Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

RollMan
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la RollMan » 15 jul 2020, 14:04

slika

Husika
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 15 jul 2020, 14:06

:opaopa:
Osim13 je napisao/la:
15 jul 2020, 10:33
Koliko je ruski jezik težak za naučiti?
не ? ?, я говорю это ? %
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 15 jul 2020, 14:06

Epidaurus je napisao/la:
15 jul 2020, 14:01
Nisam primijetio da je iko normalan izjednacavao branioca ABiH sa agresorom VRS i tzv. JNA no jako cesto primjecujem da se svi lijevo orijentisati prozivaju srbocetnicima, jugobalijama i slicnim nazivima primjerenim mentalno zaostalom 13ogodisnjaku. Postajete kao ustase u Hrvatskoj kojima se pricinjavaju komunisti na svakom koraku.
Jako je opasno mahati zastavom jugoslavije kao prije koji mjesec u Sa kada znamo da se pod tom zastavom izvrsila agresija na RBiH. To je prava bolest 13ogodisnjaka.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 15 jul 2020, 14:09

Nama će idući sukob sa Srbima dobro doći iz razloga jer će se imati opravdanje za čišćenje u unutrašnjim redovima
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 jul 2020, 14:09

Kakve veze ima zastava kad je to bila četnička vojska koja nije imala veze s Jugoslavijom? Ljudi se valjda sjećaju Titove Jugoslavije a ne Srbije i Crne Gore koju su tu zastavu koristili samo da bi lakše postigli vojne ciljeve.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 jul 2020, 14:10

Koliko smo mi glup narod. Tacno da ne mozes vjerovati nikom vise.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 15 jul 2020, 14:13

GracanicaAA je napisao/la:
15 jul 2020, 14:10
Koliko smo mi glup narod. Tacno da ne mozes vjerovati nikom vise.
Samo partijsko pionirska skola

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 15 jul 2020, 14:17

Imati vise od 15 godina i biti utripan da je tim preostalim cetnicima u JNA tokom agresije na Hrvatsku i BiH petokraka predstavljala ideoloski simbol, a ne klasicnu propagadnu o narodnoj vojsci za strane sile :rol:

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 15 jul 2020, 14:18

Al oni tupani iz sumadije po HRT dokumentarcima na yt o raspadu srboslavije hahahah kao komentari " vojska je kiksala , trebali su preuzeti vlast ne bi došlo do raspada zemlje" 🤣🤣 marksistička utopija
Bukvalno 8 miliona ljudi minimalno u tom momentu nije moglo smisliti tu drzavu , a ne zna se koliko ih je bilo pod oružjem ( zenge npr.)
Ko eto narod bi podrzao vojsku hahaha politicari naa zavadili hagag

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 15 jul 2020, 14:40

RollMan je napisao/la:
15 jul 2020, 14:18
Al oni tupani iz sumadije po HRT dokumentarcima na yt o raspadu srboslavije hahahah kao komentari " vojska je kiksala , trebali su preuzeti vlast ne bi došlo do raspada zemlje" 🤣🤣 marksistička utopija
Bukvalno 8 miliona ljudi minimalno u tom momentu nije moglo smisliti tu drzavu , a ne zna se koliko ih je bilo pod oružjem ( zenge npr.)
8 od 22 mil, znači cca 30%, a ovu državu cca 49%! :hmmmmm: :hmmmmm:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 15 jul 2020, 14:41

Rekao sam minimalno

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 15 jul 2020, 14:42

MMM je napisao/la:
15 jul 2020, 14:40
RollMan je napisao/la:
8 od 22 mil, znači cca 30%, a ovu državu cca 49%! :hmmmmm: :hmmmmm:
Vidiš koliko smo moćni. Njih 30% svrgnulo a nama haman 50% ne može ništa :beba:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 15 jul 2020, 14:55

Epidaurus je napisao/la:
Nisam primijetio da je iko normalan izjednacavao branioca ABiH sa agresorom VRS i tzv. JNA no jako cesto primjecujem da se svi lijevo orijentisati prozivaju srbocetnicima, jugobalijama i slicnim nazivima primjerenim mentalno zaostalom 13ogodisnjaku. Postajete kao ustase u Hrvatskoj kojima se pricinjavaju komunisti na svakom koraku.
I ti lijevo orijentisani nazivaju svakakvim imenima neistomisljenike.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 15 jul 2020, 15:01

RollMan je napisao/la:
Nije to glupa priča. Imali bi legitimitet. Zahvaljujte Bogu i Bogicu Bogicevicu. :bih:
tz tz tz tz tz tz

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 15 jul 2020, 15:23

slusalica je napisao/la:
15 jul 2020, 15:01
RollMan je napisao/la:
Nije to glupa priča. Imali bi legitimitet. Zahvaljujte Bogu i Bogicu Bogicevicu. :bih:
Od Bogicevica samo Jadranka priznajem.

PovratakKralja
Kontakt:

Post Postao/la PovratakKralja » 15 jul 2020, 15:23

VolimTz je napisao/la:
15 jul 2020, 13:56
Epidaurus je napisao/la:
15 jul 2020, 13:47
VolimTz je napisao/la:
15 jul 2020, 13:34

Pa dobro ti si vjerovatno antifasista, svi koji ne razmisljaju kao ti su fasisticka **** koja treba strijeljati. Tako da si sam sebi dao neko pravo da nazoves nekog nacistom, i naravno uvijek si ti upravu.
Zapravo ti sto bi streljali sve neistomisljenike imaju puno vise dodirnih tacaka sa tvojim svjetonazorima nego sa mojim- Problem tebe i takvih kao ti je sto svakog ko je politicki lijevo orijentisan vide kao srbocetnika, komunistu i sta sve vec ne, a u stvarnosti to naravno nema veze s mozgom. Sta je razlog tome sami Bog zna, razlozi su vjerovatno povezani sa mentalnim i deduktivnim barijerama. Jednako mi smeta i teski ljevicar i teski desnicar.
Ti si mi sam prisio nacizam. Moji Bosnjaci kroz historiju nisu sistematski etnicki cistili, ubijali ili silovali nikoga.
Nije istina.

Epidaurusa su silovali u sedmom osnovne.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 jul 2020, 15:27

VolimTz je napisao/la:
15 jul 2020, 14:06
Epidaurus je napisao/la:
Jako je opasno mahati zastavom jugoslavije kao prije koji mjesec u Sa kada znamo da se pod tom zastavom izvrsila agresija na RBiH. To je prava bolest 13ogodisnjaka.
Ta je zastava iskorištena u početku zbog naoružanja i opreme, znaš i sam da je nedugo zatim odbačena i u potpunosti zamjenjena trobojkom. Jugoslavija tad nije više ni postojala niti originalna ideja iste, u suštini je na neki način zloupotrebljena. Izjednačavati četničku ideologiju sa tom Jugoslavijom tad vala i ne ide.

Mislim, puca meni qrac za Jugoslavijom, štaviše drago mi je što je nema više ali se ovdje ne mogu složiti sa tobom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 15 jul 2020, 15:37

JNA iz 76. godine i JNA iz 92. godine nisu ista vojska. Ko god misli da je to isto nek preispita svoje tumačenje historije.
"We need to suffer. And we need to fight."

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 15 jul 2020, 15:40

A hajvana Bože dragi.

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 15 jul 2020, 16:09

Je li bio neko volonter na sff?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: MElloo i 9 gostiju.