NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Haracic ce biti ubicaaa ove godine..lik samo u gol pucaa..hhhh
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Jel Iso kod njih?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Najveca varalica koja je bila u Bihacu. A prospa pricu da je orevaren...fujjjjj
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Da, cini mi se da je on sad u upravnom odboru Podgrmeca, tj bio je ne znam jel jos uvijek.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Ima Podgrmeč solidnih igrača.
Bili su favoriti u drugom dijelu prošle sezone za ulaza. Korona ih zafrkala.
Bili su favoriti u drugom dijelu prošle sezone za ulaza. Korona ih zafrkala.
Ne znam to za naninog da je bio u Podgrmecu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Cudi me kako Međedovic kod njih nije nekakav dobar iskorak uradio, momak je bio talent. Poceli su dobro raditi, predsjednik redovno izvjestava o planovima, donacijama, svakom koraku koji odradi.
Ja sam i dalje ubjedjen da ce Fajic do 20og najkasnije stici kod nas i da ce se postici nekakav kompromis da budu svi zadovoljni. Po meni trebaju jos 2 krila, zamjena za Brekovcane
Besagic je top igrac, mislim da sam cak dosta puta pisao o njemu nakon utakmice protiv Metalaca.
Ja sam i dalje ubjedjen da ce Fajic do 20og najkasnije stici kod nas i da ce se postici nekakav kompromis da budu svi zadovoljni. Po meni trebaju jos 2 krila, zamjena za Brekovcane
Besagic je top igrac, mislim da sam cak dosta puta pisao o njemu nakon utakmice protiv Metalaca.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Mislim da imamo jaku ekipu. Sad kako ce se oni svi uklopiti kakva ce atmosfera biti. Sjecam se sezone kad smo se borili sa Slobodom tad su igraci isli piti po diskotekama hodali radili sta hoce i to pola nasih igraca biscana nadam se da ovaj put ima neko ko.prati sve to i da imaju kazne u slucaju toga. Samo znam da ce se igrati boriti jer Hamdo je tu autoritet i zbog toga bi to trebalo ici kako treba. Ja jeeva cekam da pocne da krenemo u te pobjedw
1.kolo Jedinstvo-GOSK
Odlicna stvar za nas, prva dva tri kola svako svakog moze uzeti. Bice to dobra tekma, derbi. Nadati se da tri boda ostaju. Samo da se momci pripreme fiziciki i psihicki.
Sto se tice Fajica, veoma moguce da dolazi. Propale su mu neke stvari sto je dogovorio i ostali smo mu mi kao zadnji izbor. Ima on u sebi jos godinu dvije fudbala kakvog nama treba za borbu.
Odlicna stvar za nas, prva dva tri kola svako svakog moze uzeti. Bice to dobra tekma, derbi. Nadati se da tri boda ostaju. Samo da se momci pripreme fiziciki i psihicki.
Sto se tice Fajica, veoma moguce da dolazi. Propale su mu neke stvari sto je dogovorio i ostali smo mu mi kao zadnji izbor. Ima on u sebi jos godinu dvije fudbala kakvog nama treba za borbu.
Volim samo Jedinstvo Bihać
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Prve 2 kuci gosk,zvijezda hmmmm
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Bihacit1937 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 13:08Prve 2 kuci gosk,zvijezda hmmmm
Dobiti aBd. Ove dvije glavnog favorita i uvijek jaku Zvijezdu i istaknuti kandidaturu za PL stvarno bi bilo super kao kad smo krenuli onu sezonu sa Velezom publika se odmah bila vratila na stadion
-
Bihacit1937
- Kontakt:
dacco je napisao/la: ↑15 jul 2020, 13:12Goska nismo pobjedili u Bihacu ne pamtim. Sad je prilika da se pokazemo a sa zvijezdom nece biti problemaBihacit1937 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 13:08Prve 2 kuci gosk,zvijezda hmmmm
Dobiti aBd. Ove dvije glavnog favorita i uvijek jaku Zvijezdu i istaknuti kandidaturu za PL stvarno bi bilo super kao kad smo krenuli onu sezonu sa Velezom publika se odmah bila vratila na stadion
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
a jest nas zrijeb pomilovao
treba dobiti i GOSK i neugodnu Zvijezdu bice onda lakse igrati ocekujemo samo da nam Fajic sarne zamjena neka za Anija mozda lijevi bek i realno u igri smo
treba dobiti i GOSK i neugodnu Zvijezdu bice onda lakse igrati ocekujemo samo da nam Fajic sarne zamjena neka za Anija mozda lijevi bek i realno u igri smo
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
jedan onako offtopic sta mislite o dolasku Bequiraja u Sarajevo PL je bas napredovala treba nam puno ako udemo
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
nebeskasila
- Kontakt:
Mi prvu utakmicu kad gos smo.poceli sezonu kod kuce nikad je nismo.pobijedili. mozda bi bolje bilo da je to bio neki laksi protivnik jer nismo uigrani. Nisu ni oni ali imaju istu ekipu duze vremena tako da mislim da oni imaju malo vecu sansu. Ali nadati se da cemo dobiti te prve 2 i krenuti onda.lagano. poslozice se to sve kako treba
Znaci nema jos nikakvog pomaka u Jedinstvu a izgleda nece ga ni biti jos.Zasto?Zato sto smo jos ograniceni onim mentalitetom koji je i doveo klub na ovako niske grane.Vidim kod vecine je glavni cilj da se nekako uvaljamo u Premier ligu,ako Bude srece i poklopi nam se 115 stvari.Sto cemo ispasti najvjerovatnije ekspresno natrag nema veze,vazno da stavimo u kalendar da smo sezonu 2021/22 igrali u najvisem rangu.I onda opet cekanje desetak godina da se vratimo natrag,naravno ko dozivi to.
Umjesto toga nista o tome da se:
1.konacni napravi respektabilan omladinski pogon koji ce nam donositi igrace za prvi tim,da ne moramo kupovati neke sumnjive kvalitete.Da imamo igrace koji srcem igraju za klub,a to su uvijek igraci koji su i ponikli u klubu.
2.sredjivanje glavnog/pomocnog terena,tribina,klupskih prostorija.Ovo sada sto imamo je ruglo.
3.vracanje publike na stadion,cime citava prica dobija vjetar u ledja.Konacno bi se pocelo desavati nesto u Bihacu,pojma nemate koliko to ljudima nedostaje.
4.sredivanje financija,kompletno.Prve 3 tacke neminovno vode do cetvrte,pod uslovom da rade cestiti i posteni ljudi u i oko kluba.
Eto sredite to sve,ja cu cekati jos 10 godina na premijer ligu.Jer tek onda necemo tamo plesati samo jedno ljeto.
1.konacni napravi respektabilan omladinski pogon koji ce nam donositi igrace za prvi tim,da ne moramo kupovati neke sumnjive kvalitete.Da imamo igrace koji srcem igraju za klub,a to su uvijek igraci koji su i ponikli u klubu.
2.sredjivanje glavnog/pomocnog terena,tribina,klupskih prostorija.Ovo sada sto imamo je ruglo.
3.vracanje publike na stadion,cime citava prica dobija vjetar u ledja.Konacno bi se pocelo desavati nesto u Bihacu,pojma nemate koliko to ljudima nedostaje.
4.sredivanje financija,kompletno.Prve 3 tacke neminovno vode do cetvrte,pod uslovom da rade cestiti i posteni ljudi u i oko kluba.
Eto sredite to sve,ja cu cekati jos 10 godina na premijer ligu.Jer tek onda necemo tamo plesati samo jedno ljeto.
Dan tmuran ja mahmuran
Gledam slike s današnjeg treninga. Više gledalaca na treningz nego na većini utakmica drugih klubova.
Krizni štab će morati donijeti odluku o zabrani prisustva gledalaca treninzima
Krizni štab će morati donijeti odluku o zabrani prisustva gledalaca treninzima
Mislim da je ova uprava djelomicno pocela ispunjavati uslove koje si nabrojao a sa kojim se apsolutno slazem.Zagor121 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 17:58Znaci nema jos nikakvog pomaka u Jedinstvu a izgleda nece ga ni biti jos.Zasto?Zato sto smo jos ograniceni onim mentalitetom koji je i doveo klub na ovako niske grane.Vidim kod vecine je glavni cilj da se nekako uvaljamo u Premier ligu,ako Bude srece i poklopi nam se 115 stvari.Sto cemo ispasti najvjerovatnije ekspresno natrag nema veze,vazno da stavimo u kalendar da smo sezonu 2021/22 igrali u najvisem rangu.I onda opet cekanje desetak godina da se vratimo natrag,naravno ko dozivi to.
Medjutim sporski teren je nesto drugo ako se ukaze prilika ako se slozi fina ekipa sto da ne napasti PL.
Ono sto bi ja dodao tvojim prijedlozina Jedinstvo B gdje bih igrao Jedinstvov podmladak juniori evo recimo Borac Izačic Omladinac Pokoj i sl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.