ahahahahahaha
,dobra

Kompleksaš pravi, upratio sam mu postoveLjoZee je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:18Opet ti...BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:16Pitanje za navijače željezničara, šta je sa Zecom, što ga nikako nema na prijateljskim? Šta će vam pored Lendrića još dva napadača, Juričić i Hajrić? Jel to Lemdara odlazi nakon evrope?
Stvarno ne znam sta tebe boli briga sto nama u prijateljskim ne igra neko ni sto ce nama tri napadaca. Stvarno ne znam kako tebe to dotice i treba da zanima.
Kazem minimum minimumafeniksptica je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:54Je l se zezas il stvarno ?? Za 7-8 ti igraju manje vise svi u boljim klubovima u BiH1921boy je napisao/la: ↑14 jul 2020, 23:53Ako je istina da je Beqiraj novi igrač FKS znači da naša liga napreduje (u smislu dovođenja igrača) čim klubovi mogu sebi priuštiti jednog Štilića,Sušića,Beqiraja
Vranješa,Zeca,Džafića,Ibaneza koji su za našu ligu stvarno klase a koji sigurno ne igraju ispod 7-8 milja minimum
Bas me cudiPantelija je napisao/la: ↑14 jul 2020, 20:13Pusti ga bolan eno zeko opet ozlijedjenKockoglavi je napisao/la: ↑14 jul 2020, 19:42Glup si jarane, sam sebi si postao dosadan sa glupim piskaranjem.![]()
Ali je ovo interesantno
svrakino1921 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 17:09Ali je ovo interesantno
Rentao ili ti izdavao poslovni prostor -godinama i tako se bogatio-za cifru od 2 500 maraka mjesecno
Interesantno da je npr.Celik-znaci cim mu je uzet stadion i poslovni prostori on je zavrsio u kantonalnoj ligi
30 godina je on rentao i sad je neki problem ispao
Ovo treba dobro ispitat
Ima ovdje svega
Paja nije smio sam ovo radit
Ili mu je prekipilo i nije mogao vise ili je pobudalio
U pravu si SefePlavac87 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 17:17svrakino1921 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 17:09Ali je ovo interesantno
Rentao ili ti izdavao poslovni prostor -godinama i tako se bogatio-za cifru od 2 500 maraka mjesecno
Interesantno da je npr.Celik-znaci cim mu je uzet stadion i poslovni prostori on je zavrsio u kantonalnoj ligi
30 godina je on rentao i sad je neki problem ispao
Ovo treba dobro ispitat
Ima ovdje svega
Paja nije smio sam ovo radit
Ili mu je prekipilo i nije mogao vise ili je pobudalio
Lopovi su to, hoće u razne malverzacije. Njima je nikakav problem lizat se sa negatorima genocida i za korona titulu syebat BiH fudbal plus obecati Vici pomoc da bude prvi. Bijednici kataloški, samo se sjeti Husrefa.
Tuzlaci su nas malo zajebali ali nema veze
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, riki46 i 22 gosta.