FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 jul 2020, 19:59

Inijesta je napisao/la:
15 jul 2020, 19:55
Ma nek se nasi dogovore sa Rahmanom kako znaju i umiju, fali on nama i to bas
A ekipa u kojoj u prvih 11 igraju Hodzic i dupovac nema sta trazit u evropi
Ovo danas je kazastrofa, al bolje u pripremoj odigrat ovako nego u zvanicnoj
Dupovac krpi dok se Susic ne oporavi, da bi se mogao Milicevic vratiti na stopera
A za Hodzica se slazemo svi :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 jul 2020, 20:01

Zinedin se od kako je došao hvali, diže, sve u superlativu.
Pomno sam ga pratio sve utakmice od kako je došao, mene nije fascinirao ni sekunde, ni u jednoj tekmi.
Trom, spor, fizički nespreman.

Stoji da je školovan igrač, tehničar, dobar izvođač prekida ima dobre ideje i rješenja ali tijelo haman ne može to pratiti. Da je Rahmanu njegov mozak, bio u ligi petice.

Ja ga ne bih vezao na tri godine, ali bolje znaju oni što ga gledaju svaki dan, bez dileme. Po meni, daleko, daleko je on od Rahmanovića, čak bi i Salčina i Velkoskog prije stavio na ofanzivnog veznog.
Nejasne su mi riječi hvale za njega za ono što je do sada pokazao, a nije pokazao ništa, po meni.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 15 jul 2020, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 15 jul 2020, 20:03

Djelovali su mi kao da igraju sa nekih 30% snage. Bunker je i dalje problem, jbt dodjes na prijateljsku i opalis bunker, Gorazde se nije vako branilo. Al dobro je ovo, nek se vidi sta nam fali. Treba nam neko ko ce oprobati i sut iz daljine.
U novi boj ...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jul 2020, 20:04

MortemHz je napisao/la:
15 jul 2020, 17:57
slikaupload and share your photos

Da ga tebi proslijedim ima neke igrace iz Gane na lageru :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 15 jul 2020, 20:07

Ko malo bolje pogleda ovaj sastav Slobode (mix svega,od kadeta,juniora,igraca sa pozajmica) biće mu jasnije koja je ovo katastrofa od formacije do igre 15 dana prije početka prvenstva.Rahmanović je kolateralna šteta a pokazaće se ne i jedina.
Ne može se nešta dramatično popraviti u igri ,manje više 80% utakmica u prvenstvu će biti ovako a onih 20% i Evropa će pokazati koliko je ovo loše.Defanzivna tranzicija ne postoji a kad dođu jači protivnici vidjet će se sva nemoć ove prespore vezne linije.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 jul 2020, 20:09

Yebote kakva promjena raspolozenja i rasudjivanja.
Juce se spomenu produzenje Zinedina, svi u ludilu i euforiji:Sjajna Uprava. 20 sati kasnije nije za prvih 18.
Dobijali Partizana, pa Evrope nismo dohvatili.
Nismo nadigrali i dobili Slobodu, ali cemo GRUPE EVROPSKOG TAKMICENJA DOSTICI, INSALLAH .
Zapamtite post Pitari.
Ovo je svojstveno svim navijacima svijeta, zato Vam je sve oprosteno . :tokralju:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 15 jul 2020, 20:10

A šta se desilo sa Rahmanovićem, znam da je prije par dana bila priča da se zakačio sa Hodžićem.
Nije valjda da ni danas nije igrao zbog tog ?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2020, 20:11

Samo Husref moze Sarajevo voditi!
Bahati, bahati Željkan!
1946

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 jul 2020, 20:13

Inijesta je napisao/la:
Oprt ti brate s svojim dramljenjem bez razloga. Šta vam je pripremna tekma, odmah smak svijeta. Na osnovu jedne tekme ocijeniste i Zinedina, pa kuknjava za Rahmanom, pa da je sad tu i Gavrić a do neki dan pisali kako je trom i nikakav, pa nema ideje itd. Kako vas se da nakon jedne od pripremnih tekmi sklapati analize i zadavati se.. Kakav Dupovac, on će biti back up kao i dosad.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 jul 2020, 20:15

michplatini je napisao/la:
15 jul 2020, 20:07
Ko malo bolje pogleda ovaj sastav Slobode (mix svega,od kadeta,juniora,igraca sa pozajmica) biće mu jasnije koja je ovo katastrofa od formacije do igre 15 dana prije početka prvenstva.Rahmanović je kolateralna šteta a pokazaće se ne i jedina.
Ne može se nešta dramatično popraviti u igri ,manje više 80% utakmica u prvenstvu će biti ovako a onih 20% i Evropa će pokazati koliko je ovo loše.Defanzivna tranzicija ne postoji a kad dođu jači protivnici vidjet će se sva nemoć ove prespore vezne linije.
Izvini koja je to vezna linija brza od nase u ligi? Salcin,Mustafic posebno ovaj drugi su odlicni,mladi igraci imas tu jos Djokanovica,Susica,Oremusa bice sve to dobro ako Bog da dok krene borba za bodove

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 jul 2020, 20:15

Koji smo na tabeli posle ''kiksa''
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 jul 2020, 20:17

Kova bez posla nije kriv za go

Serba nazor prolazna ocjena (-2)
Dupovac go sto je dao isto (1+)
Jukic svih 90 minuta nije ocjenjen ili (0)
Tatar (+1)
Hodzic (3)
Zidan bez ocjene (0)
Milicevic (0)
Ahmetovic (1)
Pidro (-2)
Oremus (1)

Krste brazilac za 5 minuta pokazali vise od zidana i oremusa za 84

Umor razumije, sloboda se sprema za prvih 7 utakmica mi za 24 igrali mi sve sa istim igracim, al protiv ekipe koja ce se grcevito borit za 10 mjesto da nisi ustanju napravit jednu akciju gdje napravis 3-4 dupla pasa i bar napravis sansu protiv ovajkve ekipe i vec (3 utakmice odigrali nije prva) je greota.

Ja bi da sam na Vinkovim mjestu kandziju i zajmio ispredsebe ko ovce pravac bjelasnica mjesto proskok gdje bio velki okrsaj u ratu nase vojske i natjero da sve rovove odkopaju za kaznu i ako se ovo ponovi protiv goska ponovo isto al ovaj put da to zatrpaju..

Takode Vinko treba isprintat recenucu i zalijepit im u sobu svaku

“**** ekipu gdje dusan hodzic najbolji igrac na utakmicu”

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 jul 2020, 20:20

AlfredNobel je napisao/la:
15 jul 2020, 20:13
Inijesta je napisao/la:
Oprt ti brate s svojim dramljenjem bez razloga. Šta vam je pripremna tekma, odmah smak svijeta. Na osnovu jedne tekme ocijeniste i Zinedina, pa kuknjava za Rahmanom, pa da je sad tu i Gavrić a do neki dan pisali kako je trom i nikakav, pa nema ideje itd. Kako vas se da nakon jedne od pripremnih tekmi sklapati analize i zadavati se.. Kakav Dupovac, on će biti back up kao i dosad.
Burazeru nije loše razmjeniti mišljenje, pa i kritikovati I pohvaliti ako ima potrebe.
Petnaest dana je do početka prvenstva, igraš sa kandidatom za ispadanje a za 90 minuta jedne 100 % šanse nemaš. Da stvar bude gora mi nismo mijenjali u Slobodi jesu u drugom igrale rezerve.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 jul 2020, 20:22

Ova ekipa ce biti nadogradjena sa minimalno 2 igraca. To nam je i Hadzic najavio danas. Oremus ce puno bolje igrati kad bude imao iza sebe jednog jakog DMFa. Mene je fascinirao koliki radius kretanja ima taj momak. Po meni u ligi je dovoljno Tino, Oremus, Zinedin - Djokanovic, Salcin, Mistafic. Naravno pod pretpostavkom da ide Rahman.

Bit ce ovo aBd dobro, meni drago sto su pojedini izvirili iz misijih rupa nakon 6 mjeseci :opaopa:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 15 jul 2020, 20:24

Ne treba sada bas pretjerivati u kritici jer je pripremna utakmica.
Ali svakako da treba reci da sa ovim ne mozemo biti zadovoljni.
Ono sto je dobro jeste da se isprobala jedna ovakva varijanta kada fali par igraca jer je realno za ocekivati da ce se to desiti kroz sezonu.

Prenos odlican. Pored pogodnosti u fan shopu jos jedan dodatni razlog za uclanjenje.
Mislim da se obavezno u ponudi mora pojaviti majica sa logom bordo tv da i strimasi imaju adekvatnu opremu za utakmicu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 jul 2020, 20:25

zagor1987 je napisao/la:
15 jul 2020, 20:15
michplatini je napisao/la:
15 jul 2020, 20:07
Izvini koja je to vezna linija brza od nase u ligi? Salcin,Mustafic posebno ovaj drugi su odlicni,mladi igraci imas tu jos Djokanovica,Susica,Oremusa bice sve to dobro ako Bog da dok krene borba za bodove

Konacno normalan komentar. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 15 jul 2020, 20:27

AlfredNobel je napisao/la:
15 jul 2020, 20:13
Inijesta je napisao/la:
Ma brate razumijem i ja da je prijateljska tekma, al nemoguce yebenog pasa da ne mogu razmjenit, logicno da ce me iznervirat
Al bolje sad kukat i dramit nego kad pocne prvenstvo, ja svakako vjerujem da ce Vinko poslozit to kako treba a Hadzija je doktor zanata, ne sumnjam u 2-3 kvalitetna igraca
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 15 jul 2020, 20:31

Revanš protiv slobode u nedelju. Vidjet će oni :kafa:

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 15 jul 2020, 20:31

Ne bih ja dramio nakon prijateljske. Bunker, nisi ga probio ok, naucit nesto iz ovoga. Nije ni zalaganje bilo u modu moramo dobiti, gubimo bodove. Nek se oni spreme za ligu, i nek probaju protiv goska jos sta mogu probati, rezultat je u drugom planu.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 15 jul 2020, 20:40

Ima li šta za Fatosa, ja se nadao danas potpisu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Kyle88, mnon46, PapakIzSa, SamoDaKazeem i 67 gostiju.