FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I Rahmana i Tatara bih prodao ali poslije Evrope, ugovori do 2021. sumnjam da ce produzivati.
Neko napisa kao nece niko Amara ovakvog, njegova hinjavost i srčanost nam je više donijela nego što nam je uzela posebno u ovoj našoj ligi + postao je reprezentativac, ja očekujem transfer od 400-500k eura.
Zidan će biti odlična zamjena dok se malo i on navikne a i mi na njega tj malo promijenimo stil igre. Posebno što je i Salčin sličan tj nema Rahmanovićevu visinu i konstituciju.
Malo dosadna prijateljska, al treba i više ovakvih jer nama prvo ide liga gdje će više ekipa se zatvoriti protiv nas, nayebali su oni koji se otvore protiv nas.
Neko napisa kao nece niko Amara ovakvog, njegova hinjavost i srčanost nam je više donijela nego što nam je uzela posebno u ovoj našoj ligi + postao je reprezentativac, ja očekujem transfer od 400-500k eura.
Zidan će biti odlična zamjena dok se malo i on navikne a i mi na njega tj malo promijenimo stil igre. Posebno što je i Salčin sličan tj nema Rahmanovićevu visinu i konstituciju.
Malo dosadna prijateljska, al treba i više ovakvih jer nama prvo ide liga gdje će više ekipa se zatvoriti protiv nas, nayebali su oni koji se otvore protiv nas.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja i kakve veze ima? Da je bitna tekma, ovu Slobodu bi glat uzeli, jer ima ona važna stvar - MOTIV. Ali, eto..amypitar je napisao/la: ↑15 jul 2020, 20:20Burazeru nije loše razmjeniti mišljenje, pa i kritikovati I pohvaliti ako ima potrebe.AlfredNobel je napisao/la: ↑15 jul 2020, 20:13Oprt ti brate s svojim dramljenjem bez razloga. Šta vam je pripremna tekma, odmah smak svijeta. Na osnovu jedne tekme ocijeniste i Zinedina, pa kuknjava za Rahmanom, pa da je sad tu i Gavrić a do neki dan pisali kako je trom i nikakav, pa nema ideje itd. Kako vas se da nakon jedne od pripremnih tekmi sklapati analize i zadavati se.. Kakav Dupovac, on će biti back up kao i dosad.
Petnaest dana je do početka prvenstva, igraš sa kandidatom za ispadanje a za 90 minuta jedne 100 % šanse nemaš. Da stvar bude gora mi nismo mijenjali u Slobodi jesu u drugom igrale rezerve.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Sumnjam da se s njim pregovara i da pravi probleme. Ko sto gledam agent zajebaje pravo i trazi i sebe tu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Panto kaze da je 300 milja eura godisnje traziofeniksptica je napisao/la: ↑15 jul 2020, 20:53Sumnjam da se s njim pregovara i da pravi probleme. Ko sto gledam agent zajebaje pravo i trazi i sebe tu
Pa nisi Ronaldo yebote..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
To je 50k marki mjesecno. realno za takvog igraca da toliko trazi, sad imamo l il nemamo. Trebali smo znat da ce tako nesto trazit il ne ic u razgovore uopste
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nema portala, koji nije objavio, da Bečiraj dolazi, Sportsport ba mu je, čak i ženu jutros predstavio 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma obori se tofeniksptica je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:04To je 50k marki mjesecno. realno za takvog igraca da toliko trazi, sad imamo l il nemamo. Trebali smo znat da ce tako nesto trazit il ne ic u razgovore uopste
I oni idu na foru,nigdje ne mogu toliko dobiti, pa se onda cjenkas i spustas platu
Na kraju to spadne i po 15 milja..
feniksptica je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:04To je 50k marki mjesecno. realno za takvog igraca da toliko trazi, sad imamo l il nemamo. Trebali smo znat da ce tako nesto trazit il ne ic u razgovore uopste
E nasmija me gospodine al baš.
Čuj 50 k mjesečno pa toliko nema Kapic u Bundesligi.A tražili ga jaki klubovi posebno finansijski Budućnost I Dečići.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa dobro nek je i 40k, samo nek je redovna
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zapelo oko uslova, puno trazi Fatos. 'Dabogda' da se nadju. Volio bih ga u timu ali treba biti realan kad su finansije u pitanju.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Sada znamo i koliko je Fatos trazio. Samo me zanima, kako su novinarcici napisali, da ce danas potpisati ?
- SedrenikHz
- Kontakt:
Bgm izgleda da je gotov. Fm stranica objavila kao sluzbeno, eh sad oni jos nisu ni za jednog igraca pogrijesili, al eto jos se ni ne nadam
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
On realno vrijedi 25000 km mjesecno jer na tih 25k moras jos 25k porez stan hrana itd.
1 m km (plata plus godisnji namet 32 godine) ne vrijedi i radijebi to ulozio u akademiju nego u njega jer mi spica imamo plus imamo i rezervu u handzi plus sto krste je tu.. pa i ako ova 3ica zakazu opet cemo bit medzu 3 prve ekipe i onda dovest nazimu..
Kako tako da radi svade na treningu vinko istjera rahmanovica, to je normalno (tako reci svakodnevnica) pa cak i manja tuca je dozvoljena i desavase cak je i pozeljno saketanje da Rahmanovic zaostri svoje mma vjestine..
1 m km (plata plus godisnji namet 32 godine) ne vrijedi i radijebi to ulozio u akademiju nego u njega jer mi spica imamo plus imamo i rezervu u handzi plus sto krste je tu.. pa i ako ova 3ica zakazu opet cemo bit medzu 3 prve ekipe i onda dovest nazimu..
Kako tako da radi svade na treningu vinko istjera rahmanovica, to je normalno (tako reci svakodnevnica) pa cak i manja tuca je dozvoljena i desavase cak je i pozeljno saketanje da Rahmanovic zaostri svoje mma vjestine..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rekao sam da Pantelija to tvrdi, iskreno ni nisam pitao ljude koliko je trazioamypitar je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:12feniksptica je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:04To je 50k marki mjesecno. realno za takvog igraca da toliko trazi, sad imamo l il nemamo. Trebali smo znat da ce tako nesto trazit il ne ic u razgovore uopste
E nasmija me gospodine al baš.
Čuj 50 k mjesečno pa toliko nema Kapic u Bundesligi.A tražili ga jaki klubovi posebno finansijski Budućnost I Dečići.
Da sam trener, dok se igraci nebi poceli tuc smatrobi da ekipa nije dobra i da se igraci dovoljno ne bore za svoje mjesto u ekipi i da im nije stalo..
Samo to nebi dao da se desava kad je utakmica Zvanicna..
Samo to nebi dao da se desava kad je utakmica Zvanicna..
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Haksss, HyperOS, N3R3D, Varijantas8 i 100 gostiju.