FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vracaj Guzu sve mu je oprosteno ! 

Zadnja izmjena: belosevic28, dana/u 15 jul 2020, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Said tata mata ove igre, klasa se vidi bez obzira na sve, šteta što se zezao cijelu karijeru
Naivna igra, ko god bude igro na brze kontre, donji smo
Spori bekovi i stoperi, nemamo klasicnog destruktivca nego presporog milicevica u sredini....covjek manje a svakako su 3 na 5 slobodinih veznjaka...
Spori bekovi i stoperi, nemamo klasicnog destruktivca nego presporog milicevica u sredini....covjek manje a svakako su 3 na 5 slobodinih veznjaka...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Miličević nikako kao DMF
-
- Kontakt:
Hadžić u ovoj izjavi, nije ni spomenuo Bečiraja.
Samo je jedan TATAr !

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- hordasDoboj
- Kontakt:
Odmah dogovoriti i prijateljsku protiv Radnika i uvježbavat igru protiv bunkera. Fali Rahman da se pogura u sredini, Zinedin ipak nema tu konstituciju.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Fali susic, ovaj vezni bez ideje
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Dva defanzivna vezna na bunker, nema smisla.
I jedna mana, znam da je ruzno trazit mane na prvi prenos al za ubuduce. uvest nekako replay, usporeni snimak
I jedna mana, znam da je ruzno trazit mane na prvi prenos al za ubuduce. uvest nekako replay, usporeni snimak
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dok drugi deru po 3-4 razlike na pripremama nas mrtva Sloboda ubi, fuj yebem ti igru, m'rš svi iz kluba, bagro nesposobna!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja tromijeg i sporijeg, a igraca sa ovoliko golova nisam vidio od tatara
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Otkud reno sad reklama?
- feniksptica
- Kontakt:
Vinko ima jos jednu sansu, zivot mu je dao i drugo poluvrijeme i onda finito.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Evo Bećiraja sa ovim avionom...
Ako ima ponovljena snimka, onda nema tonafeniksptica je napisao/la: ↑15 jul 2020, 18:17I jedna mana, znam da je ruzno trazit mane na prvi prenos al za ubuduce. uvest nekako replay, usporeni snimak

Kakav je ovo stream ba, daj ovaj sto vodimo 3:0
Stream je super, svaka cast, kvalitet, komentator, sve pohvale!!!

Stream je super, svaka cast, kvalitet, komentator, sve pohvale!!!
U novi boj ...
Rahmanovic ljudi, Zizu budućnost Rahmanovic sadašnjost !
12. igrač kluba iz Titove 38b
Joj ja zaboravio da je Milanovic dao go za nas 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, rimljanin90 i 34 gosta.