Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ovo mu je solinas pisao milion posto hahahha
Nikad mi nece biti jasne ovakve prijetnje ako nemas muda da uradis ono sto pises. Sutra da ga sretne jos bi ga pozdravio. Ne razumijem prijetnje preko interneta nikako.
Mene je neki stariji lik iz Zenice terorisao godinu dana na klixu, moetperignon tako nekako, bukvalno sta god napisem on odmah citira sta ti glupko pises haha, nisam obracao paznju kontam pusti budalu i bukvalno ne odustaje, ja mu nakon godinu napisem pp, posaljem mu broj telefona, **** mu mrtve i djecu i kazem cekam te tu i tu iduca 3sata i odem na to mjesto. Naravno ni telefon nije zvonio nit je dosao niti me vise citirao.
Inace ne odgovaram na prijetnje i psovke i slicne gluposti jer ne volim probleme i konflikte ali eto jednom mi se i to desilo.
Pocijepao bi ga zubima.
A ovom momku sto prijete hajmo realno nema ga ko se ovako nije sprdao sa jaranima.
Mene je neki stariji lik iz Zenice terorisao godinu dana na klixu, moetperignon tako nekako, bukvalno sta god napisem on odmah citira sta ti glupko pises haha, nisam obracao paznju kontam pusti budalu i bukvalno ne odustaje, ja mu nakon godinu napisem pp, posaljem mu broj telefona, **** mu mrtve i djecu i kazem cekam te tu i tu iduca 3sata i odem na to mjesto. Naravno ni telefon nije zvonio nit je dosao niti me vise citirao.
Inace ne odgovaram na prijetnje i psovke i slicne gluposti jer ne volim probleme i konflikte ali eto jednom mi se i to desilo.
Pocijepao bi ga zubima.
A ovom momku sto prijete hajmo realno nema ga ko se ovako nije sprdao sa jaranima.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
ovo ti nije prvi put da vrijedjas sa tim srbobalije djecace.VolimTz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 10:02Dok se Srbi i Hrvati pisu normalno a od rijeci Bosnjak pravi zajebancija tako ce i biti.tuzlak1987 je napisao/la: ↑14 jul 2020, 22:08U ovoj drzavi zbog SDA se ima osjecaj da od Bosnjaka pozicije imaju samo Sefik, Osmica i ministar za izbjeglice.
U Hercegovini finansije i saobracaj. Poplocali svako selo, a za porez ne znaju. SNSD drzi sve kljucne pozicije druge. A Mosnjaci ga glabaju, rade za 500 KM i voze se kozijim stazama do kuce koja nema fasadu.
Bujrum u BL i u MO pa nađite lijevu opoziciju spremnu da zajedno s vama gradi "mir i ljubav". Kako lijepo smrdobalije dobiju po picki u Z. Mostaru kada se pojave sa idejama "bratstva i jedinstva". A u Sarajevu se sire i kukaju. Ako Bog da prekipit ce i obicnom puku jednom pa ce se u i Sarajevu za zastavu srboslavije razbijati glava.
Ali mi je smijesno kako ste vi srbobalijska braca obzirnka jedni prema drugima. Dok je tebi u Tuzli dan zalosti tvoja braca u Sa slave bravarov rođendan !? Je li takvi trebamo biti, to je ono sto propagiras !?
Radis li ti za 500 KM vracas li se kuci kozijom stazom i ima li ti kuca fasadu ? Ako ne, onda nemoj da brines za te slucajeve, boli te ****.
Sto kaze Damir Avdic "Bratstvo i jedinstvo je zavrsilo na dva flora, pred koncentracionim logorima i masovnim koljacima. Na kojem od ta dva flora, ti igras !? Picko jedna nostalgicna."
Gotovo je bola s vama, bolje SDA glad i patnja, nego vi i stotine hiljada ubijenih.
sam je reko da studira vani, dakle ti sustinski nemas blage predstave kako ovde stvari zaista funkcionisu.
i koliko je bitna uloga hda.a i snsda. za sda u svim procesima.a pod izgovorom zastite nacionalnog interesa. krim sindikat **** koza nostru kako su ovo usavrsili. i sve nas skupa zakocili. i ko je stvarno prema kome obziran fdok nas skupa potkrada. jednostavno ne vrijedi objasnjavat.
pored takvih zastitnika tom narodu i ne trebaju neprijatelji. a sve pod plastom zastite nacionalnih interesa i naroda. tako se ne bori za bosnu, tako se bori za raspad bosne pa ti gledaj.
zato man se corava posla, vjere i politike i uhvati se studija, nadam se da ti bolje ide od ovoga.
p.s ti grahu ne da nisi shvatio nego si promasio cijeli fudbal...
I sam kaže za **** da su poruke stare preko 10 dana i da ga je izdao "prijatelj". Informacija izašla na 11.7.
Smjestili momku jer nije htio pristati na neke ucjene.
Baš smo naivan narod ybt.
Let's talk about SIX baby!
Jesam li ja kao Bosnjak ukrao od tebe bilo sta ? Nikada nisam bio ni u parlamentu, ni u ministarstvu ni u gradskom vijecu. Kad neko napise "mosnjaci" licno je mene uvrijedio s tim. Ne zelim da sutim na to, ne mogu, da je bog licno. Nisam kriv ni za Bakira ni za Novalica, nikada nisam glasao za njih. Imam predstavu sta se radi, nađi mi dio mog posta u kojemu ja branim te likove. Branim sebe i svoj nacionalni identitet od politickih prepucavanja. Ako ti smeta SDA prozivaj njih a ne mene kao Bosnjaka. Sta je tu tesko za shvatiti ?Sariel1987 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 12:59
ovo ti nije prvi put da vrijedjas sa tim srbobalije djecace.
sam je reko da studira vani, dakle ti sustinski nemas blage predstave kako ovde stvari zaista funkcionisu.
i koliko je bitna uloga hda.a i snsda. za sda u svim procesima.a pod izgovorom zastite nacionalnog interesa. krim sindikat **** koza nostru kako su ovo usavrsili. i sve nas skupa zakocili. i ko je stvarno prema kome obziran fdok nas skupa potkrada. jednostavno ne vrijedi objasnjavat.
pored takvih zastitnika tom narodu i ne trebaju neprijatelji. a sve pod plastom zastite nacionalnih interesa i naroda. tako se ne bori za bosnu, tako se bori za raspad bosne pa ti gledaj.
zato man se corava posla, vjere i politike i uhvati se studija, nadam se da ti bolje ide od ovoga.
p.s ti grahu ne da nisi shvatio nego si promasio cijeli fudbal...
Nigdje ja nisam vidio da je opozicija u rsu naprimjer zarad politike nazivala sama sebe "smrdima" ili ne znam ti kako. Oni politiku stavljaju ispod nacije. A kod nas se preko zarad mjesta u fotelji vrijeđa sve zivo.
Bitno je da vi shvatate sve. Niko ih ne voli a pobjeđuju 25 godina. Nazovi opozicija u hiljadu partija, smiješno. Stranka za koju bi ja glasao još nije formirana, da jeste ovi srboslavi bi pravili SDA od papira.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
svejedno da glupan ima imalo mozga i samopostovanja ne bi ni u snu trebao pristat na onu sliku.znaci nema te sile da bi stavio onu majicu na sebe i napisao onakvu poruku. otisli bi i jaran i svi koji prijete bilo cim u tri picke materine.
Decko je ultradesnicar ili u slobodnom prevodu neonaci i jos je ponosan na to. Blago receno bolesno.
Taj fudbaler je kad je potpisao za neki klub u Hrvatskoj davao i izjave da ne želi igrati za bosansku već za hrvatsku reprezentaciju iako nema veze ni sa Hrvatskom ni sa kvalitetom za bilo koju reprezentaciju, kod njeg je to neki veći problem.
"Belmin Halilović ide u Hajduk i želi u hrvatsku reprezentaciju"
"Belmin Halilović ide u Hajduk i želi u hrvatsku reprezentaciju"

Zadnja izmjena: Drape, dana/u 15 jul 2020, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Taj slobodan prevod si ti sam dodao, na prvi dio sam svakako ponosan.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Jer su ekstremna desnica i nacizam dva oprecna pojma, da 

Pa dobro ti si vjerovatno antifasista, svi koji ne razmisljaju kao ti su fasisticka **** koja treba strijeljati. Tako da si sam sebi dao neko pravo da nazoves nekog nacistom, i naravno uvijek si ti upravu.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 15 jul 2020, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne zna se sta je gore, ultradesnicari ili likovi koji se svega osim ekstremne ljevice zgrazavaju a ustvari samo postuju istomisljenike
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zapravo ti sto bi streljali sve neistomisljenike imaju puno vise dodirnih tacaka sa tvojim svjetonazorima nego sa mojim- Problem tebe i takvih kao ti je sto svakog ko je politicki lijevo orijentisan vide kao srbocetnika, komunistu i sta sve vec ne, a u stvarnosti to naravno nema veze s mozgom. Sta je razlog tome sami Bog zna, razlozi su vjerovatno povezani sa mentalnim i deduktivnim barijerama. Jednako mi smeta i teski ljevicar i teski desnicar.
Ti si mi sam prisio nacizam. Moji Bosnjaci kroz historiju nisu sistematski etnicki cistili, ubijali ili silovali nikoga. A unistavao ih je svak', tako da oni moraju biti desno da bi opstali, ali desno sekularno, građanski. Pa ne bi imalo veze s mozgom da likovi direktno ne vrijeđaju čitavu naciju, izjednačavaju agresora i branioca, svako onaj ko se rado sjeća jugoslovenske okupacije mog naroda je moj neprijatelj. Slobodno vrijeđaj, to je pravi antifa dijalog bravo.Epidaurus je napisao/la: ↑15 jul 2020, 13:47Zapravo ti sto bi streljali sve neistomisljenike imaju puno vise dodirnih tacaka sa tvojim svjetonazorima nego sa mojim- Problem tebe i takvih kao ti je sto svakog ko je politicki lijevo orijentisan vide kao srbocetnika, komunistu i sta sve vec ne, a u stvarnosti to naravno nema veze s mozgom. Sta je razlog tome sami Bog zna, razlozi su vjerovatno povezani sa mentalnim i deduktivnim barijerama. Jednako mi smeta i teski ljevicar i teski desnicar.
kekBosniaBoston je napisao/la: ↑15 jul 2020, 13:36Ne zna se sta je gore, ultradesnicari ili likovi koji se svega osim ekstremne ljevice zgrazavaju a ustvari samo postuju istomisljenike
ovo kao onda kad ste militantne tastatura ateiste proglasili gorim od islamske države.
Važniji safe space od glave na ramenima

Nisam primijetio da je iko normalan izjednacavao branioca ABiH sa agresorom VRS i tzv. JNA no jako cesto primjecujem da se svi lijevo orijentisati prozivaju srbocetnicima, jugobalijama i slicnim nazivima primjerenim mentalno zaostalom 13ogodisnjaku. Postajete kao ustase u Hrvatskoj kojima se pricinjavaju komunisti na svakom koraku.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad vec na to aludiras ja nisam uopste religiozan, vjerujem da postoji Bog ali jedina moja konekcija sa vjerom je to sto jedem sa porodicom baklave za BajramBlejzer10 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 13:59kekBosniaBoston je napisao/la: ↑15 jul 2020, 13:36Ne zna se sta je gore, ultradesnicari ili likovi koji se svega osim ekstremne ljevice zgrazavaju a ustvari samo postuju istomisljenike
ovo kao onda kad ste militantne tastatura ateiste proglasili gorim od islamske države.
Važniji safe space od glave na ramenima![]()
#Punoljetstvo