga nastave hebat u zdrav mozak....

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 11 maj 2019, 08:43

gruezi je napisao/la:Svaka cast juka a ova balincad sto se boji reakcije medija iz srbije vi ste fakat mentalno zaostale ovce spremne za novo klanje...koga boli taki sta dzikani i njihovi smrdljivi svetosavski mediji misle o nama...ne zna se ko je gluplji ove retardirane crvene srbalije ili zelene turkbalije koji masu turskim zastavama...400 godina okupacije i kastriranja i unistavanja bosnjackog identiteta i jos 74 godine srboslavije a balince bi opet da ga nastave hebat u zdrav mozak....
Samo treba vjerovat braći četnicima, nisu nam nikad ništa nažao učinili. Zašto bi i u budućnost? :kafa:

Ne vjerujem koliko jadnika ima među našim narodom, sve ovčice spremne za devedesete haman. Da je on na majici stavio neke od "heroja" upitnog karaktera, pa hajd, al' eto, naši će to osudit, ne moš' se braći četnicima zamjerit, ne daj Bože. :rol:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 11 maj 2019, 09:28

jedva cekam da juka ispuni san i zaigra za partizan pa ovu majicu obuce... isto kao sto je dino zapjevao "da te nije alija" u bg...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 11 maj 2019, 11:28

Tesnjak1991 je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Svaka cast juka a ova balincad sto se boji reakcije medija iz srbije vi ste fakat mentalno zaostale ovce spremne za novo klanje...koga boli taki sta dzikani i njihovi smrdljivi svetosavski mediji misle o nama...ne zna se ko je gluplji ove retardirane crvene srbalije ili zelene turkbalije koji masu turskim zastavama...400 godina okupacije i kastriranja i unistavanja bosnjackog identiteta i jos 74 godine srboslavije a balince bi opet da ga nastave hebat u zdrav mozak....
Samo treba vjerovat braći četnicima, nisu nam nikad ništa nažao učinili. Zašto bi i u budućnost? :kafa:

Ne vjerujem koliko jadnika ima među našim narodom, sve ovčice spremne za devedesete haman. Da je on na majici stavio neke od "heroja" upitnog karaktera, pa hajd, al' eto, naši će to osudit, ne moš' se braći četnicima zamjerit, ne daj Bože. :rol:

Da upravo tako , a branit će nas lik kome je matica zemlja Turska....

Ovdje je jedina zamjerka , što se previše pažnje daje srbijanskim portalima....
Bitan je Juka , ta majica i heroji na njoj.

Gledaj u svoje dvorište , ko yebe njih.
Ko piše da se vjeruje četnicima , ko ?

Eto i taj "mogući" rat se spominje , pa niko od ovih što pričaju treba u kost da mi kažu kako ćemo se braniti ako dođe do rata , kako?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 maj 2019, 11:34

Neće za Partizan zaigrati nikad ili u bilo koji drugi ABA klub, kad dođ na taj nivo on će karijeru završiti.

Svaka čast Juka. Mi moramo prestati misliti šta će nam komšije reći, moramo biti oštriji, pokazati drskost a ne stalno se saginjati, šutiti... Ako je nešto dobro to je dobro ma ko šta mislio, i tu ne treba odustati samo zato što drugi ima pogrešno mišljenje o nećemu, već treba objašnjavati da je to dobro a ne odustati jer eto to možda nekog vrijeđa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 maj 2019, 12:24

Smije li Jusuf nositi cvijet Srebrenice ? Hoce li se ljutit komšije ?

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 11 maj 2019, 13:00

babino je napisao/la:oj zemljo, otvori se..nema prevelike razlike izmedju cetnika i balija :crazy:
Meni iskreno nema. Ili bio u liniji sa covjekom koji ce se prodat za nista i pucat u ledja, ili znao da imam covjeka koji mi zeli sve najgore, otprilike je isto , zar ne?

Ali problem tvoj je, sto poistovjecujes balije iskljucivo sa muslimanskim dijelom stanovnistva, jer su te tako vjerovatno ucili, a tebi to ne smeta. Vjerovatno i Tursku vidis kao velikog prijatelja nasem narodu, a ne vazala u 21 stoljecu.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 11 maj 2019, 14:14

DEVET JE ŠEHIDA, BOSANSKIH HEROJA
OD NAŠE SU KRVI, OD NAŠEGA SOJA

ZAPAMTI IH DOBRO DOMOVINO MOJA
OD NAŠE SU KRVI, OD NAŠEGA SOJA

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 11 maj 2019, 14:25

Unofficialpage je napisao/la:Neće za Partizan zaigrati nikad ili u bilo koji drugi ABA klub, kad dođ na taj nivo on će karijeru završiti.

Svaka čast Juka. Mi moramo prestati misliti šta će nam komšije reći, moramo biti oštriji, pokazati drskost a ne stalno se saginjati, šutiti... Ako je nešto dobro to je dobro ma ko šta mislio, i tu ne treba odustati samo zato što drugi ima pogrešno mišljenje o nećemu, već treba objašnjavati da je to dobro a ne odustati jer eto to možda nekog vrijeđa.
slika

slika

slika

slika

slika
ZELJEZNICAR 1921!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 11 maj 2019, 14:53

hamzaTM87 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Neće za Partizan zaigrati nikad ili u bilo koji drugi ABA klub, kad dođ na taj nivo on će karijeru završiti.

slika

slika

slika

slika

slika
Bio je mlad tad,hvala bogu pa se promijenio
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 maj 2019, 10:30

ode tema u **** zadnjih dana

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 12 maj 2019, 21:25

filip13 je napisao/la:ode tema u **** zadnjih dana
Makar se malo aktivirala, fakat fali Juka da igra a pogotovo sad su haman u WCF pa bilo bi nas 100 ovdje svako jutro

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 12 maj 2019, 21:28

Jel otputovao u Denver sa ekipom?

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 13 maj 2019, 00:15

Zelim da se svi na ovoj temi javno izvinemo CJu
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 13 maj 2019, 01:49

BosniaBoston je napisao/la:Zelim da se svi na ovoj temi javno izvinemo CJu
Da bar češće igra na ovaj način, a ne na 3J stil. Efikasniji i korisniji bi bio milion puta. Al' eto. Svaka čast Lillardu večeras, kad je prepustio Cj-u na kraju da rješava, mada iako nije imao dobro šutersko izdanje, dosta toga dobrog je uradio u ostalim segmentima igre Damian. Ostaje žal što Juke nema, al' eto.

I za kraj, Joker the Choker! :mrgreen:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 maj 2019, 04:03

Fakat šteta i tuga što je ovo sve propustio. Velika.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

djonla
Kontakt:

Post Postao/la djonla » 13 maj 2019, 08:11

Da li je ovo konf finale bez Juke možda bacilo na razmišljanje da im Juka ipak nije *toliko bitan* igrač?

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 13 maj 2019, 08:58

djonla je napisao/la:Da li je ovo konf finale bez Juke možda bacilo na razmišljanje da im Juka ipak nije *toliko bitan* igrač?
Juka se potvrdio kao igrac i jedino razmisljanje vi za vi njega je da li ce poslije oporavka biti na nivou prije povrede.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AdsBot [Google] i 2 gosta.