Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Vjerovatno prelazi u tim koji će biti promovisani.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ja našu reprezentaciju trenutno ne mogu zamislit bez Crazy Moa.
Mora naći neki klub, makar u trećoj ligi.
Mora naći neki klub, makar u trećoj ligi.

Mozda napokon u Leeds kod Ludjaka.
I ranije se povezivao s njima ali nikad do dogovora nije doslo.
Ne bi bila losa ni opcija WBA i Slaven Bilic.
Ako ostane i PL to ce sigurno biti timovi tipa Watford ili ovi promovisani.
Najvaznije da bude standardan...Serija A bi vjerovatno bila bolja opcija, ali eto.
Vidjet cemo.
I ranije se povezivao s njima ali nikad do dogovora nije doslo.
Ne bi bila losa ni opcija WBA i Slaven Bilic.
Ako ostane i PL to ce sigurno biti timovi tipa Watford ili ovi promovisani.
Najvaznije da bude standardan...Serija A bi vjerovatno bila bolja opcija, ali eto.
Vidjet cemo.
To bi bila kruna Bešićeve karijere.
Kod brata po ludilu. Osvojili bi EPL.

Kod brata po ludilu. Osvojili bi EPL.
27 godina jbt. Mlad je Mume, a i bolje igra od kad se okrenuo vjeri.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
realno u engleskoj igraju i losiji igraci od njega, samo sto su to vecinom ovi s otoka pa kao takvi imaju prednost u odnosu na strance, jednostavno takva je kultura u mnogim klubovima..povrede koje su ga stalno izbacivale iz forme uticale su da je sad upitno gdje ce zavrsiti, daj boze da ostane u premiershipu i da pocne vise igrati nebitno za koji tim..
ima kvalitet sigurno, valjda se i u glavi smirio da ne pravi gluposti ko prije, samo mu fali srece s povredama da ga zaobidju
ima kvalitet sigurno, valjda se i u glavi smirio da ne pravi gluposti ko prije, samo mu fali srece s povredama da ga zaobidju
Ne traži on klub u kojem će igrati i u kojem će ga poštovati. Imao je to u Middlesbroughu pa je opet odbio da pristane na transfer u taj klub već pristao samo da opet ode na posudbu kod njih. On je sam sebe osudio na pozajmice od kluba do kluba, nekad u Premiershipu i nekad u Championshipu, gdje će ga iskoristiti na par mjeseci dok ne nađu trajno rješenje i opet vratiti Evertonu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 jul 2020, 10:15realno u engleskoj igraju i losiji igraci od njega, samo sto su to vecinom ovi s otoka pa kao takvi imaju prednost u odnosu na strance, jednostavno takva je kultura u mnogim klubovima..povrede koje su ga stalno izbacivale iz forme uticale su da je sad upitno gdje ce zavrsiti, daj boze da ostane u premiershipu i da pocne vise igrati nebitno za koji tim..
Greška Evertona je što misle da postoji način i pritisak na koji mogu dirnuti u Mumetovo dostojanstvo da sam kaže da želi da raskinu saradnju. Prebacivanje u B ekipu, treniranje sa juniorima, trčanje oko kruga i odvojen od ostatka ekipe, brava i rešetka na ulazu u trening centar, sve će to naš Mume izdurati do kraja.
Drape je napisao/la: ↑23 jul 2020, 10:01Greška Evertona je što misle da postoji način i pritisak na koji mogu dirnuti u Mumetovo dostojanstvo da sam kaže da želi da raskinu saradnju. Prebacivanje u B ekipu, treniranje sa juniorima, trčanje oko kruga i odvojen od ostatka ekipe, brava i rešetka na ulazu u trening centar, sve će to naš Mume izdurati do kraja.

Jel Meho još na školovanju? Moglo bi bit belaja...
Hoće li opet biti pozvan 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
Da ne igra za repku ne bi terena ni osjetio.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Zadnju utakmicu odigrao u januaru, kakav cirkus hebeni
Kako misliš da se ne bi složio, glupane? To je sada javno dostupna informacija i može se provjeriti da je tačno takoNe bih se složio da Bešić nije igrao mjesecima

bešić je dobar jedino da crveni karton dobije
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Savim zasluzen poziv. Minutaza u klubu je tu, a svakako nam treba neko miran i stalozen na sredini terena.
Samo naprijed Mume.
Samo naprijed Mume.
Trenutno korisnika/ca: 231983, bavariapivo, bhfanatic14, CAZIN, meecko i 23 gosta.