FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da li su imali trening danas prije tekme ? Kombinovani tim. Ne kontam cemu zabrinutost ?
Titule ce vas demantovati , aBd . Jaci nego IKAD .
Titule ce vas demantovati , aBd . Jaci nego IKAD .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Iskreno morat ce se dovesti jos zadnji vezni koji lopte jos zna igrati,ako misle da ce Tino sam sve utakmice iznjeti bez pauza zajeb.ali su se.A nama je patnja ako ga nebude.Sto neko rece Gavric bi danas legao kao budala.Apsolutno besmismelo gurati Milicevica koji moze podvaliti samo dugu loptu a nikako prenjeti istu.
Opet isti problemi kad nemas kreativnog veznog da prenese loptu,10 stvari gubis time.Gubis stopere koji iznose loptu pa dodju do centra pa kasnije ako se sta pogrijesi ostaju na vjetormetini,gubis Ahmetovica koji se opet mora vracati do centra,kojeg u tom slucaju nemas gdje treba da bude.
Gledano za Zinedina i Amara ima tu jedna velika razlika pogotovo na nacin na koji mi igramo sa dosta ubacivanja,Amar kada igra cesto bude kao drugi spic i na svaki centarsut on je unutra i protivnicima je punp teze braniti njega i Ahmeta .Nego ovako kada Zinedin igra na tim centarsutevima se apsolutno oba stopera mogu koncentrisati na Ahmetovica.Bas da ga odsjeku od igre.Mislim da ako ce Zizu igrati da cemo mi morati malo i sam sistem igre korigovati.Da ce to puno vise kroz sredinu morati.
Ovako kako je Sloboda danas igrala ce ti 80% ekipa igrati i ti bez ljudi u vezi koji ce pasom to izbaciti sve nemas sta traziti.Generalno mi puno lakse igramo na kontre ,ta ovo ce se morari rijesenje traziti jel ova danasnja nasa tekma je preslikana iz ranijih takmicarski kada smo imali ove iste boljke.
I
Za prenos iskreno nemogu da iskazem dovoljno pohvale koje zasluzuju i treba da dobiju,bravo za sve zaduzene za realizaciju istog,ovo je brutalno
Opet isti problemi kad nemas kreativnog veznog da prenese loptu,10 stvari gubis time.Gubis stopere koji iznose loptu pa dodju do centra pa kasnije ako se sta pogrijesi ostaju na vjetormetini,gubis Ahmetovica koji se opet mora vracati do centra,kojeg u tom slucaju nemas gdje treba da bude.
Gledano za Zinedina i Amara ima tu jedna velika razlika pogotovo na nacin na koji mi igramo sa dosta ubacivanja,Amar kada igra cesto bude kao drugi spic i na svaki centarsut on je unutra i protivnicima je punp teze braniti njega i Ahmeta .Nego ovako kada Zinedin igra na tim centarsutevima se apsolutno oba stopera mogu koncentrisati na Ahmetovica.Bas da ga odsjeku od igre.Mislim da ako ce Zizu igrati da cemo mi morati malo i sam sistem igre korigovati.Da ce to puno vise kroz sredinu morati.
Ovako kako je Sloboda danas igrala ce ti 80% ekipa igrati i ti bez ljudi u vezi koji ce pasom to izbaciti sve nemas sta traziti.Generalno mi puno lakse igramo na kontre ,ta ovo ce se morari rijesenje traziti jel ova danasnja nasa tekma je preslikana iz ranijih takmicarski kada smo imali ove iste boljke.
I
Za prenos iskreno nemogu da iskazem dovoljno pohvale koje zasluzuju i treba da dobiju,bravo za sve zaduzene za realizaciju istog,ovo je brutalno

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 15 jul 2020, 19:37, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑15 jul 2020, 19:32Vinko spomenu da nedostaje Sušić ocekuje njegov povratak,o Rahmanu ni rijec.
Bojim se da je bivsi najjaci igrac FKS. Nikakva insajderska, samo onako.
Vinko svjesno i planski tjera Rahmanovica kako bi uhljebio Zinedina 

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Iskreno ovdje danas ništa nije vrijedno komentara osim pohvale za stream. Gubilo se i od drugoligasa na pripremama, ne treba ovo uzimati zdravo za gotovo.
Ali nećemo se lagati da nema zabrinutosti. Jer igra je bila sve samo ne dinamicna. Niko da krene da povuče loptu.
To nam je falilo. Pa kreni sa njom pretrci deset metara da se taj bunker malo poremeti. A ne primi- dodaj, primi -dodaj. Pa nije šah. Probit ces ga tako al u žutom.
Ali nećemo se lagati da nema zabrinutosti. Jer igra je bila sve samo ne dinamicna. Niko da krene da povuče loptu.
To nam je falilo. Pa kreni sa njom pretrci deset metara da se taj bunker malo poremeti. A ne primi- dodaj, primi -dodaj. Pa nije šah. Probit ces ga tako al u žutom.
Ma dobro realno je da ako ko moze praviti pometnju u ekipi, to je Rahmanovic.
Nas je najbolji igrac i mozda ga se i treba prodati sada koliko god je to tesko za klub jer se gubi prevaga u dosta meceva. Zaista je bio sjajan i sigurno je obiljezio ovaj zaista lijepi period za nas. Bitno je da je pod ugovorom i ne moze dzabe otici.
Nas je najbolji igrac i mozda ga se i treba prodati sada koliko god je to tesko za klub jer se gubi prevaga u dosta meceva. Zaista je bio sjajan i sigurno je obiljezio ovaj zaista lijepi period za nas. Bitno je da je pod ugovorom i ne moze dzabe otici.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Polako ljudi..
Ovoj ekipi fali Susic, koji bi protok popravio za 100% u odnosu na Milicevica
Ovoj ekipi fali Susic, koji bi protok popravio za 100% u odnosu na Milicevica
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ljudi ba, prijateljska tekma
opusteno

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kakav je status milanovica,tek kad je dosao imao je odlicnih partija.. Zna li se ista za njega
OK je ovo sve, samo igru nisam nikako skonto.... Gdje, sta, kako
Ovo je pripremna dugo se nije igralo ali u ekipi gdje igralo 13 igraca i gdje dusan najbolji igrac bio i to u svim segmentima
Brzina svjezina jacina cak i tehnicka igra.
Igraci su cekali da lopta dode do protivnickig igraca i tek nakon toga se pokrecu. Izgledali su tromi (razumijem pripreme nego teske itd))
Amar je mnogo bolji od zidana u svim segmentima i nebiga produzio ako ima sanse da se to sa Rahmanovicem izgladi.
Dragomi je za pidru
Brzina svjezina jacina cak i tehnicka igra.
Igraci su cekali da lopta dode do protivnickig igraca i tek nakon toga se pokrecu. Izgledali su tromi (razumijem pripreme nego teske itd))
Amar je mnogo bolji od zidana u svim segmentima i nebiga produzio ako ima sanse da se to sa Rahmanovicem izgladi.
Dragomi je za pidru
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne shvata to raja..ljudi bi najradije da sve pobjedjujemo i misle da je med i mlijeko, pa se zahebemo
Nije jos niko ni dosao..Kad dodje spic i zadnji vezni puno ce to bolje biti, a svakako da ako izleti dobar RB da cemo zaganjati

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ispast cemo
Ove godine cilj opstanak
, a sljedece Evropa Liga . 

Ove godine cilj opstanak

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Šta ba opušteno, tresem se ko jermenija kolko se nerviram kad god igramo. I ti GiS ne sery sa tim "kad bude" i ti me nerviras. 

Ma kakva p. materina i fatos i hadzic, nista od njih ili od kakvih kapitalaca izgleda...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nama Sloboda nikad nije ležala kao ekipa, oni nikad na Kosovu nisu igrali, samo bunker izbij loptu pa gore šta uradiš.
Daj bože da Rahmana prodamo nekom, frajer sa glavom nije dobar. Sreća njegova pa igra u premijer ligi pa mu ovako ponašanje prolazi. Pa vidjeli ste Vranješa U Evropi mangupi ne prolaze, zbog tetovaža Andrelecht ga suspendova.
Nek Rahman ode u Poljsku ili neku drugu ligu, par grubi startova,prica sa sudijama, noga mu je automatski.
Nigdje mu nije bolje nego ovde, i ako se proda vrlo brzo ga očekujem da se vrati u Tuzla Sity.
Daj bože da Rahmana prodamo nekom, frajer sa glavom nije dobar. Sreća njegova pa igra u premijer ligi pa mu ovako ponašanje prolazi. Pa vidjeli ste Vranješa U Evropi mangupi ne prolaze, zbog tetovaža Andrelecht ga suspendova.
Nek Rahman ode u Poljsku ili neku drugu ligu, par grubi startova,prica sa sudijama, noga mu je automatski.
Nigdje mu nije bolje nego ovde, i ako se proda vrlo brzo ga očekujem da se vrati u Tuzla Sity.
Valjda je cilj da se nesto uigra? Danas tanko, bez prave akcije 90 min, bunarenje stalno. Jesu i noge teske, ali bi se nesto trebalo vidjeti. Svaka tekma pokaze nesto pa tako i ova. Drago mi je zbog pidre, a zinedin mora jos pure pojest da rahmanatora izbaci iz ekipe (ako vec nije sta dogovorio vani).
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Kudan su ovi naši gonili, goran ili dolan, ljevlje ili dešnje.... Ništa ja ne skontah
Ma nek se nasi dogovore sa Rahmanom kako znaju i umiju, fali on nama i to bas
A ekipa u kojoj u prvih 11 igraju Hodzic i dupovac nema sta trazit u evropi
Ovo danas je kazastrofa, al bolje u pripremoj odigrat ovako nego u zvanicnoj
A ekipa u kojoj u prvih 11 igraju Hodzic i dupovac nema sta trazit u evropi
Ovo danas je kazastrofa, al bolje u pripremoj odigrat ovako nego u zvanicnoj
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ko ce igrati stopera za vikend ako cemo drugih 11 koristiti .Besic i ko jos?
------------------------Dzafic-------------
----Sabanovic--- Besic---?----Salcin-----
-------------Susic?------Djokanovic-------
----Cruz---------Velkoski(Rahmanovic?)-----Milanovic---
--------------- Handzic?----------
Ovi upitnici su jel nije sigurno da ce se oporaviti do vikenda.
------------------------Dzafic-------------
----Sabanovic--- Besic---?----Salcin-----
-------------Susic?------Djokanovic-------
----Cruz---------Velkoski(Rahmanovic?)-----Milanovic---
--------------- Handzic?----------
Ovi upitnici su jel nije sigurno da ce se oporaviti do vikenda.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, adoado, Amco46, bhfanatic14, Bordo10, Combattente87, Cwirek, Direktorcic, edinedin, Faraon iz Visokog, Hajdeee, James1987, johntravolta123, kanarinac, keli, kogmagie46, kosevodom, mnon46, N3R3D, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, plisek, ristagrad, samoFKS, tenpenny, UltraSa46 i 229 gostiju.